48

Бойко Борисов

преди 12 години

Здравейте, компанията!Има ли днес в сайта червени форумни циркаджии?

47

Анонимен

преди 12 години

GERB!

46

ГЕРБавия

преди 12 години

Стабилността и супер-ниският дежицит на България е мутренско-идиотска гордост, защото сме най-бедните в Европа !!! За какво са ни тези ФУКНИ, щом живеем като скотове, а, мутро-Бойко Борисович, пич ИПОНский ????

45

op

преди 12 години

edinstveno dqnkov izdarja na vsi4ki napadki ot lqvo i dqsno rqdko se namirat ministri s takav kuraj

44

Илия

преди 12 години

2012 вдигаме доходите; 2013 ще се оправи държавата от кризата 2013 ще има пари;2014 ще се оправим;2015 ще се оправим;2016 ще се оправим; 2018 ще се оправим !!!ДОКОГА ЩЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА

43

De Bruckere

преди 12 години

До 37Какъв е проблемт с 3 или 4 % дефицит ли? Ами какво ще кажеш направо 7-8 % дефицит ? Не ли по-добре? Освен това предлагам 500 лв. минимална заплата, 400 лв. минимална пенсия. Да няма таван за държавните разходи. Предлагам лихви по кредити 0.5-0.6 % годишно, 1,2 лв. (с ДДС) за литър бензин А-95.Предлагам освен това Коледни надбавки в размер на 2 минимални заплати за всички работещи. И още и още...Как е а ?Хайде сега да помислите заедно с всички от тройната коалиция защо не става !

42

DeBruckere

преди 12 години

До 38..Предлагам на мястото на Дянков да сложим примерно Орешарски или още по-добре самият Станишев!Така няма да са нужни повече от 2 месеца,за да паднем даже под Нигерия :)Мисля,че наистина паметта на хората е много къса-забравиха се стихийното приемане по Коледа на бюджети,се заменките за стотици милиони,изхарченият ударно за 9 месеца 4 млрд. лева излишък,необезпечените договори,ремонтите за по 4000 лв. квадратния метър...Сега обираме пешкира на политиката на БСП,но уви-не се разбира това!

41

rumen221

преди 12 години

Приятели,Минималната заплата от 270лв. е точно половината от минималната СПРАВЕДЛИВА ЦЕНА НА ТРУДА Необходимо е не замразяване, а промяна в ЦЯЛАТА РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА И ДАНЪЧНА СИСТЕМА У НАС!!!Какви са минималните жизнени и социални изисквания:- Цената на живота ни (като на животни), се нарича - "Жизненен минимум" и днес е 248лв. С по-малки доходи ни умъртвяват чрез глад това е физически геноцид!- Минималната цена на труда ни, като на социални животни, се нарича - "Социалнен минимум" и е 674лв. При по-малка минимална работна заплата, над нас се извършва социален геноцид!!!- "Издръжката на едно дете" е средно 370лв. При по-малко средства се извършва Национален геноцид Защото децата ни възпроизвеждат нацията...!!!ИЗВОД:- Минималната издръжка на четиричленно семейство с двама работещи, ТРЯБВА ДА е 2088лв!!! - Днес средната заплата е само 640лв..., а семейният ни доход е 1280 леваОТ КЪДЕ ПАРИ ЛИ?- Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а произвадителността на труда ни е 27% от европейската!!!Следователно средната ни заплата БЕЗПРИКОСЛОВНО ТРЯБВА, да е със 63% по-висока или да е 1026 лева!!!- За по-високи доходи РАБОТОДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА, да модернизират производството си, а за да го направят: Данък печалба за инвестираната и част в България, ТРЯБВА, да се намали на 5%, а за останалата и част, първо да платят ДДС от 20% (та какво друго е печалбата, ако не добавена стойност), а после и колкото са удръжките на работещите граждани 37.5%...!!!Конституцията постановява:Чл. 60. (1) Гражданите са длъжни да плащат данъци и такси, установени със закон, съобразно техните доходи и имущество- Къде е казано, че доходите на физическите лица СЕ РАЗЛИЧАВАТ по нещо- Къде е казано, че ТРЯБВА да има тавани в данъчното, социалното или другите видове осигуряванияНапротивПак по Конституция не се допуска никаква дискриминация:Чл. 6.(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, лично и обществено положение или имуществено състояние...Днес ДВЕ ТРЕТИ от пари ни за НОРМАЛЕН ЖИВОТ, изработени от нас до стотинка, се присвояват от безмерно силната, спрямо отделния човек, ОЛИГАРХИЯ, разхайтена от НИСКАТА ЦЕНА НА ТРУДА НИ И НЕОГРАНИЧЕНАТА И ПЕЧАЛБА, Финансовата диващина на свръх-либерала Дянков, наречена Пакт за ликвидация на българския народ и Държава, НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИЕТА, защото така се ограничават правата на Народното събрание и ПРАВОТО НА ЖИВОТ НА БЪЛГАРИТЕА ДЯНКОВ ИСКА ДА УЗАКОНИ ТОЗИ ГРАБЕЖ В КОНСТИТУЦИЯТА!!!

40

До 28

преди 12 години

По същата причина,поради която със закъснение ще се усети за всеки индивидулано раздвижването в икономиката,усетихме със закъснение "разумната" и "некризисна" политика на тройната коалиция...Тъжно им е на БСП и ДПС,че има някакви наченки на нещо смислено (макар и крайно недостатъчно) в управлението на националните финанси,защото ще има ефект,а от това те няма да спечелят никакви политически или икономически дивиденти...

39

ъъъъъъ

преди 12 години

Който е дал диплом на Дянков трябва да излезе и да каже, че е сгрешил, ние сме толерантен народ ще му простим, а за Дянков трябва да има специален трибунал!

38

...

преди 12 години

Още 2 години в ръчичките на Дянков и България ще е на нивото на Нигерия.

37

До 23 българина

преди 12 години

Браво бе селски добре си се надъхал.Я кажи къв е проблема ако дефицита стане 3 или 4 процента?А иначе добре си заучил думите на "вожда" - "да не строят магистрали и инфраструктура".Не разбра ли до сега за 2 години,че рязането на ленти не е строителство.Не,че тройната коалиция беше цвете,ама сигурно 99% от 2 000 лентички в джобчето на ББ са от обекти построени или започнати от тях или общински проекти ,които са заслуга на кметовете.Колко са обектите започнати завършени от твоя кумир?

36

hahahahahahahahaahha

преди 12 години

Бля,кученца...БАУ,и следващото правителство ще направи 3% дефицит,и КАКВОООООООО???Какво ще направи *** Дянкоффффф???Само ни занимават с глупости,аре дигай доходите бе ТОП10 икономист в света,,,***-2 бюджета направи и двата ти издишаха,сега пактове мисли,*** ***,,,де ги ГерГЕЙ да дава кинти,ама Вие ще разберете що е любов...Бау БАУ,кученца,хихи Бибитко ви каза-Гадни кучета трява да сте вързани и да чакате послушно,Бау Бау Бау,,,РРррррр ере да пасете овце,и гледате картофКИ

35

Анонимен

преди 12 години

Алекс *** герберски, като се поиска увеличение на заплати и пенсии най-лесно е финансовия министър да каже, че не може защото едикойси показател бил на едикакваси стойност или дефицита ще стане над 2% или други глупости, а причината обикновено е , че няма пари. Да ти се струва познато това оправдание.

34

гражданин

преди 12 години

"Сигурността на българските граждани" включва ли тяхното изхранване? Защото явно докато г-н Дянков е на държавна издръжка няма как да знае колко средства са наеобходими за изхранване на един т.н.гражданин

33

преди 12 години

Г-н Дянков,от 01.07.2011 в Германия се увеличават всички пенсии с 0,99%.Техните средни месечни пенсии, уважаеми,са колкото годишната на майка ми.Там,господин Дянков,не мразят пенсионерите,изградили съвременна Германия и не ги чакат с нетърпение да пукнат/нашите много корави излязоха/.Горното донасям за сведение.

32

alex

преди 12 години

Не знам дали вицепремиерът Симеон Дянков и Бойко Борисов разбират какво ще се случи, ако и промените в конституцията бъдат приети. Те ще станат универсалната изтривалка, с която всички правителства ще обясняват защо не може да се прави това или онова, допълни го Овчаров. Разбирайте това червено *** така : Спряхте ни кражбите, сега какво ще правим? Откъде ще пълним парийните куфарчета на Позитано... понеже едва ли БСП някога ще имат подкрепа от 2/3

31

Desi до 28

преди 12 години

Ако разбираше малко поне от борси и изобщо финанси щеше да знаеш къде да го видиш това нещо. За да не бързаш да ми казваш как в джоба ти не виждаш раздвижване да ти кажа - първо се раздвижват борсите, после се раздвижва и икономиката и чак след това се усеща и в джоба, но докато едното зъбно колело придобие достатъчно сила да задвижи следващото минава доста време, колкото и да е неприятно за всички ни, не само за теб, а през това време е нужна разумна политика, за да не отиде всичко на вятъра.

30

Анонимен

преди 12 години

Досега един бюджет не им е излязъл, една сметка не могат да направят като хората, на следващите правителства финансовата политика са тръгнали да определят!!!*** са загубили всякакъв досег с реалността!

29

tj

преди 12 години

Dqnkov nai dobriq finansist poslednite 20 g bravo mom4e