29

Коко

преди 12 години

Дреме ми, че нямало да забиват в Бг. Освен австралийската хеви метъл динозавърска банда AC/DC не признавам никакви други опити за метъл.

28

Анонимен

преди 12 години

23 и *** е отживелица ама още я минават всички !

27

Разбирач

преди 12 години

Аз слушам метъл 20 години вече, къв беше тоя новатора дет каза има ли още слушащи метъл, кво слушаш ти бе Брозо?

26

Анонимен

преди 12 години

Ех, колко жалко, че не дойдоха тия Слипнот, така ги чаках с нетърпение цял живот, сега да ходя да се гръмна освен... то друго не ми остана;)

25

Octopuss

преди 12 години

Отживелица си ти едноклетъчно чехълче такова, слушай си чалгата/попа/хауса (каквото и да е не струва) и мълчи.

24

Греда

преди 12 години

Неразбрахтели сонисфера няма да има!!!

23

Анонимен

преди 12 години

тая отживелица метъла кой я слуша още, но то и като всяко друго нещо в бг е с 50 г закъснение

22

KK

преди 12 години

Хора, какво ви става, стига с този негативизъм. Аз харесвам изключително много както Мейдън, така и Слипнот. Групите са различни, кариерата им се развива по различен начин, което не виждам как пречи да имат място на една и съща сцена. Всеки с вкуса си. Групи, които не харесвам, не коментирам. От случилото се днес губят всички фенове на рока/метъла в България някои веднага, някои в по-дългосрочен план.

21

Rotterdam Terror

преди 12 години

Нео метал сакс!

20

old

преди 12 години

Има ли "Мейдън" фенове тук?...By Iron Maiden!!!...a poserkovcite 'slipknot" da go duhat,majki *** i parcali

19

Octopuss

преди 12 години

Няма спор, че Мейдън и Алис Купър ще са най-добрите на тоя фест (т.е. това си е мое мнение де) Но аз за жалост така и не можах да събера кинти да ида ... МАМКА МУ...

18

Berliner

преди 12 години

Удобно е.

17

Проф. Юлиан Вучков

преди 12 години

НЕ Е ГОЛЯМА ЗАГУБА!

16

Кристиан

преди 12 години

За мейдън съм съгласен, но определено грешиш за слипкнот приятелю... и определено като профан се появяваш ти в случая! Това че си харесваш старото хеви и нямаш понятие от структората и историята на "хората с маски" не ти дава чест да говориш против тях ;) а относто това съм сигурен, че след 20год. за слипкнот ще говорят като за мейдън, металика и етц. Айде със здраве за сега!

15

Анонимен

преди 12 години

Мейдън е група, която е създала историята. Като слушаш тях, слушаш историята на хевиметъла, заради която са станали възможни и всички други групи и групички след тях. Само музикален профан може да каже, че на Мейдън всичките им албуми звучали еднакво. Дори не си струва да коментирам. Групи като Слипкнот с маски на главите, ги слушат около 18 годишни пубери, които 7-8 г по-късно вече не искат и да чуят за метъл. След години-Слипкнот никой няма да ги помни кои са, а Мейдън останаха вечни.

14

neotrazimata

преди 12 години

Фест май няма да има /за съжаление/, но дано поне не се объркат нещата и с Judas Priest.........

13

Анонимен

преди 12 години

Интересно какво ще се окаже, че е. На сайта си Слипнот са обявили, че "за съжаление организаторите на Сонисфиър София отмениха концерта"Дали пък няма да се окаже, че някой дребен служител не си е свършил работата?

12

Retro

преди 12 години

Тази година лятото е в Каварна, ако не се оака нещо.

11

Анонимен

преди 12 години

Тенденцията е вървежни групи да не идват в БГ, тъй като могат да събират хора в по-богати страни, чак като вземат да залязват се "сещат" да понаминат да оберат и нас, бедняците... явно слипнот не са чак толкова закъсали още, че да идват насам...

10

:(

преди 12 години

Eee много се чудех дали да не отида, точно заради Slipknot и Апокалиптика, малко и за Мейдън. Как може да се излагат така... :(