54

Анонимен

преди 12 години

Щом *** реват с/у СК - ЗНАЧИ СМЕ НА ПРАВ ПЪТ!

53

новия мартин

преди 12 години

да не се приватизира само костов и мартин да го приватизират браво мартини вече наистина разбрах че си най-големия комунист след костов

52

новия мартин

преди 12 години

всичко да се национализира бе мартине то по-голям от теб комунист няма явно

51

Анонимен

преди 12 години

едно поколение бездарници продаде дърважа, градена 100 години.

50

След 20 години

преди 12 години

Ауууу май падате от небето. Ми тук нещата са били винаги надолу с главата - демократите правят социална политика, социалистите капитализъм и това на много пъти се видя през последните 20 години.

49

Само Левски

преди 12 години

Жалко сините фенове сякаш са замразени още преди 10 години. Все същите лафове - "червени пиявици", "червени бабички" ,"45 години сага +21 стигат" това се изтърка и не хваща декиш, банално. Довиииииждааанеее пее червената агитка. И с право. Жалко става скучно :(

48

Анонимен

преди 12 години

За първи път чувам дясна партия да се обявява против приватизация.Ама толкова са дясна, поредната генетична модификация на ***.

47

кан Крум

преди 12 години

Ейййй,червени пиявици,пак се появявате!Не се насмукахте 66 години!

46

Andrea H

преди 12 години

Изминаха 2 години основно в продължение на " бума в социалистическото строителство" от 70 - 80 години! Едни хора строяха магистрали Хемус и Тракия!...и се режеха ленти! Днес едни други хора ....отново строят магистрали - разширявайки старите и също откриват тържествено обекти!Вероятно това за ГЕРБ са значителни реформи - в пътната мрежа!...Като не могат друго да правят докато управляват нека строят, после и нови пътни такси нека да въведат! А Дянков и за втория си мандат вече говори!!!!

45

Безучастенаблюдател

преди 12 години

Сини сладури както са тръгнали в следващия парламент няма да ги има. Толкова са безлични. Вижда се вече новата тройна коалиция - Гербери, ДПС-ри и червени. Той и царя се кълнеше че с червени коалиция няма да прави но гледайте безучастно какво бат Ви Бойко с Жорето и Доган ще направят :)

44

Емо Бияча

преди 12 години

Османе е... ти е мамата брато, незнаеш къде се намираш...

43

Спонги

преди 12 години

Mиро Ирландеца иска да продаша дървашната земч на Израел. ББ иска да продаша пощите. Хазната е пуста. С трън да завъртиш, няма какво да закачиш. Всичко върви по план. Създава се мизерич. Тодор Живков се възхвалява, прокрадва се мнение, че у нас никой не иска да обработва земчта, а Миро Ирландеца не дава субсидии. Целта е бедните да искат диктатура като при Живкош, а Батман да се настани в управлението 35 години. Той затова спортува усилено, за да ни "управлчва" до 100 години.

42

с кеф

преди 12 години

До 39Първо ще обслужим *** ,после сестра ти и жена ти също

41

fasa

преди 12 години

Do 29... a ela da vidi6 kakvo stana s Troan novia Akimov grad se kazva vece edno selo e stanalo .. takav zapostal grad nada li si vijdal ....selo selo i to blagodarenia na kmeta ot gerb....troan e nazad s 10 godini

40

Кадафи

преди 12 години

Не арабите дето ги нагониха от арабския свят и не ги искат от Европата имат повече златни кюлчета. Само чакат да обезлюдят селата и държавата ни и ще си купят нова красива родина за някой друг милиард (а те имат) и не си мислете че даже ще им работим - ще си докарат тук техни сънародници да работят. Как направиха турците при строежа на магистрала "Люлин" докараха си турци а за Българите бедност и безработица.

39

Осман

преди 12 години

Всичко да ви разпродадат ще е най добре,а ние ще ви изкупим земята и ще ни аргатувате,както сте го правили 500 години..

38

Запознат

преди 12 години

Сините са съуправленци на Тиквата-имат 3-*** министри и куп зам.министри!!

37

Чорбаджия от ГЕРБ

преди 12 години

САЩ са комунистическа държава...след като Пощите им са държавни....

36

комент

преди 12 години

Вие на луната ли сте? Сините вече никой не ги знае освен Костов който служи за плашило както казва Севдалин в коментар 30 отдолу. На пенсионерите Бойко им напомня за младините и Тодор Живков а те са редовни гласоподаватели и пак ще си го изберат при безхаберието и бездействието на ужким опозиционната "синя мъгла". Така че мечтайте си .....

35

но комент

преди 12 години

Нито СДС, никой не иска да има нищо общо с мутрите от Герб.Пълна политическа изолация.