58

Анонимен

преди 13 години

Костов не е лъжец - той е Мегалъжец!

57

Анонимен

преди 13 години

Костов не е крадец - той е Мегакрадец!

56

П2-Пропаганда Дуе

преди 13 години

Единственото, което може да иска ДСБ, е оставката на ГЕРБ!НО!Бай ви И. Костов го шубе да не остане и без 5 депутати в НС и за това НЕ иска оставката на ГЕРБ!НА бай ви И. Костов изобщо не му пука за вас, а за местенцата в парламента и за това няма да поиска дори оставката на ДПС, ако те бяха на власт!

55

Анонимен

преди 13 години

Костов ,другари сини тарикати,не мое да събере и 2% на следващите Избори.Така,че не се пенете толкова за този МИЛИОНЕР НА 20 ВЕК.

54

И още един:

преди 13 години

Един Кутевец вдигнал висока температура и извикал д-р Гърболизова да го лекува. Дошла докторката и като разбрала веднага от какво е болен му изписала аспирин. Но аз имам алергия и цялото ми лице почервенява, изохкал Кутевеца. - Няма значение, ти си толкова червен, че няма да ти личи-рекла Гърболизова и му облизала гърба. Какъв е извода? -Да не се вярва на такива ментори...

53

Анонимен

преди 13 години

47 - Абе умния! Как ще лалкаш от държавната хазна, ако преди това не си го изработил:)))) *** големи шизофрени сте бре:)) Вие стигнете соца и тогава приказвайте и лъжете себе си и другите:)

52

Анонимен

преди 13 години

В момента само политика Костов осъзнава на държавническо ниво какво се случва в БГ... Предупреждаваше и за Виденов...и за Симеон... и за Тройната коалиция..., а за Доган казваше,че е ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ...Обаче българският народ е заспала кокошка, вика, скача по митинги пет-шест дни, а после се надупва да го клатят няколко години...

51

До 42

преди 13 години

Оооо д-р Гърболизова е застъпила на смяна, айде един бърз виц в нейна чест: Един Кутевец отишъл при д-р Гърболизова да го лекува, но не щеш ли на вратата на лекарския й кабинет срещнал Станишев. - Честито другарю Станишев! - рекъл Кутевеца. - За какво ми честитиш, бе? - За Дария. - Абе ей, мене ме е хванала диария, а ти ми честитиш.

50

Анонимен

преди 13 години

Колкото до правителството 1997-2001, ще цитирам следното; когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари:1. Месечна инфлация 300%.2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резерва е паднал под нивото на възможния минимум.4. Растяща безработица, достигаща да 16 % официално и над 25% реално заради неработещите, но нефалирани предприятия.5. Средна работна заплата 35 000 лв.=12 долара.6. Средна пенсия 18000 лв = 6 долара.7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.8. Прекъснати връзки със светоните финансови институции МВФ и СБ.9. Дългове към външни кредитори над 13 милиарда долара.10. Пълен блокаж на държавата и разгул на бригадирското движение на мутрите. Власт на СИК, ВИС, ***, 777 и др. такива. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес. От рекета бяха освободени само назначените от БКП/БСП бизнесмени.2.Какво остави след себе си Иван Костов? Ето какво:1. Месечна инфлация 0,2 % годишна 3%.2. Национална валута 2 лева = 1 долар.3. Валутен резерв 3,7 милиарда долара4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години.5. Средна заплта 250 лв = 125 долара.6. Средна пинсия 130 лв = 65 долара.7. Премахване на Шенгенската изилация и свободно пътуване из Европа.8. Възстановени връзки със световните финансови институции МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.9. Външен дълг на България- намален до 9,5 милиарда долара.10. Прогонване на мутрите от живота на народа и държавата. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.Започна да има ред.Така че е добре да си спомните всичко това, да си дадете сметка, кой нямаше интерес от такова развитие на държавата и затова започна да ви пълни главите с измислените престъпления по време на управлението на ОДС

49

Фитилчо

преди 13 години

Иван Йорданов Костов- първият премиер на България, който превърна държавата в бащиния. Първият премиер станал мултимилионер и единственият *** с толкова много акъл в главата.

48

Смешни тарикати

преди 13 години

Не мога да разбера само,какво скачат всички, като петленца срещу Герб.!!???Само се ежат и толкова.Дайте алтернатива бе,кво ми перчите само..ние това ,ние онова,пък Герб еди кво си......Аде да ви видим,нали сте много отворени всички комуни...

47

до 39

преди 13 години

Просто Костов беше този, който на практика реализира поговорката, че който не работи, не трябва да яде и докара капитализма, което никак не се харесва на народа, който си е свикнал да лапка от държавната хазна без да бачка ... Това е самата истина за Костов ... /сега щяхме да сме като в Гърция, ако не беше той/ ... За съжаление си носи и до ден днешен политическата отговорност за непопулярната политика!

46

Анонимен

преди 13 години

Дотам ли сме стигнали ???? атериалът, обаче иска да го управляват разни Тикви, Мутри, Гейове,*** и всякаква друга ***, но не човекът, заслужил прозвището "командир".Затова материалът ще си остане най-бедният в Европа.

45

norm

преди 13 години

Костов услужливо забравя,че законът за политическите партии в този си вид е от 2005 год.И питам се аз,защо мълча той до сега.Отговорът е много ***:в този си вид законът бе удобен на тройната коалиция.Сега,като разбра,че ГЕРБ има непоклатимо парламентарно мнозинство,което окончателно разби надеждите му за участие в управлението,разбирай-министерски кресла,го принуди да стане фронтмен на антиправителственото говорене,с което започна да надминава и Станишев.Демаскирането му е тотално.

44

Анонимен

преди 13 години

Е го Лапача, дясната ръка на Луканов. Тая виолетова *** май изпревари останалите наглеци и суперкрадци. Това Софиянски, Трактора, Първанов, Станимишев май трябва да се учат от тоя мегкрадец и меганаглец.

43

СИН

преди 13 години

Все пак в ЕС сме и е 21- ви век ..Не може вечно рапони , правешки волски мутри , вифаджии, дс- фуражки , руски агенти и сие, ..да "управляват " нещастна България...ПРОТИВОПОКАЗНО е .

42

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

ДО 22. А тактиката на ГЕРБ е да се правят на *** и да им позволят!

41

Анонимен

преди 13 години

Костов извадил държавата от блатото......хи хи хи.Заедно с господата добре облечени бизнесмени нали?

40

Гуми и Джанти

преди 13 години

Браво Иване, браво Костов !България се управлява от НЕЛЕГАЛНО мнозинство.Така е когато не можем да си изберем легално и нормално такова.Все пак предпочитам ГЕРБ + отцепници, отколкото ГЕРБ + Атака. Разликата е, че в първия случай Сидера не може да изнудва Боко с безумните си идеи.

39

Анонимен

преди 13 години

Това, че БСП докараха България до фалит, няма значение - така ли?!Това, че Костов извади държавата от блатото, пак няма значение...?!Много *** и наивен народ!Когато човек не може да обори фактите, започва да плюе името.