122

питане

преди 13 години

Днес е ден за национален траур. Гоце къде ще е на лов?

121

borokaro

преди 13 години

Моля господата от герб който пишат тук - нека да ми обяснят защо няма да се излъчват дебатите - заради траура , нали ??? а защо не ги отложиха за друг ден , ми точно за да не се излъчват ...не може да използваш нещастието за да си правиш предизборни кампании

120

borokaro

преди 13 години

предполагам че и стенограмата от заседанието няма да бъде публикувана - БЕЗСРАМНИЦИ

119

Бивш фен на Боко

преди 13 години

Не ме интересува вече кой ще е на власт. Интересува ме повече НИКОГА некомпетентни и неподготвени за управлението хора като Борисов и Дянков да не се докосват до властта.Да управляваш държава, не е като да гасиш пожари, и това всеки един от нас го усеща по джоба си, нали!

118

Анонимен

преди 13 години

Явно БСП и ДПС са се засилили свестен, кадърен и разумен млад човек да не остане в България! И всичко това с прозрачната цел - в момента ги тресе треска от страх за възможния провал на геополитическите путинови проекти на българска територия и затова са решили да играят на вотове до дупка. Не, господа непоправими болшевики - ще има доставки на ядрено гориво за АЕЦ "Козлодуй" от американската фирма "Уестингхауз", ще има добив на шистов газ, за да се намали стопроцентната ни енергийна зависимост от Русия - така както въпреки вашата яростна съпротива и скрит саботаж се построи с американски инвестиции ТЕЦ "Марица 1"! За ваш ужас, ядрената примка, стегната от Путин с ваша помощ около шията на България, лека полека се разхлабва. Апелирам към всичко почтено и разсъждаващо - връщането на БСП на власт е катастрофа за България! Ще го допуснем ли? Аз лично - не!!!

117

borokaro

преди 13 години

НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ НЯМА ДА СЕ ИЗЛЪЧВА ДЕБАТА - АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМА ЦЕНЗУРА ...

116

Интервю на Боката

преди 13 години

Българинът все търси някой виновен. Той не търси вината в себе си, затова че се е докарал да е безработен, а обвинява за това правителството, Борисов, Бойко никога себе си. Тази гениална логика и бистра мисъл се опита да прокара министър-председателят в предаването Гореща точка по TV7. Според него високата безработица, кризата и лошата бизнес среда у нас са по вина единствено на гражданите, защото са мързеливи.А народът тръгнал него да обвинява, че няма работа! Първо себе си да погледне, да види колко лош материал е, колко е злобен и мързелив. Никой не му е виновен, че шефът му го е изгонил, защото народът е обеднял и е спрял да купува климатици.Никой не му е виновен, че хората нямат два лева в джоба за картофи и сами си ги садят, вместо да правят оборот на плод-зеленчука. Ако питате Бойко, шефът си гони работниците, защото са неквалифицирани или не се справят добре. Това, че няма пари за заплати и оборот това е дребна работа. И пак не е по вина на Борисов и правителството шефът е виновен. И той е мързелив!С това изказване невинният премиер на България си направи политическо самоубийство. Явно Бойко не осъзнава, че именно този мързелив, злобен и толкова виновен лош материал няма да гласува за ГЕРБ на следващите избори.А дотогава ще си берем гайлето. Защото Бойко правилно го каза сами сме си виновни! Ние си го избрахме!

115

КАТ

преди 13 години

Левия завой е забранен!

114

borokaro

преди 13 години

...и колко удобно - дебатите няма де се излъчват по БНТ или БНР заради националният траур - герб използват трагедията и нещастието на другите за собствени облаги - НО НАЛИ ЗНАЕТЕ - ВСЯКО НЕЩО СЕ ВРЪЩА В ТОЗИ СВЯТ...КАК НЕ ГИ Е СРАМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ , КАК ... НЕДОПУСТИМО И НЕДОСТОЙНО , АБСУРДНО ....

113

серГЕЙ Станишев

преди 13 години

Другари, обратното броене продължава.Остават само два дни до соц-гей парада.Зарежете вота и да се готвим за нашия парад!

112

Momchil

преди 13 години

До 104 ::: Винаги ми е било интересно колко пари плащат на дупедавци като теб. И друг въпрос - на вас внасят ли ви осигуровките ? :)

111

wiktor

преди 13 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ БКП НА ВЛАСТ! ОТ *** МАС И ОТ КОМУНИСТ ВЛАСТ САМО С НОЖ СЕ ВЗИМАТ! ДОЛУ БКП! УУУУУУУУУУУУ!

110

КЪРДЖАЛИ

преди 13 години

То е ясно че няма да мине , но цял ден ще ни занимават с глупоси вмесо да се разпуснат и да направим нов парламент с 70 човека.Асега най много да гласуват да си вдигнат заплатите.

109

Анонимен

преди 13 години

Всички управлявали ни досега са некадърници, но като екипа - Борисов, Дянков, Цветанов, Бога ми, по некадърно управление няма и нама как да има, който и да дойде на власт.Този геноцид не трябва да продължава, и дано тоз народ се събуди.

108

Мутрокуманиз

преди 13 години

"Защо дебатите по вота няма да се дават по телевизията - какво е това информационно затъмнение от времето на комунизма."-ами мутрокомунистите от ГРОБ ги е страх,затова!!!

107

Те това е

преди 13 години

Коментар на десния политолог Евгени Дайнов,който не може да се нарече че е близък до БСП.........Този човек няма грешна политическа прогноза от 1990 год. досега - професор е по политология........Евгени Дайнов: Ако се кандидатира за президент, Борисов ще изгуби изборите.Ако Бойко Борисов бъде номиниран за президент, което става все по-възможно, това ще бъде пълният край и крах на проекта ГЕРБ и пълният край на втората вълна надежди на българското общество след правителството на Иван Костов.Аз подозирам, че той се изкушава да става президент, защото видя, че не може да се оправи като премиер. Но нали си представяте, че това ще бъде видяно от всички като позорно бягство и то ще е позорно бягство то отговорността на истинската власт - да си оттеглиш в президентството за 5 г. и да "си клатиш краката".Кандидатира ли се за президент, той няма да спечели изборите - няма да бъде ни премиер, ни президент, ни дявол.

106

Анонимен

преди 13 години

Какво общо имат със социализма тези милионери, които са окупирали ръководното бюро на Позитано20? Какво общо имат те с работническата класа? Там по-малко от милионер няма! Даже един милиардер може да има...

105

wiktor

преди 13 години

ДОЛУ БКП! ЧЕР-ВЕ-НИ БО-КЛУ-ЦИ!

104

Истината

преди 13 години

България изпадна в първата си рецесия от 12 години насамПрез 2010 г. средномесечният брой на безработните, регистрирани в бюрата по труда в страната, е близо 351 хил. души, тоест със 70 хил. безработни повече спрямо 20092011 Ниво на безработицата.7 000 000 Българи2 200 000 пенсионери1 200 000 до 18 години3 600 000 в трудоспособна възраст.1 900 000 здравно неосигорени лица по данни на здравната каса.600 000 без достъп до личен лекар100 000 по други причини не се осигуряват.Реално 1 200 000 безработни в България или една трета от работещите.Да ни е честит Борисов и новия му морал.

103

ZAX

преди 13 години

Кажете една читава партия или поне един свестен човек от управляващите.