13

Анонимен

преди 12 години

Малеее! Щом опряхме да се хвалим, че сме вързали зърненият баланс, то държавата ще е много добре:)))) *** трагедията! Герберите съсипват държавата!

12

Анонимен

преди 12 години

щом Миро Мършата го казва,значи не е вярно.Досега каквото е казал - все лъжа.

11

Анонимен

преди 12 години

Пусти *** пак се разпищели. Като беше толкова добре при комунизма защо целият този строй се срина като купчина тор? Защото беше по-гнил и упадъчен от капитализма, дето все го плюехте! Опъвайте сега каиша да ви дойде акъла у тъпите червени комунделски тикви!

10

Анонимен

преди 12 години

Вързан, вързан, колко да е вързан и да не се развърже срещу зимата и хляба да стане скъп? Е какво пък толкова, ако стане така Миро ще изкара една песен от неговия репертоар и готово!

9

1

преди 12 години

Зърнения баланс е вързан каза миро мъзгата,хлебарите могат да вдигат цената на хляба,това искаше да каже миро

8

ПИНОКИО

преди 12 години

Найденов каже ли ти Добър Ден , погледни къде е слънцето.От тоя по-голям Лъжец и Измамник на дребно няма.

7

Анонимен

преди 12 години

вързан е за мъдото на обама

6

ужас

преди 12 години

Чуля ли нещо от устата на герболеза,значи не вервам.Тия са скъсаха да ни лъжат 2г.

5

комунист

преди 12 години

През социализма България произвеждаше 3.5-4 милиона тона зърно,950 000 тона домати ,а дините бяха по 5-8 ст/кг и в къщи се купуваха с ЧУВАЛИ..... Типовият хляб беше по 15 ст. и хората си хранеха с него прасетата( България отглеждаше тогава 4.3 мил. прасета)...ех,спомени за силна и просперираща България...каква държава изгубихме...

4

България помни!

преди 12 години

Бившият премиер Жан Виденов и ексминистрите на земеделието Светослав Шиваров и Кръстьо Трендафилов бяха разпитани за първи път като свидетели по делото за износа на 999 000 тона зърно през 1995 г. в Софийски градски съд. Подсъдими за зърнената криза са бившият земеделски министър Васил Чичибаба, заместниците му Маньо Манев, Димчо Шопов и Мария Лазарова и тогавашният вицепремиер и министър на търговията Кирил Цочев, както и ексшефът на "Нефтохим" Стефан Неделчев.

3

$

преди 12 години

Ще стигне сигурно за 100гр. хляб на човек. Въртят ми се из главата едни цифри от 3-3.5 млн.тона добив други години, но с тези всичко може да се очаква.

2

Анонимен

преди 12 години

Миро Контролата... Сеа 400 кг/декар пшеница от такава НЕплодородна земя каквато имаме си е за радост...600-800 са едни космически показатели дет мое да мечтаем за тях...Това със съвременното ни земеделие..."Хлебна криза" - ти луд ли си бе ? При условие, че не сме във война...То и поради такива подобни причини доматите са 2.50 килото посред лято.

1

Анонимен

преди 12 години

Да дойде Жан Виденов да го развърже... ;)