178

кучемраз

преди 13 години

До 180:а ти пък си заченат от *** *** във ***

177

tiurk

преди 13 години

da znaete ku4emraza e na fidoseva sina

176

кучемраз

преди 13 години

Ти ядеш *** тип мозъчен кръвоизлив: Този вид уби Елвис. Появяват се когато от силното напъване си сменяш боята от червено до зелено-синьо. Бирени ***: Едни от най-лошите, но също и най-често срещани видове. *** се предимно сутрин. Принципно не миришат толкова лошо, но това е подвеждащо. Напръскваш супника от горе до долу, докато започне да прилича на обстрелван склад за оръжие в Багдад и се чудиш как твоята девствена дупка може едновременно да сочи в толкова много посоки. Тогава установяваш, че тоалетната хартия - колкото и широка и дълга да е - пак не е достатъчна. Лошото е, ако се случи в чужди ***.Забележка: *** "зелен чай" са точно като Бирените *** *** - духове: Знаеш, че си се ***. Има *** по тоалетната хартия, но няма в супника! Възможно е да е от подвида ***-торпедо, ако се е чуло цопване. *** - тефлон: Излизат толкова нежно и меко навън, че почти не могат да се усетят. Не оставят следи върху тоалетната хартия. Трябва да погледнеш в супника, за да си сигурен, че си ***. Гумени ***: Консистенцията им е като на топла смола и оставят упорити следи по супника. Миеш си *** за осемнайсти път и още не го усещаш чист. Решаваш проблема като нагъваш малко тоалетна хартия и я слагаш в гащите, за да останат поне те чисти. Бавно развиващи се ***: Току що си си избърсал *** и... показало се е още... Май следващия изстрел идва, а? *** - змии: Те са хлъзгави, имат дебелина на палец и са дълги минимум 50 см. Имат потенциала на ***-торпедо. *** - коркови тапи: Познати още като "плувци". Дори след третото пускане на водата те са още там. О, Боже! Как да ги разкарам? Лайненцата просто не потъват! Може да ти се случи навсякъде, но по-рядко в собствения ти ***. Желаните ***: Седиш на супника, усещаш мравките в червата си. Потиш се, пускаш няколко пръдни, на практика правиш всичко... освен да сереш. Влажни ***: Този вид се появяват с висока скорост, цопват във водата, от което гъзът ти се мокри. Циментов блок или "О, Боже!" ***: Веднага след началото на срането си пожелаваш местна упойка. Тип Кинг Конг или пълна кошница с ***: Масата им е толкова голяма, че отказва да изчезне в канализацията, преди да я раздробиш на парчета (ютия би свършила добра работа).

175

кучемраз

преди 13 години

и ти идваш да се гмурнеш дълбоко в канализацията,без водолазния костюм разбира се

174

Мразе

преди 13 години

като имаш толкова пари, а вземи си купи *** и се потопи в него ...

173

кучемраз

преди 13 години

Имам страшно много,даже ти не струваш и пукнат петак за мен.

172

tiurk do170

преди 13 години

ku4emraze a pari za kafe ima6 li

171

кучемраз

преди 13 години

бой за такива като теб по канчето

170

Нина

преди 13 години

Къде е темата посветена на паметта на Ботевата чета? Гледам за ББ и този и онзи много теми има, но търся темата за Ботев!

169

кучемраз

преди 13 години

Ти си ***,щото предпочиташ турските мустаци тип,,***,,....ама виждам че сте тръгнали да се турцизирате....лошо

168

До 167

преди 13 години

Ярис ще дребнее пред нея ... Волво влекач ще може да я наподоби ако е в сянка ... но виж ако форсира и изпусне пушек ще изглежда все едно е пръднала

167

SVINYTA

преди 13 години

последният текст беше приет, Искра Фидосова си отдъхна: Този е последен от студио ХXXL

166

Анонимен

преди 13 години

Фидосова в гръб ще е като на Ярис задницата

165

Глас Народен

преди 13 години

***, който не може да схване иронията в една елементарна снимка, не заслужава отговор. 165 - кучетата са му виновни, защото като малък кокершпаньола му го е изнасилвал редовно ;)) Личи си ;)

164

До кучемраз

преди 13 години

ако го чакаш в анадола, намазан с камилска мас ... може и да се засили ...то хубаво копираш, но какво са ти виновни кучетата, че си глуповат

163

кучемраз

преди 13 години

който сигнализира коментара е чист ***,истината боли а!?

162

кучемраз

преди 13 години

до 161,виждам че си турчин....слагай феса и бегом в АНАЛдол...

161

кучемраз

преди 13 години

имам мисли,но не искам да се хабя за такова мрънкало като теб

160

Глас Народен

преди 13 години

А бе тоя кучемраз няма ли кой да го банне? Спами едно и също непрекъснато. Като някакъв бъгнат бот е.

159

XXL

преди 13 години

DOLU GERB FAND........SVINE I DR. GLADEN SYM