109

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Освен всичко останало - Борисов строи и държава...

108

Анонимен

преди 12 години

Никой от герберите не се сеща,че Костов,Софянски,Симеон ,Станишев па дори и Първанов направиха много България да е член на НАТО и ЕС. Затова сега има пари и се ремонтират улици,водопроводи,градинки и тн.Никой ли не си спомня? Или всичко започва от Боко? "УТРЕ ЗАПОЧВА ОТ ДНЕС" пеехте по площадите.Но се оказа,че не е така. Трябва традиция,минало,добро и лошо,защото това е национален опит. Едно не трябва-диктатура,но май вече я има.

107

Спонги

преди 12 години

96, София никога не е била по грозна от сега. Никога не е имало такова завземане на междублокови пространства по време на Софиянски. Метрото започнато от Петър Междуречки, беше пуснато от Софиянски, Продължено да се строи от ББ ( с проектите и издействаното финансиране от кмета Софиянски). Никой не е подарявал както ББ ЦУМ, Син Сити и др. Никой не е искал вместо да преустрои 6 градски стадиона, да строи нов. Никой не е продавал спортна зала за магазин, за да построи нова. Далавера е строителство

106

Анонимен

преди 12 години

до 100 // Драги, уважавам мнението ти , но си в голяма грешка. ГЕРБ са най-безидейната мафиотска сбирщина. И както босовете се прегръщат и си стискат ръцете, а после се отстрелват и си заграбват териториите и тези правят същото но са изключително манипулативни и за това им ВЕРВА народеца.

105

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Иване, тия с лесните пари сега са тук... - и продължават да заработват...

104

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Националноотговорно правителство с националнобезотговорна опозиция... - и президент национален предател...

103

Анонимен

преди 12 години

Леле всички *** почнаха да изплуват - тоя, Жан Виденов... Чакам всеки момент Лупи, Жорж Ганчев, Александър Лилов и так далее...

102

Иван

преди 12 години

Колкото повече чета упреците към този кабинет все повече започват да ми харесват.Един форумец писа по долу че такова строителство София не помни от 20 години.А и в другите градове е така - сменят водопроводи, канализационни мрежи,ремонтират улици.Работи се и то здраво.но имаше един голям % хора които лесно си изкарваха парите а сега нещо секна кранчето - та те вдигат голям шум и подстрекават хората.Верно, че Софиянски не му видяхме физиономията по времето на Станишев.Имаше май още пачки.

101

Анонимен

преди 12 години

Боко и министрите му са като онази приказка: ти го плюеш, то мисли, че дъжд вали. ДВЕ години лъжи, манипулации, монополи и кражби. ДВЕ години СТИГАТ!!

100

Анонимен

преди 12 години

Долу ГЕРБ. Софиянски е прав за "спрялото време". По-комунисти от ГЕРБ, по-леви, в тези 20 год.не е имало

99

галактика

преди 12 години

Днес бяха изписани последните болни от болницата в Девин и тя *хлопна* врати. Сега болните трябва да пътуват 100 километра до болницата в Смолян /ако могат де/... Не казвам, че ако други бяха на власт нямаше да стане същото. Искам да кажа обаче, че ТОВА преди 89-та със сигурност нямаше да стане. Тълкувайте както си искате!

98

шопски

преди 12 години

Няма да излезем от кризата .Ще става по-лошо.

97

Анонимен

преди 12 години

Софянски-крадец,Костов-крадец,Яне-гей,Сергей-гей,Петров-октопод,Мартин-***. Никой няма право да критикува единствения почтен,целия в бяло,който не е бил мутра-рекетьор,член на БКП,ПРЕПОДАВАТЕЛ в дс,приватизатор на банка за една нощ-ББ. Та това вече е диктатура. Аз също не ги уважавам тези,но те имат своето право да говорят. Иначе ще стигнем твърде далеч и стъпките ще са кървави.

96

Хо

преди 12 години

Столицата не познава такива вибрации от строежи и ремонти през последните над 20 години драги ми г-н Софиянски....!И нека всеки от Вас с ръка на сърцето да каже,че това не е така?!

95

Питър Пан

преди 12 години

Аз смятах, че този открадна тооооолкова много, че е осигурил и внуците на трите му дъщери, но щом пак разчита на общински кокал, сигурно ги е профукал предсрочно и му трябват нови милиони

94

Иван

преди 12 години

Искам да си представя през тези две години на криза ако управляваха тези всички дето сега се опитват с всички средства да се докопат до властта.Как ли би изглеждала картинката ? Не съм фен на ГЕРБ но и тези които подкрепях с години ме разочароваха.Ядосвам се че можеха да проявят смелостта на сегашните и щяхме да стоим на по високо стъпало в Европа.Но те се боричкаха за власт и комисионни и ни докараха до това положение.Жалко , много жалко.

93

никола

преди 12 години

А, и до него вечната Амбър на българската политика,хора сменящи партии и абревиатури с лекота и гьонтсуратлък,без и един процент избиратели,но с претенции и мания че разбират от политика както никой друг,хора на които девиза на ДПС им пасва най добре/смело другари в борбата, ние сме според хавата/ или както бе казал писателя,боже колко мъка има на тоя свят,БОЖЕЕЕЕ.

92

аз

преди 12 години

"Софиянски: Кабинетът "Борисов" е на спрялото време"Не Стефчо, сега Бойко сменя руските батерии на часовниците. Ама тия часовници 20 год. не са работили и имат нужда от здраво смазване и ремонт.Стефчо спа по времето на Съсела, пък сега се събуди и почна на се прави на десен. Скрий се бе МОШЕНИК!

91

45

преди 12 години

ВРЕМЕТ НЕ Е СПРЯЛО А НИ ВРЪЩА С 20 г.НАЗАД. ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ .ЕДИНСТВЕНО В КОЕТО ГИ БИВА Е ДА СЕ ОПРАВДАВАТ И ХВАЛЯТ БЕЗ ПОКРИТИЕ.

90

Крачун

преди 12 години

Софиянски е един от многото крадливи политици на прехода. Сложете им пепел на всички. Те не заслужават дори и хулите, клетвите и псувните, с които ги засипваме по форумите, защото по този начин се принизяваме до тях. Жалко за България.