174

гошо от почивка

преди 13 години

НЕ СЕ КАРАИТЕ МАИНА...СЛУШАИТЕ ГОШО ОТ ПОЧИВКА МАИНА,,,,,ПИША ПЕСНИ ЗА ВАС БГ РАП Е ЖИВ ГОШО ОТ ПОЧИВКА НЕ ПЕЕ ТОИ ТВОРИ ЗА ВАС ФЕНОВЕ МОИ...ЧЕГЕРАУУУУ БЕИБИ....РЕСПЕКТ ЗА ЧАЛГА ПЕВИЦИТЕ МАИНА ....ЕДИНСТВЕНИЯТ РАПАР В БГ СЪМ АЗ МАИНА....РЕСПЕКТ ЗА ГОШО ......РЕСПЕКТ ЗА ВСИЧКИ МОИ ФЕНОВЕ КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МЕ СЛУШАТ.....МЕИН....

173

Анонимен

преди 13 години

Това беше целта на обсъждането днес - информационното затъмнение на обществото. Ето защо вчера ГЕРБ искаха да се обсъжда вота точно днес нищо, че е траур, а днес излязоха (както вече им стана навик) със съвсем различно виждане по въпроса - днес е траур и няма да излъчваме дебата по вота. За толкова прости ли ни мислят незнам. Нарочно го направиха. Лицемери долни.

172

belalov

преди 13 години

Нагъл, по-нагъл, ГЕРБ!

171

belalov

преди 13 години

Нагъл, по-нагъл, ГЕРБ!

170

belalov

преди 13 години

Нагъл, по-нагъл, ГЕРБ!

169

Анонимен

преди 13 години

не съм злобен човек АМА ТЕЗИ МАЗНИЦИ МЕ ПРЕДИЗВИКВАТ "ДА НАРАМА ПУШКА"БСП=КРАЖБАБСП =МАЗНИ *** ЗА ОБЛАГИ ВИНАГИ ГОТОВИБСП=ПРОДАЖНИЦИ НА РУСКАТА МАФИЯБСП=ГЕНОЦИДБСП=РАЗОРЕНИЕБСП=НАГЛОСТБСП=КРАДЕЦА ВИКА КРАДЕЦАБСП=СЛЕД НЕЯ КРЪВ/избитите спартисчета направени мафиотчета/,РАЗРУХА,МИЗЕРИЯдо вчера атейсти -днес първи в църкватаза народа плачат а народаограбватДВУЛИЧИЕ МЕРЗОСТ ПОШЛОСТ И ТОВА СА ДРУГАРИТЕ СТАНАЛИ ГОСПОДАрите

168

данъкоплатец

преди 13 години

Мая Манолова защо си мисли, че някои иска да я слуша и гледа?Днес вместо да свършат някаква работа, пак ще си разменят глупости с патос.Предлагам за такива дни да не им плащаме заплати.Само за дните с приети закони и то на 4часов работен ден.

167

vini

преди 13 години

*** изглежда всеки който се държи почтенно във вашите очи изглежда че се гърчи Никой господа от ГЕРБ не може да се гърчи или да го гърчат защото са достойни хора доказват го и ще го доказват и за напред.Това притеснява червената вихрушка.

166

до 173

преди 13 години

Абе няма значение какво ще кажат. Нали ти казвам, че изобщо не ги и слушам! Никой не е забравил какво направиха комунистите, но всички виждат и какво прави Бойко и всеки сам си преценява!

165

нели

преди 13 години

браво браво седите си в къщи и само си пишете ами излезте на улицата и покажете че не сте доволни ама не от клюки ни е по добре

164

Анонимен

преди 13 години

Гей - парада наближава. Там опозицията може да си приказва пред своите съподвижници колкото си иска!!!ЛЯВА ПАРТИЯ -----> ЛЯВА РЕЗБА

163

Анонимен

преди 13 години

На FM / УКВ / 95,5 парламентарен канал,можете да чуете как се гърчат герберчетата.Един като Александър Матросов с гол *** и общи приказки лъже колко са велики,а дебелогъзата Цеца като съща Раймонда Диен се е качила на метлата ищом не и изнася дудне:"Ще ви отнема думата".Евалла страхливи нещастници.

162

vini

преди 13 години

Ужас как няма да дадете ефир на тези циркажии нали те това им е целта.Това са хора които нямат капка съвест безкруполни крадци и мошеници само им вижте мазните физиономии.

161

до 171

преди 13 години

Аз не мисля че ще кажат нещо ново предните дебати по вота на довери ги изгледах от началото до края ако сега ни пуснат запис мисля че това което ще кажат наглите *** няма да се различава много много. Ядосвам се много защото сме *** народ мнооого *** , за 3 години забравиме всичко което ни причиниха тая крадлива комунистическа *** , още тогава Бойко каза че няма да е лесно и трудното едва сега започва и трябва да го изтърпиме , да не би като дойде пак станишев да ни оправи за 2 дена хаха не

160

ISTINATA

преди 13 години

6TOM BSP VIE NA UMRIALO PRAVITELSTVOTO TRIABVA DA OSTANE

159

до 167

преди 13 години

Иване, изобщо не искам да ги слушам! Въпросът е принципен - имаме право да бъдем информирани какво вършват нашите работници, които сме сложили в НС и им плащаме заплатите!

158

До Иван

преди 13 години

Искахме, обаче, Тиквата, Фидоската и Физкултурника да ни обяснят колко добре си живеем...

157

DRUGARKI I DRUGARI

преди 13 години

GREB NI PRECHI DA SI POKAZEM MAGARIATA

156

до 166

преди 13 години

.....А пък народа е .....ЦИГАНФЮРЕР.....!

155

Иван

преди 13 години

Добре де,аз не мога да разбера защо толкова много хора искат да слушат гнусните комунистически лъжи в парламента? Кой искате да слушате изкуфелия пенсионер Петър Димитров , който като развалена латерна повтаря една и съща лъжа , или онзи безскруполен измамник Станишев,или може би много държите да слушате лъжите изречени от българомразеца Лютви Местан,или истеричката Мая Манолова , кажете бе хора тези ли искахте да слушате , какво ще ви кажат те поредната лъжа?Пак тези ли искате да ни управляват?