26

Анонимен

преди 12 години

19, Иванов, забрави фейсбука, работи, стани богат, бий шута на неверницата.

25

Анонимен

преди 12 години

Абсолютни глупости .

24

Анонимен

преди 12 години

Не тези не са загубили работата заради фейсбук.А заради факта че сенатор който има щастливо семейство си праща голите снимки на някакви мацки в интернет.Ебавки с изнасилени жени от известни личности също не се котират много много.Някой учуден?Това за кухнята и готвачите е естествено.Може би служителите на Cisco са прекалили малко но не са ли осъзнали че "тлъстия чек" е над 90% от условието една работа да се приема за хубава.Ако си мислят че е друго нека направят заплати по 50$ и Cisco ще опустее

23

Анонимен

преди 12 години

3, ходиш на РАБОТА за да РАБОТИШ

22

Анонимен

преди 12 години

"Конгресменът Антъни Уайнър е една от последните жертви..."Тоя е жертва!!! Брей!

21

sadsewr

преди 12 години

Не ходя на "гроздобера" всяка година! С това си изказване ти не знаеш какво е това професия и длъжност, а ти ми говориш за позиция. Божке, божке, колко бил еродуран. Ти къде ми говориш за неща, преди не знам си колко години само подчертах как е било. Сега съм къде, къде на много по престижна професия и фирма въобще къде ми говориш за някакви неща където са забранени.

20

Анонимен

преди 12 години

първи принцип на конспирацията никога не ползвай Фейсбук.

19

Иванов

преди 12 години

Подозирам, че жената ми слага рога с някъв и си пише упорито във ФБ. Обаче как да й блокирам профила? Съвети?

18

секретарката

преди 12 години

Мен пък шефът ме проверява с кого от шофьорите се чукам. От фейса научи, че съм преспала с общия работник и доставчика на пици. Щеше да ме уволни, но му направих изключително добра френска, остана доволен и ме остави на работа с последно предупреждение. Решението беше да си изтрия профила, но другата колежка от отдел Човешки ресурси го отнесе, защото шефа я видя изтипосана на стената във фейса по прашки на Халкидики в компанията на гръцки фермери, а се водеше в болничен.

17

!?

преди 12 години

Ако служители се заинтересуват от личното пространство на Шефа си?! И неговия личен живот или този на Шефовете на въпросната фирма?! Тогава какво?!

16

?

преди 12 години

Това не го разбирам. Да се интерсува Шефа от личния живот на служителите си той е неприкосновен. Това е нарушаване на правата на човека и на влизане в личното пространство. И за това да бъдеш уволнен?!

15

Асс

преди 12 години

На мен пък ми помага на работния процес! :)

14

служащ

преди 12 години

Редно е на работните места да не се допуска влизане в социалните мрежи. Пречи на трудовия процес!

13

sadsewr

преди 12 години

Има служебни мобилни телефони и канцеларии за тази работа! Не го правят, пред колектива, колектива само си задава въпроси от къде е стигнало да ушите на шефа?! Така, че си има хора, за всичко и всичко се знае на 2 минута.

12

Леонсио Любовника

преди 12 години

Аз пък във Фейса се запознавам с супер яки мадами и всяка седмица излизам с ново гадже.

11

уау

преди 12 години

Ахааа, много умно решение... каква връзка има нет-а на работното ти място с щуротиите които правиш в свободното си време и които качваш в мрежата?

10

Анонимен

преди 12 години

В статията не става дума че са загубили работата си заради това че са влизали от работното си място.А заради това че изобщо са имали профил и са влизали в него от личните си компютри вкъщи.Тоест тези уволнения са неправомерни защото за причина вземат нещо което хората ползват в личния си живот, това е един вид нарушение на личния живот и права на човека.Все едно да те уволнят заради това че обичаш черния или белия цвят или че имаш компютър вкъщи и ползваш интернет.Просто абсурдни уволнения.

9

ХАХАХА

преди 12 години

А т'ва на тоя Гилбърт си е смешно к'во? ХАХХАХХХА

8

sadsewr

преди 12 години

Нормално е от гледна точка на това, че като служител на въпросната фирма не мога да се товаря с излишни задлъжения извън моя ресор, докато колегата или колежката си говори по скайп, фейсбук обменя информация /не и по служебен път/. Не се задължавам на никой от офиса всеки си има права и задължения и не мога да върша работата на друг/и/! Ненормално!? Ако си свикнал/а/ да лежиш на нечий друг гръб и да взимаш пари, това е отделен въпрос случил си на колектив, които все още не са ти "били дузпата".

7

Аз

преди 12 години

В "твоята" фирма ако искаш забрани отпуски, заплати и почивни дни - нали е твоята фирма. А относно статията - лошо е когато се бърка работата с личния живот. Но то това са американци :)