210

справедлив

преди 12 години

213, казина и хотели са за пране на парите и оправдаване на доходи.

209

Анонимен

преди 12 години

за 25 бона предпочитам са си взема немски джип втора ръка,вместо китайски таралясник,дето ще изпуши на 10000 км

208

Анонимен

преди 12 години

Ако можеше и останалите мутри да са като Гр Ганчев може би щеше да е малко по-добре положението в БГ. То не може само с хотели и казина да се прави икономика.Дано този проект успее, това са доста работни места в страната.

207

Анонимен

преди 12 години

Няма нищо лошо, че се прави в България. Въпроса е какво точно се прави в България. Защо не правят BMW да речем, а най-евтиния автомобил в Европа.

206

do 204 + 205

преди 12 години

хахахахахахаха

205

селски пич

преди 12 години

най евтината кола се прави в нашето село.за 1270лв комшията си купи супер каруца с нови гуми!кон си имаше.спохожда го в делник и празник !

204

Каун

преди 12 години

'98ма като бях на изложението в Интер Експото и имаше представен един китайски високо проходим, копие на Лендкрузер. Обаче съществената разлика беше, че лепилото за обувки се подаваше от гуменото уплътнение на предното стъкло. Дано на Гришата по колите успеят да скрият по-умело тиското.

203

до 206

преди 12 години

Ако продадът и 1 ховър на месец във Великобритания ще е рекорд... само в някоя крайна провинция някой би се и замислил да си го купи...

202

Майна

преди 12 години

Европа не иска да ходи пеша,ще си купи колите на Гриша

201

Анонимен

преди 12 години

Пресцентърът е упълномощен да заяви,че Great Wall Hover ще се продава във Великобритания само след предварителна заявка и две годишно чакане,тъй като интересът надхвърля производствените възможности!

200

Анонимен

преди 12 години

Пресцентърът е упълномощен да заяви,че причината за самоубийството на Джовани Анели,шеф на ФИАТ,Ferrari , Maserati ,Alfa Romeo и Lancia , е нервна криза,породена от навлизането на Италианския пазар на произведените в завода на Гриша Ганчев автомобили Great Wall !

199

Анонимен

преди 12 години

Пресцентърът е упълномощен да заяви,че най-продавания джип за 2011 година в Германия е Great Wall Hover ! Въпрос на престиж за всеки немски бизнесмен е да се вози в китайска кола,сглобена в България.

198

до 202

преди 12 години

Точно така които не подкрепя Българското(нямам предвид само автомобилите, а производството като цяло) няма никакво право да се оплаква. ПОСЛЕДНИ СМЕ В Е.С. ,САМО ПОНЕЖЕ ОТНОШЕНИЕТО НИ КЪМ ПРОИЗВЕДЕНОТО В БЪЛГАРИЯ Е ТАКОВА.

197

Анонимен

преди 12 години

Колко удобно! Подкрепете българският "бизнес", за да не плачете! Неофициално - Абе бяхме мутри, бихме ви, ама купете нашето бе, така ще спасим България!

196

Един от Германия

преди 12 години

До 190: Въпросът е: ДА СЕ ПРАВИ, а не да се чака...което е един от най-спряганите глаголи...

195

Анонимен

преди 12 години

198 - Мнение и правосъдие са две различни неща:)Не знам къде се намира "Горублянката автоморга":)А фактът, че във форума си казвам мнението за мутрите е по-добър от това да ги лаская като теб мутрогенче:)) Нали знаеш, че няма да се научиш да ходиш изправен, защото си свикнал да пълзиш:)

194

qwerty

преди 12 години

Абе повечето които пишат тук явно са екстрасенси някакви. Как предвидихте ,че заплатата в завода ще е 300 лв? От всяка катастрофа ще си чупим главите,и през първите 6 месеца колата ще се чупи 3 пъти? Не плуите по нещо,което още не е създадено.като не ви харесва ,даваите си парите на румънците за Рено с технологии от '80те и продавано като ново. НО ПОСЛЕ НЯМА ДА РЕВЕТЕ ЗАЩО КАКТО БЯХА ЗАД НАС СЕГА РУМЪНЦИТЕ ИМАТ ПО-ДОБРА ИКОНОМИКА.

193

Анонимен

преди 12 години

194- Горублянката автоморга май ти е работното място . Сметка от това плюене имат само автоджамбазите и продавачите на автоскраб "нов внос" ! Ти какво направи срещу мутрите , какво друго тяхно оплю, та си захванал точно сега да раздаваш правосъдие на джуджето от Микре ?

192

Анонимен

преди 12 години

Ха дано фалира!От мутренски бизнес добро не чакай!

191

Анонимен

преди 12 години

Ако заглавието беше: "Най-скъпата кола в Европа ще се произвежда у нас" в коментарите на черногледците във форума едва ли би имало разлика.