78

ЕДИННИ СМЕ 75....

преди 12 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИЗЪМ И РУСКО ПРИСЪСТВИЕ!!!!!ТРЯБВА ДА СЪСТАВИМ, НОВ "ДЕСЕН ВАРИАНТ", СЪС СТРИКТЕН ФИЛТЪР ЗА ЧЕНГЕТА, ДОНОСНИЦИ НА ПАРТИЯТА, РУСОФИЛИ И ЛЕВИЧАРСКИ УКЛОНИ!ТОВА Е АВТЕНТИЧНОТО "ПЪЛНО ДЯСНО"!

77

Томас

преди 12 години

70автентичната синя идея - както и костов и ес скоро няма да ги има.

76

Анонимен

преди 12 години

какво плюете Костов бе.....в сравнение с мафиотското правителство сега, Костов е пионерче...................и поне не е толкова *** като тия

75

Анонимен

преди 12 години

Като СДС-ар от времето на барикадите в София призовавам това, което е останало от СДС да не влиза по никакъв начин и при никакви обстоятелства в уговорки с комунистите! Скъпо ръководство на СДС, знаем много добре какви са комунистите! Не трябва да им се дава шанс и да си помислят, че първата дясна партия в България ще ги подкрепи да вземат отново властта!Никога повече комунизъм в БГ!

74

кан Крум

преди 12 години

Ми и аз не ги искам СДС , но това е друга тема!!!

73

Браво на СДСиКостов

преди 12 години

ЗЕР...."НЕ ХАРЕСВАМЕ , Ц.ЦВЕТАНОВ---АМА РУМЕН ПЕТКОВ , СИ ГО ХАРЕСВАХМЕ КОГАТО БЕШЕ НА ВЛАСТ"...!!! ..."СеДеСари ,ли.....мамка ви ,комунистическа--НИТО ГЛАС ПОВЕЧЕ ЗА СДС И ДСБ!ТОВА ВИ Е ПОСЛЕДНОТО ВЛИЗАНЕ В ПАРЛАМЕНТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

72

баи иван

преди 12 години

бе то и аз не искам и да чувам за тез палячовци сдс ама кои *** пита

71

ььь

преди 12 години

Каквото кажи Чичо Иван

70

Светльо

преди 12 години

Синята идея винаги е била свързана с Костов. Лицето на автентичната десница в България се казва Иван Костов. Човекът, който положи влизането на България в ЕС и НАТО се казва Иван Костов.

69

отвратен

преди 12 години

Аз, мислях че СДС може да се реанимира, като разкара мафиота Костов! Вече мисля че всичко е приключило с таси партия! А този Мартинчо я докара до там, че доживяхме да видим как гласува заедно с комунисти, турци и мафиоти! Защо ни излъгахте бе ***, затова ли пълнихме площадие ! Къде е синята идея бездарници! ПОЗОРА Е ГОЛЯМ !!!

68

АНТИКОСТОВИСТ

преди 12 години

САМО ЩЕ КАЖА,ЧЕ КОСТОВИСТИТЕ СА МАЗОХИСТИ!!!!!

67

анонимен

преди 12 години

Кой не скача е Червен, помните ли ? а сега ,тези които скачахме какви сме....струва ми се ,че сме кафяви ,а познайте от какво .?

66

Томас

преди 12 години

65никога не съм защитавал гърците -просто казвам, че никой не отива да ги спасява - отиват да ги окрадат - те умишлено им бутнаха заеми - после следват испания, италия, ирландия - скоро мвф дадоха заеми на украйна - това е заробване. Във вибокс има поредица четвъртата световна война - гледайте я.

65

до 62

преди 12 години

Ама гърците когато лапаха не реваха, нали? Не може вечно да изкарваш по 100 а да харчиш по 200

64

Светльо

преди 12 години

аз съм фен на Иван Костов. Само той ще спаси България

63

Анонимен

преди 12 години

Цуци се дъни ден след ден, това е ясно на всички. Но кой да сложат на негово място? Не че няма да има кандидати, но лично за мен ще е добре начело на МВР да е доказан юрист! Или следовател с дълъг стаж. И в никакъв случай ченгета които са напускали системата Просто преди да махнем някои, трябва да сме избрали кои ще го замести! И нека е предложен от опозицията и одобрен от управляващите че после да няма "тън-мън"

62

Томас

преди 12 години

56лъжеш момче - лъжеш, не знам дали от незнание или нарочно - целия свят бил тръгнал да спасява гърция - гърция е в капан на заеми и я вкарват все повече в тоя капан - заемите, които допълнително дават на гърците са с лихва - целия свят по-скоро отива да взема гръцките острови и да извърши приватизация - разбирай грабеж какъвто направиха в бг - и да унищожат поредната държава.

61

wiktor

преди 12 години

Махртинчо, Махртинчоо ти си стхрашен папагал да знаеш

60

Томас

преди 12 години

53заблудени човече - 1. Кой мислиш, че ще ти осигури добрия жизнен стаднарт - първанооглу ли?2. При тройнокрадливата коалиция да не би да сме имали добър жизнен стандарт?

59

мими

преди 12 години

Срам ме е,че някога се изпокарах с цялото семейство заради тези мафиоти седесари!!!!! Пречи ви Цецо нали обрахте хората докарахте всички монополи и сега дигате глава Костов защо пак не се порасърди на българите и да затрае а това недоразумение Мартинчо просто е за логопед нищо не му се разбира от глупостите!!!!!!