54

Анонимен

преди 13 години

"никой не очаква да пада правителство, НИКОГА правителство в България след 1989 не е падало с вот на недоверие,"Всъщност падало е, но не може човек да очаква, че един гербераст ще има мозък да помни!

53

хитлер

преди 13 години

вотът няма да успее.сдс рзс и атака са купени от герб.вотът няма да успее.никое правителство не е падало с вот на едоверие.този вот няма да успее.жалко за комуите и турците.мого жалко за тях

52

Анонимен

преди 13 години

Кои от тези които днес са в парламента са "са затваряли българи в конц. лагерите и са убили жени и дежа при терористичниа атентат на църквата св. Неделя" та сега да не могат да претендират за власт?Изброй ги поименно и отговори защо не си показал доказателствата пред съда?

51

KALT

преди 13 години

Парад на сбърканяците не трябва да се отлага. Поздравете ги Софиянци както се полага. 200 *** в болница.

50

стг

преди 13 години

абе вие да не сте на амфети бе,какъв решителен вот, никой не очаква да пада правителство, НИКОГА правителство в България след 1989 не е падало с вот на недоверие, това е нормален политически ход на БСП и Доган с изцяло предизобрни цели, ГЕРБ имат с купените от АТАКА и РЗС повече от 120 депутата така че интрига няма и правилно СК няма да участва в рекламата на БСП

49

герб

преди 13 години

само герб.долу бсп дспс ндсв сдс и атака.да живее герб.само герб

48

mind twist

преди 13 години

То въобще е неморално тоя които са затваряли българи в конц. лагерите и са убили жени и дежа при терористичниа атентат на църквата св. Неделя, сега да претендират за власт, ама ги има. Едва ли е по-неморално в деня на траур да се разискват дебати по въздухарския вот, чиято цел е да се домогнат до властта на гърба на народа, тези, които го ограбват и тези, които са ни довели до просешка тояга и заради тези които България е в такова състояние.

47

дядовото

преди 13 години

това с вота-пак прах в очите на публиката,никой в парламента няма интерес да пада кабинета,това са 240 хил лв на депутат на година субсидия от държавата/данъкоплатеца/!

46

хитлер

преди 13 години

гарантирам ви на гей парада станишеф доган янев и може би костов

45

Анонимен

преди 13 години

39Ми умирай бе. Кво да те направя. А къде ги видяхте тия полета аз не разбрах? Сигурни ли сте, че по Люлин сте карали изобщо, или пак сте на някакви медикаменти?

44

Анонимен

преди 13 години

И ЗАПОМНЕТЕ ЕДНО!НИКОЙ НЕ Е ВИНОВЕН ЧЕ БГ ПОЛИТИЦИТЕ СА *** ОСВЕН ВИЕ САМИТЕ!!ТАКОВА ПОВЕДЕНИЕ КАТО НА СИНИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЗВА!КАК?КАТО ГИ ИЗРИТАМЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА НА СЛЕДВАЩИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ.ТАКИВА ЛЬОЛЬОВЦИ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА В ПАРЛАМЕНТА.

43

някой

преди 13 години

Да отложат и гей-парада! Някак си е кофти един ден след националния траур да гледаме голи *** с пера по тях.

42

Анонимен

преди 13 години

"Пътувах преди няколко дни по люлинската магистрала до Перник. Не можах обаче да разбера защо са тия тунели в полето, затрупани отгоре с пръст?! За мечките или за да излезе по-скъпо ?!"Защото за да е магистрала пътят и да ти позволява безопасно да се стрелкаш с високи скорости има ограничения в наклона на пътя, което прави магистралите в планински терен много по-скъпи от тези в равнинен терен - разни тунели и мостове се явяват необходимост.

41

хитлер

преди 13 години

извинето българия е в ес и ато

40

хитлер

преди 13 години

станишеф в коя година живееш.за теб е 1981.явно си забравил че ссср се разпадна че русия не е в топ 5 икономики и че българия не е в ес и нато.

39

Анонимен

преди 13 години

36За мечките пич.Ние сме БОГАТА страна.Хората умират от глад тези за мечките мислят.

38

Анонимен

преди 13 години

"От СДС предложихме да не участваме в гласуването, защото това не е нашият мач. Това е мачът на Доган и Станишев"И тия ритнитопковци станаха! Като видяха Вучката как му се решиха проблемите и разбраха, че игрите с премиера са полезни за здравето!

37

козметичен месар

преди 13 години

Убавата Цецка не може в четвъртък, защото ще ходи на козметичен месар. А при нея процедурата трае поне един ден.

36

Анонимен

преди 13 години

Пътувах преди няколко дни по люлинската магистрала до Перник. Не можах обаче да разбера защо са тия тунели в полето, затрупани отгоре с пръст?! За мечките или за да излезе по-скъпо ?!

35

реалист

преди 13 години

Милите политичета! Те унищожиха 8 милиона, без да им мигне окото, а сега са разстроени за 8 души (Бог да ги прости).Егати цинизма!Представям си какви трескави задкулисни срещи се организират в момента в Радисън и околността, какви мизи се вдигат, какви пазарлъци текат! А иначе са дълбоко потресени тези нежни депутатски души.