101

Shark

преди 12 години

Бойко, усещаш ли края на ГЕРБ???? Май май!!!

100

:-)))))))

преди 12 години

EDINSTVENATA PARTIQ KOQTO IMA SMELOST DA NAPRAVI TOVA.DRUGITE DO SAGA DA SA POHAR4ILI MILIONITE OT RUSNACITE DADENI KATO RU6VETI.

99

Анонимен

преди 12 години

Тя и Цветелина Бориславова откакто се раздели с Борисов само мъка и мизерия я преследват. Продаде една банка, купи друга на депресиращо ниска цена ... направо я гони държавата! Ей, свиреп човек е Генералът! :)))

98

Kalpazan

преди 12 години

Евтино предизборно празнодумстване и стихоплетстване. Направо искам да ги видя как ще вземат лиценза. Тва е като да се прострелят сами в коляното. Цяла година спаха, сега се сетиха че в рафинерията няма броячи. Интересно защо ли ?!?

97

kamyk

преди 12 години

Нека помълчим в памет на ББ

96

адвокат

преди 12 години

МЕН МЕ ИНТЕРИСУВА ЗАЩО Е ТОЛКОВА СКЪПО ГОРИВОТО , И ДА НЕ МИ ГОВОРЯТ ЗА ЦЕНАТА НА БАРЕЛА КОЛКО БИЛА , А ЗА МИЖАВИТЕ ЗАПЛАТИ КОИТО ПОЛУЧАВАМЕ КАКВО ЩЕ КАЖАТ!!

95

Анонимен

преди 12 години

Ako това беше някоя друга фирма а не ЛУКОЙЛ сега там щяха да се разхождат качулки,прокурори,Цветанов щеше да дава пресконфиренция.А сега нищо.

94

84

преди 12 години

Тия пак нещо баламосват ПРЕДИЗБОРНО, белким някой от НАРОДА се хване! А? Как е, НАРОДЕ?

93

До 91-ви номер

преди 12 години

Знаеш ли кое е трагедия?- Трагедия е това ,че герб ще узаконят тези 1464 лева дето се дават под масата,вместо да ги премахнат от лапачката!

92

отговор на АТИЛА

преди 12 години

пепи остава само да се надупиш на читаците и ще кажеш само турците у нас дано ти задоволят бедния мазен за---------------------ик

91

хаха

преди 12 години

до 91 В грешка си пич.Точно тия без квалификация и образование имат работа при ГЕРБ.Или мислиш че на магистралите работят все професори и доценти?Колкото потъп и по ниска степен образование имаш,толковап о подходящ си за областен координатор в НЕРБ.Ако не вярваш направи справка колко от сегашните им координатори започнаха да учат след като дойдоха на власт.

90

Марти

преди 12 години

Хахаха,приказки за наивници.Много по-вероятно е Танов и Дянков да останат без работа,отколкото Лукойл без лиценз..Аман от лъжи...

89

Анонимен

преди 12 години

***!!!

88

за 85

преди 12 години

Кое е трагедия,че нямате квалификации и образование ли??Следователно и работа нямате,и за това е виновен ГЕРБ ли???

87

до 85

преди 12 години

Чудя се братле от къде ще събере 44%, като 85 процента от хората са на ръба на оцеляването и мизеруват благодарение на обещанията на ГЕРБ.Със НДСВ беше същото, хората очакваха тотална промяна ,но това не се случи и логично бяха изпратени в историята.Ти може би си от София, там сте добре и гласовете ще са от там, в провинцията е трагедия,трагедия,човек.

86

Анонимен

преди 12 години

Кеф ми е дачета коментарите тук! Едва ли има място, където да се намери, толкова простотия за четене! Интересно е! Все пак трябва да призная, че герберите и тук взимат връх по простотия! Пляска защото някой казале че може нещо:)) Казал, ама не изпълнил бе гербери:) Я кажете защо, след като срока изтече пред юни, то Лукойл имат вече срок до септември да влезнали в час:))) За що бе гербери! Кой дава право на Танов да не зачита Закона:) Само на това ми отговорете:))))

85

анти боко

преди 12 години

цирк пълен цирк боко ше се реп4и на Вагит

84

Анонимен

преди 12 години

Бойко нали забрани да си говори в бъдеще време и с вероятности:)) Герберите явна и времената в българският език не знаят! Явно тази пияница не знае, че е говорил в бъдещо време:)

83

Распутин

преди 12 години

От месеци тръбя, че министър Дянков е най-добрия министър на финансите последните 60 години. А като гледам как Борисов се врътка около Юлен и ***, че не можело да "затварят" Банско, а как на 2 малки хотелиерчета в Слънчев бряг им запълниха с бетон басейните "НАСРЕД" сезона си мисля, че и като Премиер ще бъде ПО-ДОБЪР от Борисов. За да има ЕДИН АРШИН ЗА ВСИЧКИ!!! Напред и нагоре, Дянков!!!

82

до 83

преди 12 години

Много си прав братле ГЕРБ няма да съберат 4 %.Най -малко 44% ще са .