67

ако сте решили да

преди 13 години

пушете ,пушете нормално ,не повече от 10 цигари на ден ! Напр.след ядене ,по време на кафе и пр.!Ако си мислите ,че като не пушите ,няма да се разболеете от рак ,лъжете се! Естествено ,ако пушите над 10 цигари ,напр. кутия и повече ,и ако се разболеете от рак ,то бъдете сигурни ,че почти 100% причината са цигарите!Познавам доста хора ,които никога не са пушили и са вече покойници от коварната болест ! Просто яжте пийте ,но не прекалявайте !

66

Анонимен

преди 13 години

Горещо препоръчвам книгата "Не пуша вече" на Алън Кар на хората, които искат да спрат цигарите по лесен и безболезнен начин. ;) Аз съм щастлив непушач от 2 години! :)

65

т

преди 13 години

До малко детенцеА на *** терлика...и там мирише на отврат,ама я *** нали? ;)

64

Анонимен

преди 13 години

Заблуждение е, че можеш да ги спреш като намалиш или като си казваш "Ми аз днес изпуших една, хайде от утре". Не става. Трябва отведнъж. Хвърляш цигарите в кофата с *** и забравяш.Вече 6-ти месец съм без цигари и е супер. Това наистина е отворва за организма.

63

!

преди 13 години

Не ме интересуват пушачите. Но ме интересува защо си навират порока в носа ми!

62

Йоан Павел

преди 13 години

Пушачите са напаст!

61

Анонимен

преди 13 години

Много просто.Днес си казваш ,че спираш цигарите и утре го правиш.Много е лесно,знам го от личен опит.След няколко месеца отвръщението към тази гадост е пълна.Ставаш по здрав и издръжлив.

60

малко детенце ;)

преди 13 години

Егати и пушачите - миришат на отврат

59

Мишо

преди 13 години

Аз ще споделя как ги срях, след 15 години яко диимене. Купших си електронна цигара, не става, слаби батериите, купих втора, после трета, все слаби батриите, в най-важният момент ме предават. Накрая си купих електронна пура с истинска 3,5 волтова батерия..няма изхабяване денонощно да я пушиш. Дърпах я около месец и след това постепено взех да се усещам, че само я нося, но не я пуша и един ден я оставих в къщи и това беше...не пуша вече година и половина. Тръгнах на плуване вместо това. :-)

58

glavatar

преди 13 години

Защо да се спират цигарите,пушенето е хубаво нещо,доставя удоволствие,освен това доказано повишава концентрацията.Това е за по-бедните (като мен) за по богатите,специално обработени пури с всички екстри,а за още по-богатите истински стимуланти,кокаин,кокаин,кокаин.Спрете да слушате гадната еврейска измислица ЕС и си правете каквото ви харесва,скоро ще заприличаме на "ПАНДИЗ"

57

Анонимен

преди 13 години

Няма нищо по-лесно от това да откажеш цигарите.Аз лично съм ги отказвал хиляди пъти...

56

Ra

преди 13 години

Ем що пишеш глупости тогава? Замисли се,че има хора които могат,но не искат има и такива които искат но не могат. Да те светна отказвал съм ги 3 пъти единия път 1 година другите два за по няколко месеца.Това пак ли е липса на воля?Ами разбрах,че ми е кеф да пуша и това е.

55

55 годишен

преди 13 години

А аз вече 50 години се каня да започвам да пуша, но все не намирам сили :))))))))))

54

до 52

преди 13 години

Забавлявам се с такива клоуни като тебе :-) Той не пуши, но пък си тъпче търбуха с евтина храна, на която дори и свинете се мръщят :-)

53

Анонимен

преди 13 години

Това беше към 51 ;)

52

Анонимен

преди 13 години

Да не си започвал! :) Някой да ги е бутал насила в лицето? Сам си си виновен!

51

Непушач

преди 13 години

Абе, .....Да не ги отказват!Да се тровят!.... но по-далеч от мен!

50

Ra

преди 13 години

До 45А ако имам воля да ти вкарам един в лицето,но не го направя?Може да има и друга причина освен волята не се ли замисляш?

49

VASILIS QNIS GERMAN

преди 13 години

PUSCHETE POVECHE....ZA DA NQMA CIGARI ZA DRUGIOTE .....TAKA SPASQVATE CHOVESCHKI JIVOTI....

48

Свиреп

преди 13 години

Ей, хора - ужасен порок е ! Отвратителен ! Но *** мозък ме подритва към гнусните цигари нон-стоп ! Изкарах 24 часа и започнах да сънувам, че пуша ! Озверявам, усещам се че залитам към канибализъм без цигара. Очевидно е, че различните организми, по съвършено различен начин реагират на липсата на никотин ...Съвсем сериозно, мисля си за вариант в който да си обзаведа мазе и да ме заключат там за 10 дена. Не се шегувам хора ....