29

Пепо

преди 13 години

Никой не виновен, българите са крадливо и корумпирано племе. Всеки на ключов пост взима рушвети, а който не взима го мислят за ***.Докато не се научим да си плащаме за грешките на държавата, а не на полицая ще е така!

28

Анонимен

преди 13 години

Комунистите Родината изКраждат...

27

Анонимен

преди 13 години

Някога, някъде да има осъдена община за нещо? Местните феодали си правят какво си искат, мислят че живеят и са собственици на всичко включително и местното население.

26

Анонимен

преди 13 години

Как няма да има злоупотреби - нали това е основният механизъм за захранване на Партията с всичките и нейни метастази и разклонения. И това не са "злоупотреби", това е целенасочено планирано отклоняване на средства към определени хора. Ако нещо излиза наяве това е само защото тези са се мислили за оабсолютно недосегаеми и не са предполагали че някой ще ги разследва.

25

Анонимен

преди 13 години

Благодарете на Герп - пълна разруха на България

24

Ужас

преди 13 години

А бе да не сме се разпаднали вече? Като чета такива новини... Отворете сайта на НСИ!!!!! Там има официална статистика от днес, че към днешна дата има 1.7 мил. незаети от общо 3.7 мил. трудоспособни! Или просто казано безработицата при тези, които могат да работят е 40%!!!!!!!!!! 40%!!! Като под 2 милиона издържат всичките 7.3 милиона!!! Изводите си ги правим всички ние... В изключително жалка и критична ситуация сме! Направо се чудя как същесвуваме още...

23

Анонимен

преди 13 години

Абе защо брадата на тоя ми заприлича на цица?

22

Анонимен

преди 13 години

Vsichko krade,brate.

21

Анонимен

преди 13 години

"Така без конкурс са раздадени над 72 млн. лева. Най-често общините си спестяват провеждането на обществените поръчки, пише още в доклада."ми така е, общините са още старите кадри на ТРОЙНАТА КРАДЛИВА ЛАМЯслед изборите общините ще се управляват от ГЕРБ, нещата ще си дойдат на мястото

20

Долу АТАКА!!!

преди 13 години

Тоя *** Сидеров окраде България!!!!Докога братя ще се подиграва с нас???

19

Рачо

преди 13 години

До"17"Вярно бай-бай ,но искара два мандата.Ако можеше щеше да искара още.Или се надяваш ,че ще стане Тиквата ?Не си познал!

18

Анонимен 777

преди 13 години

Добро утро България...

17

Баламурник

преди 13 години

Обл.адм.Видин е обявила конкурс с покани за борба с комарите като е поканила 3 фирми собственост на едни и същи хора /мутри/.Някои да знае адреса на арменския поп?

16

Бззззз

преди 13 години

Сидеров да коментира и да мобилизира активистите си за тези проблеми в България.......а не за мюсюлманите

15

Анонимен

преди 13 години

"В документа се посочва, че са открити нарушения на стойност 1,2 млрд лв." ..."Като цяло констатираните вреди са за над 3 млн.лв...."Значи "открити" нарушения за 1,2 млрд! А като "цяло" вредите са за има, няма 3 млн. На луди ли ни правите?

14

Анонимен

преди 13 години

"При всяка втора процедура за обществена поръчка са засечени нередности. Това показват резултатите отчетния доклад на Агенцията за държавна финансова инспекция, който бе разгледан на заседанието на правителството днес."Това е през управлението на ГЕРБ !БСП са виновни!

13

$

преди 13 години

Имаше некъв предизборен лозунг: "За нов морал в политиката!" Ама от кой и за кого не се сещам вече.

12

Анонимен

преди 13 години

"Обама вечеря с Първанов ""Първанов ще е един от 20-те премиери и президенти, които ще се срещнат с US президента по време на последния етап от европейската му обиколка.""Сред поканените на срещата на върха във Варшава са президентите на Германия, Австрия, Италия, балтийските и балканските държави."С Бибитко бяхме ДО ТУК!ГЕРБ гудбай!

11

Анонимен

преди 13 години

"наложени глоби и имуществени санкции за почти 1,5 млн. лв."И колко от тях са обжалвани в съдилищата и колко са потвърдени или отменени?! Нещо много ви е посна информацоята!

10

Анонимен

преди 13 години

Какви 1.2 млрд. хахаххаха поне 10 са