42

...

преди 12 години

До 32. По принцип съм съгласен. Не знам колко хора са запознати, но колкото по-бяла е хартията, толкова количеството дървесина, което се използва е по-малко. Белия цвят идва от примесите на глина в хартията (до 75% при най-бялата). но въпреки това идеята за дигиталното образование ми харесва, заради улеснения достъп. А и не знам защо си мисля, че едно ще прочете една книга по-лесно от компютър или ебук, отколкото от самата книга. Някакси нагласата се променя в детето.

41

До 31

преди 12 години

Мите айде не излагай - пишеш абсолютни глупости! Без компютъра днешния свят абсолютно немислим. Ако да съхраниш информация, да я обработиш, анализираш и т.н. само в своя компютър няма да ти стигне целия живот. Появата на компютъра е издига човечеството в нова ера - приеми го!

40

Анонимен

преди 12 години

В Сев. Корея ще минават на плочки поради липса на хартия

39

Анонимен

преди 12 години

Какви електронни книги беее, четенето е за ***. Искам сички учебници да са филмирани! Ако ще и възможно да си ръгам дата кабела у *** - екстра!

38

ivan

преди 12 години

Тия скоро ще си провеждат летните ваканций на марс.

37

норе

преди 12 години

смърт за компа смърт за технологиите

36

Е-е-е, ама

преди 12 години

... как така не сложиха пак снимката на азиатката с лаптопа?

35

...

преди 12 години

Много сте ми интересни ... Хем не харесвате компютрите, хем сте тук и пишете??? Идете да четете вестници и не се бъркайте там където не ви е мястото. (до 31 особенно - нищо хубаво, ама да те видим как слагаш коментар на статия в който и да е сайт без компютър)

34

арсенал

преди 12 години

искам природно бедствие в русия и сащ да ги видим големите технологии какво ще направят.нищо няма да направят.

33

Анонимен

преди 12 години

1. Таблетите са за това, за да се пише и рисува на тях на ръка.2. Можеш да ходиш на училише с 1,2 електронни прибора а не с 20 кг раница.3. Можеш да учиш удобно на всяко място...в училище, в къщи, в гората...4. Корейците за това са напред, защото учат вместо селски да хитреят с извинителни бележки...

32

Анонимен

преди 12 години

До всички ***, които говорят за "пестене на хартия" - имате ли си идея какъв замърсител на околната среда е производството на техника? Само споменавам, да не си помислите, че сте много "зелени".

31

митко до 28

преди 12 години

какво направиха компютрите.нещо хубаво ли.кажи ми нещо хубаво което направиха

30

...

преди 12 години

До 444 (29) Обоснови се моля те. Каква е разликата? Думите ли са други? Геройте ли са други? Не разбирам... Когато пътуваш по 1 час до работа и си четеш в градския кое е по удобно - книга над половин кило или 200-300 грама е-бук, в който имаш 150 книги???

29

444

преди 12 години

Друго си е когато четеш хубава книга, но не дигитално, а на хартия - и усещането, и потапянето в света на произведението! По никакъв начин не може да се сравни с компютъра!

28

До 26

преди 12 години

Мите ти живия пример до къде се простира простотата на част от човечеството, а именно до безкрая. Няма смисъл да изказваш мнение по теми от които очевадно нищо не разбираш.

27

арсенал

преди 12 години

и какво като са дигитални учебници.радват ли се.що не създадат нещо което да спира природните бедствия.глупости са това.кой ще спира природните бедствия.те ще убиват хора дълго време още

26

митко

преди 12 години

човека каквото и да прави си остава ***.ко ще небостъргачи дигитални .за една седмица ще сложат очила.

25

...

преди 12 години

Влизаш в Амазон и всяка книга писана някога ти е под ръка. Няма нужда да се скиташ по битаци и да търсиш книгата която искаш. Очите няма да те заболят повече от книгата, засхтото ебуците не са на технилогията на мониторите и не излъчват светлина, разчитат на дневната светлина. Както не можеш да четеш на тъмно книга, така не можеш да използва ебук-а на тъмно. Новината ми се вижда страхотна. От години мечтая да отида да живея и работя в Ю.Корея. Има защо....

24

До 10

преди 12 години

Много си закостенял приятел. Дигиталните учебници и книги въобще са създадени от хората, за да улеснят преноса на информация. Напълно нормално е да очакваме, че за в бъдеще хартията дори ще изчезне като приносител на информация, защото тя е едновременно по-скъпа и по-непрактична от дигиталните книги.

23

До 19

преди 12 години

И какво ще стане ако забравят да пишат "на ръка"?