133

оП

преди 13 години

Затова сме на това дередже! Никой не си е на мястото! Единият трябва да е свързан с футбола,а той консул,другият пожарникар,а той премиер? Ужаса е пълен! Все си мисля,че това правителство е на етническа основа! Доган стана много нагъл и гетата прекалено големи!

132

Олеле

преди 13 години

Олеле вижте кой дава акъл на българите. Тия двамата ритни- топковци. Българино дотам ли изпадна .

131

Ицо

преди 13 години

Сънтайм уин сънтаим ... !Братчета и сестричета Гласувайте за този които плати повечеинак фаида няма винаги Губиш не печелиш нищо Безплатен обяд нямаТребва си много *** да верваш ,че некои строи за теб нещо

130

бивш даскал

преди 13 години

Дано по-скоро се събудят 20 милиона кюрди.....

129

lyka

преди 13 години

az glasyvah za borisov i iskreno sazalavam toi ni izlaga a stoickov e tolkova pros

128

Тони

преди 13 години

Не мога да си обясня злобата на туркиш. Единственото обяснение е, че го тресат комплекси! Сигурно е някакъв дебел, черен, грозен мазен турчин!!

127

DO " turkey&quo

преди 13 години

i KAKVO DOKAZVA TOVA ?!? ... CHE SA VI SHIBALI VIKINGITE !!!

126

Тони

преди 13 години

Ще се скъсам от смях! Изрови нещо за Истамбул от интернет! Ама ти си съвсем обикновен луд! И да знеаш, шизофренията се обостря от летните горешини!

125

Анонимен

преди 13 години

Това което виждате e мозъчен тръст. Ицо поздравява майките на всички българи!

124

Анонимен

преди 13 години

Стоичков президент ха, ха , ха та това ще , е върха на тъпогерберството

123

до Turkey

преди 13 години

Преди 5 години гледах и прогнозата за Ирландия...Тъй,че споко,прогнози в такъв динамичен свят по добре да не се правят...

122

Анонимен

преди 13 години

на снимката: двама титани на мисълта!

121

тстс до Кюрда

преди 13 години

Аз имам приятели турци,нищо против нямам турците освен Доган,ама такива като теб и Доган с удоволствие ще им скърша вратовете! Всявате етническа омраза. Не можеш да се погледнеш от страни каква си ***! Ти си пълен *** тръгнал си хората да съдиш! Повдига ми се от такива като теб и пак ще гласувам за Сидеров! И да избягаш в Турция пак ще си зле,защото сте гости там! Аз съм българин и се гордея с това и ще си остана в България макар,че в момента не сме в много добро положение...

120

Тони

преди 13 години

Какво търсиш тук тогава, бе ***? Защо не си заминеш за "великата" Турция? Защо? Защо? Я кажи?

119

Do "Turkey"

преди 13 години

Hei, Bai *** ! Ia vzemi i se navri v ne4ii ku4i gaz , za6toto samo tam ste WEE ! Ciala evropa i sveta e dignala race ot vas ! ... arzeliva i mirizliva sgan !!!

118

олеле

преди 13 години

докъде я докарахме... физкултурници, пожарникари, футболисти, борчета и всякакви подобни да разбират от управление на държава... две думи на кръст не могат да струпат, иначе разбирачи се извъдиха... мръзната пяна изплува отгоре... време е да се обере, да не развали бульона

117

Анонимен

преди 13 години

Супер - Ицо и Боко! Поздрав от Ицо: Да ви ....... майките!

116

преди 13 години

*** ПИШЕЩИ НА ШЛЬОКАВИЦА,престанете да скверните БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК!!!Относно снимката - тези двамата ОБЩО имат ум колкото един средностатистически българин или колкото четирима турци!!!

115

US-Veteran

преди 13 години

До TurkeyМного си зле мой човек.Ако не е Ататюрк да ви наложи насила латиницата,още да ползвте арабски йероглифи и да ви броят за нещо средно между Сомалия и Пакистан.Хахаха.Като не ти харесва тука,кво се пениш-бегай в Анадола кукло!Ама си е друго да имаш европейски паспорт нали?А вие ква история имате бре?Един Ататюрк и толкоз!Това е!Най-голямата забележителност в Истанбул коя е бе?Коя ?Знаеш ли?Света София!Ей това сте-ако не са чужденците и култура нямате.Камък върху камък не сте оставили!

114

мдам

преди 13 години

Turkey, така и така си решил да пишеш ... днес . Дет се вика захапал си ! Пиши на кирилица моля , да те четем по-лесно ! Благодаря !