42

iff

преди 12 години

Ухилена *** със 130 бона

41

АА

преди 12 години

Този отдавна трябваше де е изхвърлен от Народното събрание.Провинцията се нуждае от "добри" специалисти като него-да отиде и да работи професията си в някое село.

40

vanko

преди 12 години

С ЗАКОН ДА СЕ ЗАБРАНИ НА ДЕПУТАТИТЕ ДА ИЗВЪРШВАТ КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ.ВЕДНАГА ПРОМЕНЕТЕ ЗАКОНА.

39

Филми

преди 12 години

"Лъчо бие жена си." "Лъчо спира журналистически разследвания." "Лъчо се реди на опашка за скъп телефон, докато аз и вие му плащаме депутатска заплата за да работи." "Лъчо Мозъка не знае кой е Клаус Барби и се лови като шаран."

38

Анонимен

преди 12 години

РЕЗУЛТАТ ОТ ПРОВЕРКАТА О

37

saki

преди 12 години

Добре де тия кинти за кво са били. Рекетирал ли е охранителната фирма ,че ще им вземе лиценза или че ще вземе лиценза на конкурентна фирма или ще спре данъчна проверка срещу фирмата. За каква услуга е получил 130 000лв. тоя плъх.

36

Със сигурност

преди 12 години

Спокоен е. Сигурен съм в това. В България на власт е мафията и няма защо един мафиот да е неспокоен. Неспокоен трябва да стане народа, защото това вече на нищо не прилича !!!

35

инед

преди 12 години

Снимката е промоцията на бутика на Клаус Барби - току що са му показали последното Верту и затова е толкова ухилен.

34

Анонимен

преди 12 години

Фотографа трябва да му е белил яйце че да докара такава снимка.

33

Лъчо

преди 12 години

Е нямам наяждане.. ама не ме е срам. То е човещинка..

32

ЕЕЕЕЕЙ ,

преди 12 години

ЗА ТОВА МУ ВИКАТ .....МОЗЪКА ,...УМЕН ,УМЕН ,...ТАКА СЕ ПРАВЯТ ПАРИ ,А НЕ С РАБОТА !

31

Анонимен

преди 12 години

Лъчко се е хилнал, все едно са му показали верту.

30

инед

преди 12 години

Направо го съжалявам Боко, в ГЕРБ има един куп *** като Лъчо Мозъка които и да иска не може да изгони защото ще изгуби мнозинството и на следващия вот ще го гътнат.

29

Анонимен

преди 12 години

А да познаем от първи път какъв резултат ще и има проверката?

28

Гошо Тъпото

преди 12 години

Не случайно му...викат Лъчо Мозъка;тоя от всяка ситуация ще...излезе.А историята е повече от...банална;продажба на...влияние и нищо...повече.

27

chach

преди 12 години

kak da poviarva lacho che ima gladni xora v BG.Triabva da se sformira niakakva grupa deto da deistva (v imeto na naroda) ta da imat malko strax takiva gadni mutri.

26

Проверяващ

преди 12 години

"Лъчо Иванов спокоен, иска да го проверят"-Да се хваща за палците на краката и да чака спокоен ,ще го проверим,даже 3-4 пъти!!!

25

revlio

преди 12 години

тая работа няма да станее.. и с тияБЕЗ лустрация на комунистите и техните дечица нахални няма да станеБЕЗ съкращаване на 80% от администрацията няма да станеБЕЗ премахване на паразитното наемническо формирование което смуче само пари от държавата наречено БНА няма да станеБЕЗ съкращение на старите кадри в полицията няма да станеБЕЗ национализация на заграбеното и равен старт за всички български гражданиза да се върнат 2 милиона емигранти няма да станебез РЕВОЛЮЦИЯ НЯМА ДА СТАНЕ

24

просто Цецко

преди 12 години

Че от какво да се притеснява Ум белият делфин?! Той не е ***, той си е кръгъл! Кара си втори мандат - депутат! Изкарва ?кинти от рушвети! Кво му е?! Да му мислят Б.Б. и Цвъ.Цвъ.! Идват избори! Да не се окаже, че пак някой друг им е виновен!

23

Лела Цуца

преди 12 години

Най-доброто момче, най-умното и най-некрадливото. Къде ме срешне из парка ми мери кръвното и ми взима фекалии за анализ. Последния път, понеже нямаше специален съд, използва лична посуда.