88

Гюнтер

преди 13 години

22 ч. вечерта? 11-годишна? Хмм...мяза ми на *** работа това. Българка на тази възраст щеше да си е при техните, а не на улицата.

87

Анонимен

преди 13 години

Съвсем на скоро убиха дете и щироко отразиха новината. Казаха, че са задържани 3 *** по случая и това беше всичко. Някой знае ли каква е развръзката?

86

stg

преди 13 години

звучи като 11 годишна *** *** на която не са платили

85

Rad

преди 13 години

След това полицаите били виновни, че немарливите родители не си изпълняват родителските задължения-затвор трябва за такива, иначе няма оправия. Би следвало да се намеси прокуратурата в този случай и агенцията за закрила на детето-но явно тия институции фигурират само на бумащина

84

Deko

преди 13 години

Крайно време е както в нормалните държави на родителите-безхаберници да им се търси отговорност за родителската им немарливост , а не да се плюе по правозащитната система и да се обвинява при изчезване на дете или престъпление срещу него. Срам и позор за такива родители, станали съпричастни към съдбата на детето си

83

Ужас

преди 13 години

Изпитах гняв в първия момент когато прочетох заглавието! Къде са родителите? как така в 22,00 навън? Либерализъм ли или незаинтересованост/безотговорност? Да им се отнемат родителските права на тея безумци!

82

СВОДКА ЗА 2009

преди 13 години

*** пак се закачат на етническа основа. 90% от кражбите по апартаментите и 70% по вилните зони се вършат от наши етнически българи. 95% от кражбите по селските имоти и 90% от кражбите на метали на обществена инфраструктура от ***. 10% от сексуално посегателство от етнически турци.

81

Анонимен

преди 13 години

БЪЛГАРСКА РАБОТА,КАТО *** СТЕ ЕЙ!!!!

80

Анонимен

преди 13 години

"културни"особености на ***(турския) етнос

79

Съдия изпълнител

преди 13 години

За такива случаи да се създадат тричленни ескадрони.Залавят урода до половин час и го водят до местното гробище да си копае гроба.След това пестеливо с един куршум в тила му помагат да си остане в дупката завинаги. До кога ще четем такива гнусни новини ?

78

dhg

преди 13 години

ОПА ПОЛИЦИЯТА НЕ СИ ВЪРШИ РАБОТАТА ОТНОВО ИМА ВЕЧЕРЕН ЧАС ,А НИКОЙ НЕ СЛЕДИ .САМО СПЯТ В ПАТРУЛКИТЕ.

77

emi taka e

преди 13 години

какво прави 11 годишно момиче в 22 часа навън???????????????????????????????

76

Анонимен

преди 13 години

*** им работа!Че и в новините я сложили!!

75

Анонимен

преди 13 години

В 22.00 часа коя нормална майка ще остави 11 годишното си дете да се разхожда????????Явно цингета гладни си търсят това,и са го намерили!

74

razstrel

преди 13 години

razstrel razstrel

73

hahah

преди 13 години

аз съм момиче на 11 години и живея в варна ние по закон ние сме малолетни и в 20:00часа трябва да сме си вкъщи.А този случай се е случил 22 часа къде е била майката на момичето ,че момичето в 22 часа била навън без възрастен човек до нея .Първо глоба на майката ,че си пуска детето до късно на вън без надзор и после до животен затвор за изнасилвача!!!!

72

A.C.A.B.

преди 13 години

Истината е една полиция НЯМА .Има само зад храста един катаджия , който за 20 лева е готов и в *** да ти бръкне.

71

5

преди 13 години

До 78 не те ли е срам да пишеш такъв коментар *** скапан.Ти явно деца нямаш , а и по-добре да е така.НИШТОЖЕСТВО НЕШТАСТНО

70

м

преди 13 години

А 11- годишното момиченце какво прави само в този час навън? Защо когато стане нещо, тогава родителите търсят помощ и се вайкат? Ако ги държат изкъсо няма да е така, ама за съжаление това не може да стане в тези времена, в които им е позволено всичко на децата.

69

Загорял падизчия

преди 13 години

Е сега тоя ако го хванат искам да го вкарат в моята килия. Ще се позабавляваме доста :)