43

до 22

преди 13 години

Разбирам как икскате на уше да ви се говори как ще дойде комуназама и демокрацията,ама не съм от тия как Сийке.Не съм се научила да ближа *** на никой.даже и той да е в момента управляващ.

42

брей чудо

преди 13 години

Че откога тича с Тиквата? Аз помня, че тичаше с В. Маринов. Че и двамцата обладани от искренна МЪЖКА дружба си търкаха гърбовете и се плацикаха в някакво джакузи гледайки се като на меден месец. А след като излязоха снимките им почнаха да се крият.

41

Анонимен

преди 13 години

ЦВЕТАНОВ ако бъде отстранен ДЪРЖАВИЦАТА ни отива изцяло на кино......

40

Анонимен

преди 13 години

Ще го подкрепят, защото отиде ли си Цветанов, това е краят на ГЕРБ. Не защото Цв. е стожерът, а просто ще им рухне цялата куха пирамида.

39

Анонимен

преди 13 години

Като гледах панорама с участието на г-н ЦВЕТАНОВ и Костов последния се държеше като мишка в капан.Костов иска отстраняванетао на ЦВЕТАНОВ защото гао е страх да не достигне до неговите далавери за които и неговия/ТОГАВА/ гл. прокурор г-н Филчев искаше да му обесни каде отидоха милиардите от приватизацията???????

38

ДО 22

преди 13 години

Ти не се притеснявай за мен Аз хем го ям хем голям,така че не се нуждая от твоите услуги.Правителството се е погрижило за мен да го ям.

37

ХА

преди 13 години

ХА СЕГА ЧЕ НАЛИ ПРЕДИ БЕШЕ ГЛ.СЕКРЕТАР Б.Б. АБЕ ХОРА МИСЛЕТЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ

36

Анонимен

преди 13 години

ЕГАТИ , КАКЪВ Е ТОЯ ТРАКТОРИСТ , МАЛЕ МАЙКО ЮНАШКА ... НО ДА - ТОВА Е ГЕРБ ПРОСТАЦИ - МИЛИЦИОНЕРИ

35

42

преди 13 години

От някои коментари си вадя следния лаф;Пръднах или казах нещо; какво искате от Цецко.За 2г да хване престъпниците,които от 22г се умножават.Плюете Цецко,ами плюйте и предишните министри,че ако си вършеха работата нормално,нямаше досега да има такава престъпност.Хич да не ми се крият ония мишкари от предните правителства,ами да дадат обяснение,защо не са си свършили работата.Хващаха престъпници и после ги пускаха и отчитаха дейност пред народа,колко милите работили за нашето спокойствие.ПУСТИ ШУТ

34

Не оообичам ГЕРБ

преди 13 години

Че тичат , тичат.То нищо не са провили в миналото освен тичане , скокове и други спортни дисциплини. Ама политиката не е това.Те затова мислят, че политикате да направишмного пари, апартаменти, банки и др. Адски калпаво управление.

33

Тоя

преди 13 години

на снимката - никога повече няма да ДУПЕТАТ ! Затова така яростно брани хранилката от която краде и граби ! Още малко ... изцяло ще забравим , че ви е имало !!!!!!!!!!!!!

32

ДО 22

преди 13 години

ЕДИН ГОЛЯМ СЕЛСКИ И НА ТЕБ ДА ТИ ДАМ, ЧЕ ДА ИМА И ТИ С КАКВО ДА СИ НАПЪЛНИШ УСТАТА, ЧЕ НЕЩО МНОГО Я ОТВАРЯШ....

31

читател

преди 13 години

Статията е ***, обаче се кефя на коментарите...Удоволствието е пълно

30

ZABRAVIL

преди 13 години

KAT ZEMA PARI OT KUTEV NAI6 KAK ZABRAVIAM KA 6A ROVA BOKLUKA SLED IZBORITE

29

Прав

преди 13 години

Не е прав е този "мъж".Премиерът нищо друго не прави,тича след топката или реже ленти.Ама цецко и туъй не прави.

28

Анонимен

преди 13 години

Така работеха преди 1989 милиционерите,но ББ и ЦВЦВ надминаха всички очаквания.

27

Дида

преди 13 години

Няма лошо , че предприема мерки и за себе си и за семейството си. Но знае ли г-н Цветанов , че такива служители , както тези от РПУ-Роман, като Борислав Цанов и Александър Маричков петнят името на институцията му. Ако не вярва , искаме и можем да му го докажем лично, но не да пита тях и по-горе стоящите над тях /до ниво Враца/каквато е практиката на разследване в полицията, а да дойде лично на място и тогава дано не му стане по неприятно и от тези коментари по медийте за него, но ще разбере

26

Българе

преди 13 години

Едно тъпо ченге-комунист, защитава друго тъпо ченге-комунист!Двамата заедно крадат и със задниците си!Това ГЕРБ е някаква мутренска формация от ченгета, комунисти и краци!

25

Анонимен

преди 13 години

Тоя *** само му трябва една пионерска връзка и да вика : Винаги готов! Грозни *** със самочувствие на гиганти на теоритичната управленска мисъл, завършили СПТУ тата по млеконадой,наводниха София.Той Цветанов само това може - да тича.Нали е завършил ВИФ.1000 м. с пепятствия от апартаменти.

24

Анонимен

преди 13 години

Другари, обедната почивка започна, заповядайте в столовата, другаря Кутев иска да ви каже нещо.