28

До 26 българин

преди 12 години

*** ще си ги храниш до гроб. С данъци. Но тия в домовете имат шанс да станат хора, а тия които ще си живеят на кражби и на помощи ще си останат *** завинаги! Трябва да се улесни осиновяването. Вчера даваха осиновен *** от холандско (дано не бъркам) семейство до къде е стигнал.

27

фюрер Попова

преди 12 години

Край на изоставените бебета в домове след 2013-----------------------В смисъл, че до 2013 г. България ще бъде изчистена от *** ли ???

26

до 28

преди 12 години

абе *** в турция са толкова бедни че "децата" се самоубиват ДАЖИ и за един сладолед

25

БЪЛГАРИН

преди 12 години

НАЙ-на края ще спреме да храниме ***(турските) ИЗЧАДИЯ

24

Анонимен

преди 12 години

"Край на изоставените бебета в домове след 2013"Да се чете "Край на домовете за изоставени бебета след 2013".На прима виста се сещам за домовете в София в Лозенец и Драгалевци. Чудни няколко декара. Хвала на ГЕРБ! Твърдо и безкомпромисно!

23

МУСТАФА

преди 12 години

А за Тотю, Враца може дъъъъъълго да говори. Тотьо, Тотьооооо, Тотьо, Тотьо,

22

Анонимен

преди 12 години

Като ги изостави на улицата, веднага отива за осиновяване, без право на възражение от "родителя" на всякъде оставят гратисен период дето да размислиш, ще го гледаш или не, ако е не има достатъчно кандинати за осиновяване и дома не е място за отглеждане на деца, а търсене и намиране на нов дом на изоставените деца, ако кажеш, че ще ги гледаш, но нямаш условия или не го правиш спрямо необходимото, просто ги взимат и пак по същия път, *** раждат разади помощите, ако ги няма...по добре.

21

Анонимен

преди 12 години

Идиотизъм. И защо от 2013-та?!? Останалите две години от мандата ще си клатим краката, а после тия дето дойдат на власт да му мислят, така ли? А ако дойдат същите - какво? Ще се отложи за 2017-та ли?!? Разпъват се локуми тука, ама здраво.

20

Анонимен

преди 12 години

Много ми е интересно миризливото Айше като си захвърли *** някъде как ще я санкционират, някой да е видял *** да дава пари на държавата?

19

МУСТАФА

преди 12 години

Всичко от Попова е с к..р да го сочиш. Нищо лошо. Толкова може жената.

18

ебача

преди 12 години

тая до Попова *** наточената ***.

17

ДО 16

преди 12 години

НЕ ДУМАЙ!!!!!ТЕ ЩЕ СТАНАТ ПОВЕЧЕ ОТ БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА!ОПАЗИЛ НИ БОГ!

16

Дана

преди 12 години

Е, ще ги изоставят по улиците.

15

ПРЕДЛАГАМ

преди 12 години

ДА СЕ ВЪВЕДЕ ЗАКОН :.СЛЕД ВТОРО РАЖДАНЕ НА *** ДА И КРЪЦНАТ ТРЪБИТЕ И ТОЛКОЗ!!!!

14

мм

преди 12 години

До 10Вие ги гледате а *** прибират детските докато поотраснат и после си ги приберат за да крадат за мама и татекоито "немат работа и кво да ядат"егати гнусната ***

13

*

преди 12 години

Хайде стига си крихме главите в пясъка ! Българските родители с нищо не са по добри от *** . Дал му пари и не го поглежда . *** ял ли е или си е купил цигари . Най-важно е да не е в къщи да цапа , а да виси на някой паметник на народен герой и да пише циницми и т.н. Не са изоставени в дом , а на произвола на съдбата ... За такива родители питам какво ще измислят , които пред хората се правят на примерни само , а децата им не погледнати .

12

Анонимен

преди 12 години

ot 2013 egati i tapotiite vednaga trqbva i *** da se podgonqt 4e ve4e si pravqt s nas kakvoto msim pojelaqt

11

Mitko

преди 12 години

Решението е още по-просто - ако до 3 месеца не потърсят оставеното дете - дава се за осиновяване без претенции от биологичните родители.

10

До 1

преди 12 години

Аз работя в такава институция и мога да те уверя, че 99,99% от децата са *** и българи, турци не си оставят децата в домове.

9

Анонимен

преди 12 години

кастрация и да не им плащат детски както на нас не ни плащат това е решението за тази *** ***