161

Анонимен

преди 12 години

В БГ-ту на всеки 100 метра ще го има ББ гледащ лошо...

160

"Президента&quo

преди 12 години

Къде да застана ?

159

хех

преди 12 години

е те казват снимат само 1 път :) тоя ден в който снимат не излизате никъде,спуснали сте завесите,изкл. си телефона и комп-а заедно с wi-fi рутерчето :) и като се махнат всичко си е по старому :)

158

Анонимен

преди 12 години

Каква е целта? Решава Бай Ришо от Франция да дойде на почивка в България и влиза в интернет щрака два пъти с мишката, това е нещо като супер ски яке и разглежда. Слиза на летището от там знае, от къде трябва да мине таксито до хотела. Знае как изглежда улицата пред хотела, дали е разкопана, дали има асфалт. Вижда се всичко. Целта е ясна. Информация най-скъпото нещо в света ни. Човека става ненужен. Трябва да си изхърля тениската с надпис " Tourist info 1 euro "

157

луда крава

преди 12 години

хахахахахахахахаааааааааааааааааааа.....поздрав....

156

един от Осло

преди 12 години

За противниците само ще кажа да прочетат отново в кои страни не се потдържа тази услуга. Мислите ли , че другите държави където тази услуга се използва отдавна хората са по - прости от нас , или точно обратното , това е удобство. Годината е 2011 технолохите изпреварват дори фантазиите ни , така че просто трябва да се нагодум и да ги използваме по най-добрия начин !

155

Уфчаря

преди 12 години

Сичку е решену...Праят се наноботи и фъкат фъркат из мрежътъ и следът. А некой пише срещу световнуту правителству, то наноботЪт *** намира по кабелЪт и му скача на бой през мунитурЪт. До Интернт трябва да се допускат лица над 30 години, събрали достатъчно знания и опит и доказано психично здрави...

154

УУФ,

преди 12 години

ОТ 149 КОМЕНТАРА ,....ПЪЛНА СКРЪБ !

153

Т-1000

преди 12 години

Гугъл е Скайнет !!!Вече четат коментарите ви и подготвят Терминатори, които ще изпратят у вас, да заменят майките ви, и ще ви шамарят ежедневно, малки пъпчиви пикльовци!

152

... - - - ...

преди 12 години

Не се уплитайте в паяжината им ! Гугал има цяла долина за памет на сърварите си с своя елетроцентрала . Много карбонен диоксид в атмосверата за нищо . В чий раце попадат тези базови данни ? Гугал както и ножовете трябва да се забранят защото са неща с двойно предназначение . И вилиците също . И каманите ;)

151

Анонимен

преди 12 години

Използват се суперздрави харддискове, опаковани в ски якетаграмотност грамотносткакво е "суперздрав" ? Нещо като супермен ли? А какво е ски-яке ? Яке дето ските си обличат като ходят на планина за да не им е студено, или яке дето ските си слагат лятото да не им е горещо.Ама така е, който ходи на чалга вместо лекции няма как да има нещо различно от вакуум в главата.

150

lokster

преди 12 години

Аз съм абслютно ЗА! Услугата е много удобна и интересна. Само който има да крие нещо (среща с любовницата примерно) се страхува :DНе виждам смисъл да се държим по типичния български начин - да отричаме всичко.Правителството така или иначе ни следи повече, така че нека поне извлечем полза от Street View. Какво толкова имате да криете?!

149

до 148

преди 12 години

Ах, как не чета постове на шльокавица....

148

Анонимен

преди 12 години

Даа, помияра има нужда от господар и нашийник, той иска някой да го храни, да го понабива и да се грижи за него. Виждам, че повечето сте готови за нашийника и господаря.-----------82 го казал кратко, ясно и образно!

147

do 146

преди 12 години

AH KOLKO SI PROST

146

rock-n-rollah

преди 12 години

Услугата street view на Google между другото е много удобна за ориентир когато се пътува в други държави, тъй че аз съм за!

145

ПРОСТИ ЖУРНАЛЯ

преди 12 години

ДАНС Е ЧАСТ ОТ МВР БЕ, ***.

144

платон за непукистит

преди 12 години

Злото се разраства непрестанно и идва момен тможе да е късно да го спреш и дат е убие? Както при болестта рак е: в началото не ви пука за една клетка, после за няколко, но идва момент става толкова трудно да се спре, че вече е късно и отиваш в моргата. Така е и с тези наглед незначителни налблюдателни камери. ще дойде момент ще се стовари злото връз нас и както не ви пука, ще ви запука. Ако сега не се спре после ще е по-трудно. В крайна сметка тия диктатури не трябва да се толерират!

143

134

преди 12 години

Дреме ми на хурката :))) Ще ме контролират и ще ме следят :))). Що, щото съм им адски интересен :))). Това направо ще ме поласкае :). И странно какво ще видят :) как бачкам, в свободното си време къркам бира с приятели, задявам някоя девойко или правя нещо с жена си :). Ей то тия илюминати много любопитни бе :))). Пък и сигурно половината американци ще наемат да гледат камерите и записите, че да не пропуснат нещо :))). Щото за мене както си лягам късно ще им трябват поне трима :)))

142

кучемраз

преди 12 години

Турско-саудитската разузнавателната служба следи всеки българин *** в Турция....ето ви пример...-в Турция,ще ти сложим свръхчувствителни сензори в ануса ти,(нали загоряването става често)та като идеш на екскурзия в Турция или нещо друго,те почват да свирят мощно и предават сигнал до п***лския диспечерски център откъдето ще ти пратят веднага турски ****расти *** да те *** ***