37

mrazq_da_mrazq

преди 12 години

До 27 Имаш ли си идея,че подобни разходи не се правят за 1 или две години, как според теб се е стигнало до тук? Аман от платени комунистически изедници! Такива като теб трябва да ги затварят в лагери! Там да си злобеят на воля!

36

Анонимен

преди 12 години

30 -Алооо! Неудачника! Първо докторите не ги направи тройната коалиция бакали! Май не знаеш кой проведе здравната реформа:) Второ - Христос болници не открива и закрива! Ама как да знаеш:) А вярата на всеки е нищо много лично и не се знае, дали аз не вярвам повече от теб!

35

Анонимен

преди 12 години

"...за 30000 души никъде по света не поддържат болница, за всяко село не може болница да има..."___________________Ама гробища има, нали? Кво се притеснявате тогава?

34

mrazq_da_mrazq

преди 12 години

До 9 Ей ****** България е едвам 5-6 милиона българи. Смяташ ли, че за талкова малко население 30 000 са малка причина за работеща болница. И като имаш предвид, че обслужва район с предимно възрастни хора, необходимостта е налице! Пожелавам ти всичките ти пари да отидат по транспортни разходи за лечение!

33

Анонимен

преди 12 години

депесарите искат да купят сградата на болницата, за това я докараха до фалит- мама им *** и алчна - помакистан

32

м

преди 12 години

Оххх...нямам думи! Тая държава къде е сега? Защо не се интересува министъра на здравеопазването от този проблем? Защо си плащаме здравни, а накрая сме принудени да се спасяваме сами? Подкрепям медиците в този случай ама каква вина ще има някой човек, където може да му се наложи да влезе в болница?!

31

Димитров

преди 12 години

Живял съм години в този край. Местните хора са чисти българи, но се наричат помаци - така се смучат пари от различни източници ! Пари за болницата трябва да се намерят ! Друг е въпросът, че така наречените " помаци" са много богати - нямате си представа какви големи и луксозно обзаведени къщи имаха още през периода 1987-1994 год. ! Всеки от местните там може да даде без проблеми по 1000 лева и дългът да се плати ! Иначе са свикнали да плачат, че са бедни и ощетени ! Това там е национален спорт!

30

Томас

преди 12 години

27ЧОВЕШКИЯ живот не струва нищо за никоя земна партия - нали точно тройнокрадливата коалиция направи лекарите бакали и доведе болниците до това състояние. Има само Един на Който Му пука за вашия живот, но вие масово не искате да се обърнете към Него -всякачески го избягвате -обърнете се към Христос докато можете.

29

28

преди 12 години

Абе,не е баш "ГеноциТ" думата,ама нейсе...

28

Анонимен

преди 12 години

*** и мизерната държава, управлявана от мутри!

27

Анонимен

преди 12 години

Така ще бъде докато *** от ГЕРБ са на власт! за тях човеикият живот не струва и пукната пара! Важно е да се гали егото на Борисов, да се умножават имотите на Цветанов и банките на Цветито! Хайде сега там, а после и в другите градове! Мълчанието поражда трагедии, а най-жестоко бие търпеливият човек!

26

Mirko

преди 12 години

Думата е една ГЕНОЦИТ. Не знам дали е случаен или от некадърност или от липса на умствен капацитет или е под диктовка от външни сили, но това е определението за случващото се.

25

Анонимен

преди 12 години

Е нали искахте магистрали и стадиони?

24

СВЯТ

преди 12 години

БРАВО НА ЧОВЕКА КОЙТО ЗАТВОРИЛ ....ЗАВЕДЕНИЕТО ..НАРЕЧЕНО...БОЛНИЦА..А ДОКТОРКИТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА РАБОТЯТ ...БЕЗ ДА ПЛАЩАТ ....ДАНАЦИ

23

Анонимен

преди 12 години

абе то у Девин и Опера може да искат и Университет и Метро и писта за Формула-1ама няма кой да им уйдиса на акъла

22

Анонимен

преди 12 години

19 - Но за сметко на това може от всеки да се искат осигуровки, нали! Толкова сте несъстоятелни в стремежа си да блеснете!

21

Анонимен

преди 12 години

А работещите хората от тоя окръг, предполагам продължават да плащат здравните си осигуровки на "държавата"

20

Анонимен

преди 12 години

13 - Хайде стига си сравнявал като папагал цифрите! Защо не сравниш и стандарт на живот например в цифри! Аман от ***! Цифрите носят информация, която ако не се анализира правилно води до трагедии, но с толкова акъл толкова! Сигурно австрийците спират земетресения и са боговете на земята!

19

Анонимен

преди 12 години

не може във всяко село болницадостатъчно е спешен пункт

18

Анонимен

преди 12 години

На това му се вика евро-атлантически геноцид