164

Анонимен

преди 13 години

През 1989 г. СССР предаде и продаде България на САЩ. БГ комунистите обидени на Кремъл се договориха със САЩ и им станаха най верните слуги (те това го могат). САЩ обаче приемат БГ с недоверие и я смятат не за освободена от комунизма страна както Прибалтика, Полша, Чехия и Унгария а за победен враг. Ето за това и горните страни бяха подпомагани да се развиват а ние бавно и сигурно умъртвявани физически и икономически. БГ все още се управлява от комунисти и грамите на САЩ посланиците го показват. САЩ все още смятат, че БГ може да застане на страната на Русия и да играе ролята на трочнски кон срещу интересите им. В същото време *** се убиха да тъпчат собствения си народ за едно "конграджулейшън". Сини, червени, бембени всички са издънки на БКП. Отворете вестниците от преди 25 г. и ще се натъкнете на същите фамилии като на днешните, синовете смениха бащите. Просто няма за кого да се гласува, на политическия пазар има само номенклатура на бившата БКП. Всички други бяха методично ликвидирани политически, а някои и физически. Да ние честито светлото бъдеще.

163

джак

преди 13 години

по-добре седесар докрай, отколкото *** и *** на герб и ндсв

162

1

преди 13 години

До 161 - *** гласуват за Костов защото припознават техния човек - по цвят и манталитет.

161

мчитъй

преди 13 години

Диляна Грозданова: Костов не е демократ - да се оттегля! коментари/5112 юни 2011, 19:47София, Българияизпрати на приятел Управляваше суперавторитарно, цензурираше медиите, не отвори досиетата и разцепи СДС Журналистката Диляна Грозданова обяви категорично подкрепата си за СДС в днешния вътрешен вот на сините. В тв предаването На 4 очи тя разкритикува остро лидера на ДСБ Иван Костов и директно го призова да напусне политиката, за да може демократичната идея да има бъдеще.

160

до 160

преди 13 години

....И сам,войнът е воин!

159

Синята коалиция

преди 13 години

...се изравнява по численост с ГЕРБ.Тия 60-70-хил,гласували са... само твърдото ядро на ДСБ и СДС.Като дойдат и "гъбарите"...нещата ще се променят бая...

158

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 13 години

SINQTA KOALICIQ GI OTVQ KOSTOV MNOGO OTDAVNA!!!TOZI KRADEC TRQBVA DA GO ZASTRELQT POBLI4NO!!!4OVEKA UBIL SINQTA IDEQ!!!

157

ТОВА Е ИСТИНАТА:

преди 13 години

...*** гласуват за Костов, ДСБ и СДС.ДПС , ще подкрепи избора на сините ,по един естествен начин --отдолу.*** веждат реалната интеграция при Костов и демокрацията на сините!Фактите са налице---това е "вятъра на промяната".Касим Дал ...е тайното оръжие на сините!

156

тъмносин

преди 13 години

Докато живея, дишам и мърдам, ще гласувам винаги, единствено, само и безусловно за СДС!!!Това е положението. Точка!

155

XD

преди 13 години

Автора на статията е платен дръскач или не си е пил хапчетата. Много тенденциозна статия. Това умирането на Синята коалиция започнаха да го предсказват като краят на света дето все не идва :-)))

154

седесеее

преди 13 години

Мобилизират,щото искат пак да са в парламента,за това!Изобщо не си правят илюзии за нещо повече!Не са ***!

153

BG orel

преди 13 години

S tazi politika i s tezi farsove na tipi4no baiganiovki stil ne se stiga do nikade uvazaemi predstaviteli na SDS i DSB ne razbraxte li 4e narodat izka da se otarve ot komunisti4eskija gnet i da nakaze za dejanijata xorata doveli do polozenieto na stranata ni

152

Анонимен

преди 13 години

Филип Д. е най-некадърният политик в цялата БГ история. По голяма издънка и от Виденов, защото СДС само си го свали.П.Стоянов пък сам се би на изборите преди 10 години. От 60% подкрепа за 1 месец падна до 25% за кампанията!

151

i4o

преди 13 години

nai posle ciganina Kostov se maxa ot politikata uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...........*** nema pove4e dalavera

150

Една.

преди 13 години

129 - в 5 реда - 8 грешки. В една дума - цели две! Марш в първи клас, вместо да ми бистриш политиката!

149

ДАСФ

преди 13 години

Бъдещето на сините престъпници е следственият арест и после софийски централен затвор.

148

прасчо

преди 13 години

С тези темпове на разочарование и грабеж,до 15 години в РъБъ ще останат само Цветилинковчетата и Доганчетата да видим кой ще плаща тока на Столипиново и Факултето.....Навярно Серго и Руменовците.........

147

Анонимен

преди 13 години

"Анестезиолога" Костов !

146

belalov

преди 13 години

Не мисля, че този избор води до негативни резултати за Синята коалиция! Тя може да се разпадне, но въпреки избраният демократичен механизъм мобилизирал сините активисти, а не заради него!

145

алоооо

преди 13 години

И така здраво хванати за гушата СДС и ДСБ заедно потъват в гробището за политически трупове. От апаратчици, комсомолски и партийни секретари няма как да излезе алтернатива на сегашната безпътица.