17

тцтцтц

преди 13 години

ЛулЗ бе, не "лулЦ"! Ще следя бойните действия с интерес :)

16

Анонимен

преди 13 години

Скоро ще ги сглобим обръщенията на български! Обединени като единица, разделени на нула rofl

15

Анонимен

преди 13 години

ъбирайте се улични артисти защото ново платно е постлано пред вас. Времето за ползването на нова- еволюирала тактика дойде. Съпротивата е тук.Тъй като има опит за заглушаване на гласовете ни, от нашите подтисници, защитниците ще бъдат тук, за да противодействат на техните приоритети и да променят съотношението на силите на дигиталният фронт. Чрез тази физическа съпротива ние ще ставаме по-силни, тъйкато нашите приятели поддържат защитата на дигиталния свят.

14

Анонимен

преди 13 години

Време е да засилите действията си, по разпространение на посланията и да достигнем до нашите съседи и общности.Протестите трябва да станат по-чести и да нарастват по сила и размер. Мирът е нашата цел, но съпротивата ще бъде жестока и непреклонна. Нашият глас и позиция е нашето оръжие. Нашата бдителност е нашата атака. Използвайте флайер кампании, протести, изкуството, музиката, литературата и видео кампании сега. Изрисувайте стените във всеки град.

13

Анонимен

преди 13 години

Дигиталната доминация ще бъде селективно насочвана към всички организации виновни за държавна измяна срещу хората, виновни за лишаването ни от присъщите ни свободи. Всяка организация, която е погазила и продължава да погазва волята на народа и гласа на истинската свобода, ще стане приоритет за кибер нападение, по-мощно от всичко, което този свят е виждал.Задължение на останалата част от хората е да продължат своята борба за тези свободи, с всички възможни средства.

12

тъпчо

преди 13 години

не само хакерите ...ами и зомбираните хора по света е време да се дигнат на революция ! ВРЕМЕ Е !

11

Анонимен

преди 13 години

Няма спасение от ддос-а

10

Анонимен

преди 13 години

браво

9

Анонимен

преди 13 години

poddarjam vi

8

Анонимен

преди 13 години

Ами както искат да създават супервойник с вграден контрол мое само с мишката да го гътнеш. Колкото повече компютъризират или дигитализират или както и щете го наречете армията си, толкова по-лесно можеш да ги сринеш. Ще дойде време, когато толокоз ще изпростеят, че с един камък ще им затриеш тъпата "демократична" армия. Сега ако им нацвъкаш суперсензорите с *** и няма да знаят на кой свят са.

7

.

преди 13 години

Аз предлагам да пратим фрегатата "Дръзки" в помощ на хакерите, да им развее едно пиратско знаме!

6

Еврей

преди 13 години

А като им пратим черния бус пълен с щурмоваци, с мишката ли ще цъкат по тях?

5

Анонимен

преди 13 години

Да не вземат сега хамерикаските войски,да ги засипят с "умни" ракети,под предлог за застрашаване на националната сигурност :)

4

ха!

преди 13 години

Искам някой да им публикува глупостите, както направи Уикилийкс. Та целия свят да ги види - що за умници са простите глави от пентагона!

3

бай Фат

преди 13 години

Требе ти мачка да фати мишката.

2

Анонимен

преди 13 години

Американците пак си измислят въображаеми врагове. Да не се окаже, че се намесват в котировките на борсата и саботират икономиката.

1

бай Петко

преди 13 години

Я сакам да станем голям хакер, само некой да ми обясни от кое копче се включва компютъра и като гепим мишката, какво да правим с нея ?