33

П2-Пропаганда Дуе

преди 13 години

1 към 1:ТКРИТО ПИСМООт Душана Здравкова, съдия във Варненски окръжен съдИзборът на председателя на Софийски градски съд прехвърли мярката на обществената и професионална търпимост.Очевидно стана ясно - пречупен е гръбнакът на една цяла институция, смачкано и превърнато в придатък на посредствеността е правосъдието на България!"Медийна" интерпретация:Защото ми се струва, че е видно вече от всички страни, че е пречупен гръбнакът на цяла една институция на съдената система

32

ами

преди 13 години

Бойко и Цецко си поставиха нещо за цел и си го постигнаха, сега и в СГС си пробутаха своя човек за председателпартията владее МВР, ДАНС, Митници и СГС - по-хубаво от това , здраве любопитно ми е ще спрат ли плюнките от сорта "ние ги хващаме, те ги пускат" при новото положение ? и кой ще им е виновен от тук нататък :))

31

Анонимен

преди 13 години

Душана Здравкова: Изборът на председателя на Софийски градски съд прехвърли мярката на обществената и професионална търпимостБившият председател на гражданското сдружение ГЕРБ и бивш депутат в Европейския парламент Душана Здравкова подаде оставка като съдия във Варненския окръжен съд и разпространи открито писмо, с което аргументира решението си. От писмото на Здравкова става ясно, че тя се оттегля от съдебната власт заради скандалния избор на близката приятелка на вътрешния министър Цветан Цветанов Владимира Янева, за председател на Софийски градски съд. Според Здравкова изборът на Янева е показал, че е пречупен гръбнакът на една цяла институция, а правосъдието е смачкано и превърнато в придатък на посредствеността. По долу публикуваме целия текст на писмото на Душана Здравкова.ОТКРИТО ПИСМООт Душана Здравкова, съдия във Варненски окръжен съдИзборът на председателя на Софийски градски съд прехвърли мярката на обществената и професионална търпимост.Очевидно стана ясно - пречупен е гръбнакът на една цяла институция, смачкано и превърнато в придатък на посредствеността е правосъдието на България!И, няма да помогнат чужди мониторинги и проверки, ако, ние съдиите, нямаме самочувствието, морала и куража да се изправим срещу демагогията, лицемерието и арогантността на властта.В нормалните държави, каквато очевидно не сме, такъв феномен се определя като непотизъм, което, съмнявам се, че физкултурниците на държавата знаят.Като дългогодишен съдия заставам до колегите от Висшия Съдебен Съвет, които устояха на натиска и гласуваха против поредния опит да бъде подчинена независимата по Конституция съдебна власт.Подавам си оставката, като съдия и напускам тази съдебна система, за която съм работила години наред всеотдайно и безкористно.Правя това и заради младите колеги, които трябва да се учат на друг морал, да имат друга ценностна система и да бъдат най-вече съдии в името и за хората.Призовавам всички съдии в България да се противопоставят на поредния манипулиран избор и да подкрепят малкото, но почтени членове на Висшия съдебен съвет , които гласуваха против поредния удобен на властта, но не и за гражданите, съдия.

30

ПЕТЪР

преди 13 години

Г-ЖА ЗДРАВКОВА КАЗВА- "пречупен гръбнакът на цяла една институция на съдебната система" !!!ДА ,ГОСПОЖО ЗДРАВКОВА ,НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕЧУПИ ГРЪБНАКА НА ТАЗИ КОРУМПИРАНА СЪДЕБНА СИСТЕМА ! 20 ГОДИНИ СЕ ПОДИГРАВАТЕ СЪС СЪДБИТЕ НА ХИЛЯДИ ПОСТРАДАЛИ ХОРИЦА !!! ЗАЩО ЕДИН ПЪТ НЕ КРИТИКУВАХТЕ ВАШ КОРУМПИРАН КОЛЕГА СЪДИЯ ЗА ТОВА ЧЕ Е ИЗДАЛ ОПРАВДАТЕЛНА ПРИСЪДА НА ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК/***/ !АКО СТЕ ЗАСЕГНАТА ЛИЧНО ЧЕ НЕ СА ВИ ИЗБРАЛИ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ ,ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ТРЯБВА ДА ЛЪЖЕТЕ !

29

от лесбийска ревност

преди 13 години

тая не се спря да се излага

28

Басо

преди 13 години

Чудеснооооо ! Да стаааш да са мащаш.Аз трябва последните 20 години да съм живял в землянки по байрите и да не съм чел новини, за да вярвам в тази пробита институция като българския съд. Искаме още оставки, ощеее !

27

JCPenney

преди 13 години

интрига,лицемерие,Душана Здравкова

26

прасчо

преди 13 години

Мила снимка.....Душана,ами ако ти си продала душата?

25

ЗАКЛЕВАМ СЕ В ДЕЦАТА

преди 13 години

Ние сме честни и достойни хора, увери Борисов, говорейки за себе си, за правителството и партията си, като в същото време се разсмя искрено и силно.

24

Анонимен

преди 13 години

ЗАКЛЕВАМ СЕ В ДЕЦАТА СИ. МАЛКО СЛЕД ТОВА ИЗЛЕЗНА СКАНДАЛА СЪС БИРАТА И КАК КАЗВА ДА НЕ СЕ ПРОВЕРЯВА МИНТИЧЕСКИ СКЛАД ЗА АКЦИЗИ.ПРИЗНА СИ ЗА РАЗГОВОРА И ЗАЯВИ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА МУ БИЛ КАЗАЛ. КОСТОВ ГО СМЪМРИ, ЧЕ СИ Е ПРИЗНАЛ.СЛЕДВА ВОТ НА ДОВЕРИЕ ЗА ДА ЗАМАЖЕ ПОЛОЖЕНИЕТО И ДА ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА ОТ СЕБЕ СИ.

23

ПОБОЙКО

преди 13 години

ТОВА СМЕ БЪЛГАРИТЕ.ИЗКАЖЕМ ЛИ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ, ПРОЯВИМ ЛИ ХАРАКТЕР, ПОЧВА РОВИЧКАНЕ ЗА ДА ТЕ ОМАСКАРЯТ/ВЯРНО ИЛИ НЕВЯРНО/

22

ДОБРЕ СИ ГИ ЗНАЕМ

преди 13 години

ПАРТИЯТА МАЙКА И НЕЙНИТЕ ОТРОЧЕТА.БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП: 27.09.2007 г. "Бил съм член на БКП, както другите момчета във факултета "Противопожарна отбрана" на МВР", каза кметът на София Бойко Борисов пред Нова телевизия. ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ бивш член на БКП.ЦЕЦКА ЦАЧЕВА бивш член на БКП.Кристалина Георгиева бивш член на БКП КРЪСТЕНА НА СТАЛИН: КРИ СТАЛИН АНикой не попита Фандъкова дали е била член на БКП преди промените. Кой можеше да стане директор на училище тогава?ЕДИН ЧОВЕК ТУК КАЗА, ЧЕ БИВШИ КОМУНИСТИ НЯМА.

21

Анонимен

преди 13 години

Защото ми се струва, че е видно вече от всички страни, че е пречупен гръбнакът на цяла една институция на съдената система, коментира тя пред БНР. *** ТВА ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ. БОРИСОВ ДОБРЕ ПОКАЗА ЩО ЗА СТОКА Е И КОЛКО МОЖЕ ДА МУ СЕ ИМА ДОВЕРИЕ НА ТОЗИ СУБЕКТ А ТОЙ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ СЕ КЪЛНЕ В ДЕЦАТА СИ ВСЕКИДНЕВНО.

20

ИВАН

преди 13 години

Г-ЖА ЗДРАВКОВА КАЗВА- "пречупен гръбнакът на цяла една институция на съдебната система" !!!ДА ГОСПОЖО ЗДРАВКОВА ,НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕЧУПИ ГРУБНАКА НА ТАЗИ КОРУМПИРАНА СЪДЕБНА СИСТЕМА !!! 20 ГОДИНИ СЕ ПОДИГРАВАТЕ СЪС СЪДБИТЕ НА ХИЛЯДИ ПОСТРАДАЛИ ХОРИЦА !!! ЗАЩО ЕДИН ПЪТ НЕ КРИТИКУВАХТЕ ВАШ КОРУМПИРАН КОЛЕГА СЪДИЯ ЗА ТОВА ЧЕ Е ИЗДАЛ ОПРАВДАТЕЛНА ПРИСЪДА НА ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК/***/ !!!АКО СТЕ ЗАСЕГНАТА ЛИЧНО ЧЕ НЕ СА ВИ ИЗБРАЛИ ЗА ЕВРОДЕПУТАТ ,ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ТРЯБВА ДА ЛЪЖЕТЕ БЕЗОЧЛИВО!

19

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Вече дори хора от ГЕРБ не могат да търпят партията си, чудя се докога ние ще търпим полицейщината в държавата ни, както и глупости на пишман портиера, пардон премиера ни!

18

.

преди 13 години

БРАВО ДУШАНА! ТИ СИ АБСОЛЮТНО ПРАВА!! БРАВО!!!

17

Анонимен

преди 13 години

Надявам се че си давате сметка че милицинерите вече могат да вкарат в затвора всеки един от нас вече и БЕЗ доказателства.

16

адф

преди 13 години

ЛИЧНО ХОРА РАБОТИЛИ С ТАЗИ СА МИ КАЗВАЛИ КАК СА Я ХВАЩАЛИ ДА СЕ ЛИЖАТ НА РАБОТНО МЯСТО С ЕДНА ДРУГА *** ЛЕЗБИЙКАТА И КОМПАНИЯТА ОТ ГЕЙОВЕ И ПЕДОФИЛИ ГЕРБ САМО ИЗВРАТЕНЯЦИ В ЦЯЛАТА ПАРТИЯ..

15

един от всички

преди 13 години

"До 1" тя и бившата министърка на правосъдието е лезбийка.

14

Анонимен

преди 13 години

Тия наистина ще направят България полицейска държава... Не стига, че шефа на предизборния им щаб е министър на вътрешните работи, а шефа на Съдът му е личен семеен приятел... Нямам думи. Сигурен съм, че няма да гласувам за тези на следващите избори.