25

Илияна Димитрова

преди 13 години

в тая държава с такива действия няма да остане никой освен такива от расата на тоя

24

Maslarevetz

преди 13 години

Да си го кажем по търновски .Амчи ,гарван гарвану око не вади !

23

айде сега

преди 13 години

И кво като го махнат тоя "***",веднага ще дойде следващия!:))

22

Илияна Димитрова

преди 13 години

курупция до шия ибахти *** тия които са гласували за тоя ***

21

математиката

преди 13 години

Красьо черния/червен/,е константна величина ,....за съжаление ,...НО..?

20

дали

преди 13 години

А кога в БГ ще има изненада ?

19

охооо,

преди 13 години

Красьо черният не е преходен ,за сметка на някои!

18

нали

преди 13 години

"Който е имал кожухче ,пак ще си има ",казала Кума лиса на Вълчан !А който си няма ......супата !

17

an

преди 13 години

A NAKOI DA E O4AKVAL DRUGO? V MUTRESTANIQ 21 GODINI, MUTRO-KOMUNISTITE SI SE PREIZBIRAT SAMI. AKO NQKOI SI MISLI, 4E NE6TO SEE PROMENILI SLED 89 GODINA, JESTOKO SE LAJE. PROMENITE NASTIPIHA ZA PROSTOLUDIETO, I TO KAM MNOGO LO6O. ZA MUTRO-KOMUNISTITE SLED 89 GODINA, NASTAPIHA ZLATNI GODINI, NA GOLQMOTO KRADNENE,OGRABVANE I UNI6TOJENIE NA NARODA.A PROSTIQT NAROD SKA4A6E, RIPA6E, I SI MISLE6E 4E 6TE JIVEE PO DOBRE, OT TATOVO VREME. -DA,AMA.NE- HUBAVO SI JIVEQT MUTRO-KOMUNISTITE. OSTANALITE DUHAT.

16

ves666

преди 13 години

pliaskaite v darjava s komediati prestapnici kvo da se ochakva ot podlizyrkovci ....

15

Олеле

преди 13 години

Да сте чули някой от влашките села в Северна България да се докопа до власт и да не се мъчи да я пази и с *** си ?????????Тоя влашки селтик няма да се махне никога от там. Що не го питате откъде е ?Огромен срам за Стопанска академия. Лека му пръст на дарителя - Димитър Ценов , сигурно се обръща в гроба.

14

Лол

преди 13 години

Тоя малко ми прилича на Берлускони ... и по мерак го докарва доколкото разбирам:)

13

Пич

преди 13 години

"Не не им харесва на колегите му.На много хора доц. и проф. не им харесва,но ако се обадят моменталически изхвръкват от академията и"Е че то това гласуване да не би да е било явно?! Като не ти харесва някой и не гласуваш за него, какво има да ги е страх? Освен ако бай Величко не е направил някаква шашма, да се знае кой как гласува.

12

В.Георгиев

преди 13 години

А аз се чудех защо икономиката ни е на този хал?

11

Анонимен

преди 13 години

ПОЗОР! ТОЯ КОРУМПИРАН *** ТРЯБВА ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА. ДОКАТО ТАКИВА *** ГИ "ПРЕИЗБИРАТ" НЯМА ДА ИМА ОПРАВЯНЕ ТАЯ ДЪРЖАВА!

10

Свищовлия

преди 13 години

Не не им харесва на колегите му.На много хора доц. и проф. не им харесва,но ако се обадят моменталически изхвръкват от академията и за това е този висок % с който са го преизбрали.То и по комунистическо все с 99% ги преизбираха и вземаха важни решения.В Свищов всеки знае от кой всичко се дерижира и кой управлява града.МУТРИ, всичко е на вили адамс и той върти всички на пръста си заедно и академията с всички средства отпуснати от бюджета.Перачница на пари и мноооого далавери.

9

hihihihihiihihihi

преди 13 години

Мисля че комунизма в България никога няма да падне!Едни и същи са от 65 години,крайно време е да напусна тая скапана държава

8

Пич

преди 13 години

Е бай Величко ще се отплати подобаващо на колегите си с поредния купон със студентки + съответната оргия. За добре представилите се студентки ще има отлични оценки и дипломи. Това е схемата, по която стотици красавици от региона са станали висшистки. И това нещо е известно на вски, който е учил в академията. Да не говорим изобщо за поръчките на Красьо и т.н. Но щом 151 делегати са го избрали ... ние всички мълчим. Явно на хората им харесват рушветите и простотиите.

7

Анонимен

преди 13 години

Като му харесаше някоя колежка докато не преспи с нея тя нямаше шанс да завърши.При него дипломите и изпитите се купуваха.Всички купени дипломи минаваха през него.Абсолютен далавераджия.Става д.и.н. с връзки,става доц.без да се явява и да защитава дисертация.Държи печатницата за учебници на академията.Всичко през него минава,за да стане.Дори кмета на Свищов и всичко в града става само с негово знание и одобрение.Казвам ви *** е тоя.Не знам само на кой от големите в София е протеже.

6

Аз

преди 13 години

Нямаше ли нещо и с ДДС и фирми в офшорки ?