737

сер ГеЙ

преди 13 години

единият от нападнатите- Яне Янев е останал изключително разочарован от факта че е бил само бит

736

от Емо до 774

преди 13 години

Има си разпоредби за тези неща. Всеки може да си организира какъвто си иска фестивал и да парадира с национализъм, лоялност към партия, пристрастие към спортен отбор и пр. стига да спазва закона. За всички одобрени мероприятия полицията осигурява ред, а друг е върпоса, че ако нямаше такива увредени хора, които да ги преследват е нямало да има толкова засилено полицейско присъствие, не само гейовете. А къде става въпрос за педофилия?!?! Ти в час ли си?То си личи че не си, ама от учтивост да питам

735

някой

преди 13 години

Аууу, как е възможно това? Тези изостанали средновековни типове в кой век живеят? Не знаят ли, че в ЕС степента на сексуална извратеност е мерило за нивото на демокрация?

734

.

преди 13 години

Емо и педерастите прогреса и 21-ви век , развитието на човешкото мислене , те нямат нищо общо с това да се пердашите в задниците и да се кълчите по улиците , че ви имало (щом имаме думата *** , ви има и вас) , Емооо Емо ... братко българин , различните докато си се различават вкъщи и не ме занимават със себе си всичко е наред , не че ги харесвам , но да ми се навират в носа ще ме накара не само да не ги харесвам , а и да ги мразя. По същия начин както ти ми говориш за 13 век аз мога да те питам дали ти не искаш да живееш в античноста , когато жените са имали функция само на машини за раждане , но няма да те питам ще ти кажа пак , че времето , човешкия прогрес имат общо с *** , колкото български политик с проблемите на България. Най-много след време да се измисли противодействие на простотията им.

733

пиле за Емо

преди 13 години

защо да сме тесногръди? да парадираш с педофилията е гадно нещо. Първо, това отрича предназначението на мъжа и жената, като секс-партньори. Второ, да се перчиш с това, че си някакъв си е идиотско, а и защо ние ад плащаме техният кеф? Блокират движението, цапат улиците с балони и плакати, вдигат врява, с противни за нас неща - нищо хубаво нямав един такъв карнавал. Ние искаме да не ни натрапват такива шествия, а и са длъжни по закон да не ни насаждат религията си. Да вървят другаде на купон!

732

Анонимен

преди 13 години

банда хомосоциалисти

731

Емо

преди 13 години

Не съм *** и много мразя да ме закачат, но по принцип нямам нищо против тях, по ме дразнят тесногръдите ***, като 99% от пишещите във форума! Що да не си парадират хората? Вие да не живеете в 13-ти век? Дайте на кладата и да ги изгаряме *** още малко! Как ви смачка живота бе братя българи, че сте толкова объркани, смачкани и агресивни спрямо различните? Отворени сте към тези дето се е.ат помежду си, а на тези дето ви е.ат всеки ден само имгледате тайно и със страх Мерцедесите!

730

@ 766

преди 13 години

Така е и в родната им Америка изпушиха ви мозъците с тия конспирации ...

729

Пешо

преди 13 години

Изказването ми може да ви се стори крайно,но нито ги разбирам ***,нито искам да ги разбера.Може да са всякакви,но не е нужно да афишират и парадират сексуалноста си,каквато и да била тя.Излизат е пиниза,че в Западна Европа било еди как си,сигурно е така,но.....Ако започнем да сравняваме нещата къде как са,то там хората взимат в пъти по големи заплати от нашите ,ама не трябва да забравяме къде живеем.Така,че място за сравнение няма,нека им стигнем стандарта и тогава ще мислим за другите нещ

728

Анонимен

преди 13 години

Общо взето една гимназия хора, от който две трети са били заради "идеята", друга част са дошли от вън, са оправдали с присъствието си усвояването на едни пари, платени за да се работи за разединяването и противопоставянето на обществото. Че те охраняващите ги полицай бяха повече. И докога една шепичка хора ще разиграват народ и държава?

727

sim

преди 13 години

Симо - 20.06.2011 г. 08:54:19Какви 1200 души, какви 5 лева, бе лъжци! Видяхве по телевизиите 200-250 човека, обградени от двойно по-многобройна полицеска закрила! Даже гей-активисти признаха отлив от събитието с 50%! Но не трябвало да вярваме на очите си и тв-репортажите, а на раздадените лентички..*** работа!

726

янко

преди 13 години

пепо, виж си часовника на меката китка и ми кажи колко е часа !!! ха-ха-ха!!!

725

Анонимен

преди 13 години

Ранът: "...Ще създадем в социалистическите страни, вреден рушащ морал, педофилия, наркозависимости, проституция, ще толерираме, всички онези аморални и вредни неща, които ще разрушат тези държави, хората, .... Ще скараме родители и деца, ще създадем хаос, непрестанни промени на законите, докато накрая системата рухне...." Е, видяхме го в Русия, България, Югославия, .... Рухнахме ли като морал, държава, народ? Кой е крив - Ранът или ние? Ние толерираме тия неща.

724

асд

преди 13 години

хахахаха ! Абе пепо , ти да не си тоя със сцепената вежда ? хахахахаха

723

пиле за пепо

преди 13 години

Това да парадираш с този свой морал е тъпо ив редно. Показва колко си *** и примитивен: елате ме вижте, че съм извратен! С извинение, но вие плюете много хора, а одобрявате тия извратени шествия? Ако някой иска да купонясва, нека не го налага на останалите по този начин. Нали сме общество - защо ние да зяпаме тия хора, заради кефа им? По приятно е да е спокойно, чисто, да няма такива извратени шествия. Тия хора са под нивото на животни - те не парадират като тия хора с извратени неща, а и нямат

722

пиле за пепо

преди 13 години

вярвайми, никога не бих посегнал на човек, задето е ***. Просот насилието над човек дето не те напада си е гадно. Но не сме длъжни да гледаме по улиците тая вакханалия, нали? Ако искат да се забавляват, нека не е за наша сметка? Някой печели от насаждането на този извратен морал и това е антибългарско. Ако бащите им видеха тия хора, щяха да ги изпозастрелят децата си сами. затова ли мряха, затова ли строиха? Нека идат да се забавляват някъде по стадиони, а не ние да страдаме заради купона им!

721

Анонимен

преди 13 години

Тез или си измислят или "биячите" са някакви на по 10 години и един на 18 да кара... при такава ситуация само една сцепена вежда просто не е логично и е смешно.

720

пепо

преди 13 години

като имат желание да бият хората,да отидат около парламента например,там има 240 мутри,които са много повече педдали от тези на гей парада...най-лесно е да посягате на слабия и на беззащитния...срам ме е от такива комплексари.те посягат само на жени и на улични кучета,щото не могат да се защитят....вие,биячи,сте истинските *** в тая държава!!!

719

янко

преди 13 години

аз разбирам гейовете,не съм против тях, но не приемам факта показност и парадиране! това тяхно развитие обратно на нормалното си е тяхна работа и няма за какво да го натрапват в очите на нормалните хора ! нека си правят срещите в планината, в някоя хижа, и там да се отдават на своите оргии!!! а който им симпатизира и ги харесва сам ще ги намери!!! но да си показват простотиите по улиците -- не е нормално и аз не съм съгласен!! нека всяка жаба си знае гьола !!! това е !!

718

Анонимен

преди 13 години

Добре, че не съм минавал оттам. Отпред биячи, отзад ***!