180

Анонимен

преди 13 години

Vitalis гърците имат избор ще наритат емигрантите и толкоз ти пак ще се питаш как аджеба мързеливите глупави закъсали гърци са по добре от нас

179

sur njuton

преди 13 години

ostavete jabullkite na mira...polzvajte prezervativi (kaski) za da ne vi boli mnogo!!!

178

afro-bulgarin

преди 13 години

a nie plashtame za decata,ama drugarite razpredeljat sredstvata...ta pa sushtoto :)

177

afro-amerikanec

преди 13 години

ami to e jasno che decata sa vinovni za sichko...za tova tuk nikoj ne plashta za deca, samo gi pravim :)

176

vitalius

преди 13 години

"диференцирана ставка по ДДС и по конкретно намалената и стойност по островите, което дава голяма възможност на едрите риби да спестяват данъци :)"Не знам ти на коя планета живееш, обаче ДДС-то го плаща потребителя а не "едрите риби".

175

murzel:

преди 13 години

eee, znachi motikaa :)

174

Ачо

преди 13 години

Геополитиката няма да допусне да ги оставят на произвола на съдбата :)

173

Иван

преди 13 години

HAHAH Чака ги наща съдба 90те години :)

172

chervena babichka

преди 13 години

turizum ili motika,izberete sami :)

171

zdrav korumpist:

преди 13 години

naj-got e da se preliva ot pusto v prazno!!!

170

tvurd komunist:

преди 13 години

nashte rabotnici ni vrushtat sichki dulgove.stanete komunisti :)

169

vitalius

преди 13 години

"Пука им на гърците за ЕС ще си върнат драхмите и толкоз"Като си върнат драхмите знаш ли какво ще се случи?Тия пенсии ще ги плащат със печатане на хартиени пари и ще предизвикат хиперинфлация.

168

vitalius

преди 13 години

До 168А огромните пенсии и 14-тите заплати по маслинените дървета ли растът?А дългът откъде се е взел? ДДС-то ли е виновно за бюджетният дефицит или разходите?

167

петре

преди 13 години

Гърците винаги са били хрантутниците на Европа. Мързи ги да работят, за войници не стават, но винаги се застъпват за тях и са по добре от нас.

166

Анонимен

преди 13 години

Пука им на гърците за ЕС ще си върнат драхмите и толкоз ЕС да му мисли заеми евро тинтири минтири гърците не са роби да бачкат за 120 евро заплата

165

Iwan

преди 13 години

до 167Глупости си написал, проблема в Гърция е чисто бюджетен, а основната причина за протестите е несъгласието на обикновенните гърци да плащат цената, за сметка на група едрите магнати, и точно поради тази причина протеста е насочен донякъде и срещу медииното му отразяване е Гърция.Един от основните проблеми в Гърция е т.н. диференцирана ставка по ДДС и по конкретно намалената и стойност по островите, което дава голяма възможност на едрите риби да спестяват данъци :)

164

vitalius

преди 13 години

До 17"Заплатата в Гърция е 1200 евро минимум,пенсиите 700 минимум."Затова банкрутират. Тея пари трябва дойдат от някъде, правителството не ги прави с магическа пръчка. Ядът от парите на европейските данъкоплатци, ама като пресъхне кранчето ще видим колко ще станат заплатите и пенсиите.

163

vitalius

преди 13 години

До 14"Стачкуват,защото са народ,а не ***"Искаш да кажеш: Стачкуват защото са народ от ***.

162

Do 162

преди 13 години

Ами що не даваш на твоите работнички в кухнята по 300 Е ами ги замотаваш с 300 лева и искаш да ти работят по 16 часа на ден?

161

Българин от Солун

преди 13 години

Не знам какво е Гърция, но само в Атина има над 100 хиляди българи! В Солун, Кавала и по островите сигурно има още толкова! Ако е толкова зле, колкото искате да изкарате в България, защо тези хора не са се върнали???