307

но комент

преди 12 години

Цветанов преди да говори глупости да отиде в която и да е българска болница, да види че е пълно с ***, които лекуваме с пари от джоба на българите, без тия *** да са дали стотинка за осигуровки, или за лечение.КАКВО ПОВЕЧЕ ИСКАТЕ ОТ НАС БЕ *** ТА НИ ГОВОРИТЕ ЧЕ СМЕ СЕ ОТНАСЯЛИ ЛОШО КЪМ ***?Къде го има това по света?Какво още да направим повече , какво още да дадем?Къщите и жените си ли да им дадем ?

306

бг

преди 12 години

Не знам защо протестират и какво искат от държавата,бая *** забогатяха покрай НПО -та,*** вдигат палати,карат неприлично скъпи возила,трупат злато ,...ит.н....и подпомагат само фамилията...някой да е чувал или да е виждал богат *** да инвестира в производство, бизнес който да осигурява работа на соц.слаби ***, да им строи училища|не джамий| ,някой знае ли такъв.Що трябва аз да ги храня,аз съм по беден и от тях 380лв. заплата....те взимат хиляди от помощи ....от мен...

305

Анонимен

преди 12 години

Ако ги подредят с по една лопата в ръка , ще имаме магистрали без пари ....

304

Анонимен

преди 12 години

ко да не се *** с вас заради вас плашаме като попове заради вас нямаме пари !

303

Анонимен

преди 12 години

Въшките на бунт! Била им малко кръвта дето пият!

302

Стефка

преди 12 години

Леллелеле, къде сте бе скинари?

301

smael

преди 12 години

v grad SLIVEN PREDI 15 GOD. NE SE MQRKA6E CIGANE PO ULICITE,SEGA VARVQT KATO NARODNI PREDSTAVITELI PO GLAVNATA ULICA...??BG E NA IZ4EZVANE.....

300

Посерко

преди 12 години

Не се *** с 6 милиона българи...

299

Да запалим качак

преди 12 години

Леко намирисвам конкретно от разстояние,кво ме *** за вашто обоняние...За сичкото роми което танцува да запалим качак,*** братя...

298

Анонимен

преди 12 години

Ба, 1,2 млн. Рака расте и не спира. Трябва химиотерапия...

297

Shark

преди 12 години

Баси нахалните ***, 70 млн. искали. Когато започнат да си плащат ток, вода и данъци тогава!!!! *** мръсни, включване лиииии, как нямам малко власт, така ще ви включа че ще светнете като коледни елхички.

296

grajdanin

преди 12 години

стига сте викали срежту ромите ,погледнете си управлявастите.сутрин като отивате на работа,кои ви мете улисите,на строителниа обект кои е с мистриа в рака.да има и доста гадни роми,но балгарите повеце крадат от тъах .с мизерните помости мислите ли колко дена сте искарате вие.изгонете си крадливите управляавасти,които не мислат за вас и сте се оправи бг.и роми и бг граждани сме в един и сажт хал,заради управляавастите.аман от булгари които само плуват по нета и нисто не варсат в живота.

295

Анонимен

преди 12 години

и да върнат парите от помощите..може и без лихвите, и за тока, и за водата..

294

Xricto Botev

преди 12 години

MACHALA.......

293

canko tapoto

преди 12 години

vsicki *** za Asvalt i go davame na B borisov da pravi magistrali 6to pari 6te ikonomisa i ot krizata 6te izlezem

292

wasp

преди 12 години

"*** са неразделна част от българското общество"-някакъв кандидат президент им го беше казал... да, то и раковите клетки са неразделна част от болния организъм, но го убиват безвъзвратно!

291

Микробиолог

преди 12 години

***=***

290

Сержант

преди 12 години

Правим ***, продаваме и излизаме от кризата

289

манго

преди 12 години

Аз ще се интегрирам,когато държавата ми подари обзаведена къща,дава ми 3000 лева заплата като "хигиенист",плаща ми по 1000 лева на дете и не ми иска да си плащам тока и водата.Всичко друго си е ебаване!

288

Helzo

преди 12 години

Хах. Без малко да повярвам, че циганчетата са го организирали сами. Че даже и на английски писали.Нещо тук намирисва на една плесен РСЗ или ДПС а може би щамът БСП?