25

Анонимен

преди 12 години

Много верни са съветите! Спомням си веднъж, когато бях много малка казах на баща ми, че искам да напиша книжка и съм измислила за какво да е. А той с радост ми каза, че това е много хубаво и ме изслуша за какво искам да пиша. Ако тогава, ми беше говорил с насмешка, сигурно съвсем различно щеше да е отношението ми към живота.

24

или така.....

преди 12 години

Не може денонощон да слушаш родителите как се карат как са във вечен конфликт и че всичко около тях е грозно и не както трябва на теб няма да ти стане по- добре от това след като порастваш в такава среда. Това по- скоро се вменява. Втъква ти се още от най- ранно детство.

23

цаньо до 23

преди 12 години

точно така. бий за да те уважават. е снощо например и викам на жената да слези до магазина ми купи шише ракия, че моята свърши. оная почва ми се обяснява била изморена, било късно и незнам си кво. бум един шамар, аккто ми бе от дясно и ела да видиш дали не слезе набързо до магазина. е днеска едвам съм изтрезнял. събудих се преди два часа.

22

така се възпитава

преди 12 години

Като слушат има подаръци цялата стая е в подаръци докато им омръзнат от малки се научават че трябва да се ценят матерялните неща. И бий да те уважават.

21

Анонимен

преди 12 години

Значи, това че детето ни е с кафяви очи сме сигурни, че е от гена. А оптимизма не се наследява? От възпитание било?

20

цаньо

преди 12 години

ми не са. на 3 и 4 години са. ама мноо ме нервят понякога. особено като съм се напил пък те почнат ми реват на главата. направо ужас.

19

golfa

преди 12 години

as moiti gi poostrqvam sas pari ,ila gledai kvo pravat ,domashniti napesani ,si4ko ok ,po 5 kinta im davam kat sa posloshni tva i metodata

18

:)))

преди 12 години

Два шамара, докато е малко да му изкараш "Дявола" някои деца са неконтрилируеми, но вече, като навлезнат във фаза пубер вече отношението е друго. Явно още не са ти пораснали децата!

17

Анонимен

преди 12 години

Уважаеми Днес бг името на психолога НЕ е Ана Кулешкова, а Анна Кулешова.Рассказывает Анна Кулешова, детский психолог:

16

цаньо

преди 12 години

аве кви са тея глупости ве. биеш му два шамара и ще се научи. аз така ги възпитавам. жената и нея така.

15

!?

преди 12 години

Деликатна възраст много волско търпение и разбиране за всяко едно поведение казано изречение и много разговори!

14

Панталей

преди 12 години

Росо, ти с осми клас ли си?

13

KKK

преди 12 години

и някой друг токат зад шрата като не слуша е много полезен, но са забравили да го напишат

12

Роси

преди 12 години

Хубава статия, но с много правописни грешки! Да се бяхте постарали малко повече!

11

11-ти съвет

преди 12 години

Давайте му да пие повечко ръкийца!

10

една

преди 12 години

т.9 е страхотна! Забавлявайте се заедно със децата!

9

wSAR

преди 12 години

Родителите на някои деца са в тежка перманетна депресия и как очаквате датето да стане оптимист, след като е в конфликта постоянно с повод и без повод и родители наскачта, като "Орли", но не да му покажат грешката и да му кажата че така не се прави. Дават му куража следващия път да бъде още по- лошо и само така да продължава в същия дух! Но, ако е на тяхното дете "скандала е вързан в кърпа" в присъствието на децата и техните родители. Много оптимистично и поучително!

8

Диана

преди 12 години

Пубертетът не е причина за всички неразбирателства.

7

123

преди 12 години

СЪВЕТ-ТРЯБВА ДА ИЗДЪРЖИШ НА ТОВА,ДА ГО ПРЕГЛЪЩАШ И ДА СПАЗВАШ ГОРНИТЕ СЪВЕТИМН ДА РАЗГОВАРЯТЕ ,ДА ОБЯСНЯВАШ БЕЗ ДА СЕ НАЛАГАШ ,..СЛЕД ВРЕМЕ КАТО МИНЕ ПУБЕР ЩЕ Е ЗАБРАВИЛО ДЕТЕТО ЗА ТОВА ОТНОШЕНИЕ И ЩЕ КАЗВА ,ЧЕ НИКОГА НЕ Е ГОВОРИЛО ТАКАИМАШЕ ИЗСЛЕДВАНЕ -В ПУБЕР ДЕТЕТО Е САМО БУШУВАЩИ ХОРМОНИ И НЯМА МН РАЗСЪДЪК УСПЕХ

6

4efo

преди 12 години

По-добре възпитавайте реалисти!