39

Анонимен

преди 13 години

Глупости, Гоце си има зачислен бесераст, който му купува дрогата, приготвя му спринцовката и след това му я дава. Гоце никога не се докосва до нищо незаконно.

38

до33

преди 13 години

Когато някой няма аргументи набляга на правописа.Аз така ловя даскалици които се правят на велики.А ти като не допускаш правописни грешки можеш ли да си смениш гума на колата или да си оправиш пералнята?:D

37

до 33

преди 13 години

Я погледни в речника бе умнико грамотен.

36

Анонимен

преди 13 години

"Ако беше племенник на Първанов, никой нямаше да смее да го закопчае - поне не и докато той е на власт."Дрън, дрън.*** сигурно и парична награда са обявили за такъв случай.

35

Хипократ

преди 13 години

Ако беше племеника на Бойко или Цветанов, дали щяхте да сте толкова възмутени, че се намесва името на чичото? А, другарки? Аз съм 1005 сигурен, че тук щеше да има 1000 коментара с искане за оставка на цялото правителство.

34

до 29

преди 13 години

Ако беше племенник на настоящия президент , щеше ли да бъдеш толкова великодушен? Ама честно.

33

botsos

преди 13 години

Като чета неграмотното заглавие, неграмотната статия и неграмотните коментиращи, направо се отчайвам от интелигентността (или по-точно липсата й) на хората в България! На никой ли не му направи впечатление, че племеННик е написано с 2 Н, което е грешно?! После се чудете защо работите за 250 лева заплата и защо никой не иска да ви плаща повече!!!

32

Анонимен

преди 13 години

зеткоооо Стоянчооо помагай, че иначе изгоря детето.

31

СМЯХХL

преди 13 години

Баща му ми е водил лекции в Техническия в Пловдив. Не че беше лош човек, ама супер много се натягаше и хвалеше с връзките си със Стоянов ... и хвалеше сина си , а то накрая кво излезна ....

30

Не изненадан

преди 13 години

То малко така се получава:Който другиму гроб копае сам пада в него.Доста такива визши *** станаха и наркомани даже.Фашизоидите мама и тати ,често забравят,че имат и деца заслепени от парите.

29

възмутен

преди 13 години

И какво общо има Антонина Стоянова или Петър Стоянов с действията на племенника си? Той станал 38-годишен мъж, образован и носещ отговорност за действията си; седнали да пишат чий племенник бил! Ами да кажат и цялото му родословно дърво! Всеки пълнолетен гражданин на тази държава носи отговорност за действията си пред закона!

28

Аре

преди 13 години

Този доктор до 24 часа ще бъде освободен, а ченгетата ще търкат наровете.

27

Анонимен

преди 13 години

,,Lari,,, като се напълнят затворите с деца, хванати с фас марихуана, или хора с няколко грама дрога като този от статията, ти ли ще им плащаш издръжката в затвора и след това обезщетенията, присъдени от Страсбург бе, ***?

26

Анонимен

преди 13 години

Ако беше племенник на Първанов, никой нямаше да смее да го закопчае - поне не и докато той е на власт.

25

Анонимен

преди 13 години

Какво значение има чий племенник е. Става въпрос за мъж на 38 години, който е реализиран и се идентифицира като себе си, а не като нечие племенниче.

24

,,Lari,,

преди 13 години

NJAMA ZNA4ENIE GRAMAJA.HVANAT S NARKOTIK,SAD I ZATVOR.V TAZI DARJAVA IMA LI PRAVITELSTVO,SAD ILI SI IGRAETE NA ,,ALA BALA,, .

23

BOKO

преди 13 години

TURSKO-RUSKI KENEF !!!!

22

Анонимен

преди 13 години

"А защо заглавието е,закопчаха президентски племеник,а не племеник на бивш президент."Подвеждащо е, но е правилно.По закон, ако си бил президент, ползваш титлата до живот. Нищо, че не изпълняваш функциите на президент.

21

мислещ

преди 13 години

Това заглавие го е писал Цвъко Апартамента. Каква Антонина, какъв президент, какъв племенник..... Направо смърди на предизборна пропаганда...гадна комунистическо-герберастка пропаганда...

20

Роксана

преди 13 години

Половината доктори са алкохолици или наркомани! От другата половина повечето са алчни, некадърни и самолюбиви човешки същества, но остава и един малък процент ЛЕКАРИ служат на народа като истински професионалисти! Благодарение и на тях не сме измрели още всички. Казвам го, защото от 10 години съм със заболяване, заради което често пребивавам в болници и клиники.