144

Анонимен

преди 13 години

нарочени за длажници хорица, губят делата от топлофикация,яко пачки валят,гушенето е голямо ама за наша сметка ,то има госпот ще го върне на децата им, вярвайте

143

ринго

преди 13 години

тази невзрачна шушумига явно добре се грижи за бюджета си а нехае че основните критики са към нейната система...дела по 10-15 години се точат а престъпниците са все оправдани или с условни присъди.

142

r3v0lv3r

преди 13 години

Браво герберите си раздадоха бонуси за това,че години на ред са отказвали финансиране на ТР,който в момента изнемогва.

141

Яко кинти, баровец

преди 13 години

Завиждате ли бе мишоци? Ако имахте акъл да бачкате и за вас щеше да има по някой долар.

140

до 137

преди 13 години

Хората масово купуваха апартаменти с кредити, които сега не могат да обслужват.

139

an

преди 13 години

PLA6TAI NARODE DANACI, DA IMA ZA DRUGARITE MUTRO-KOMUNISTI. A PAK NIE 6TE ZATQGAME KOLANITE, I 6TE QDEME MARULI. TAKA E V MUTRESTANIQ OT 21 GODINI. NARODA ZATQGA KOLANITE, A DRUGARITE SI GI OTPUSKAT. NEE LUD TOZI DETO QDE BANOCATA, A TOZI DETO MU Q DAVA. HODETE PAK I GLASUVAITE, ZA DA MOJE DRUGARITE MUTRO-KOMUNISTI DA SI JIVEQT NA 6IROKO.

138

8-ия ден

преди 13 години

Министерството на правосъдието ????Има ли такова в България ???

137

от арсенал до 142

преди 13 години

ти *** ли си.знаеш ли колко години се водят дела и накрая не ги осъждат

136

арсенал

преди 13 години

много строят джамии *** и след това казват че били тяхна територия.турците са *** .ердоган дано умреш заедно с всички турци в кански мъки

135

Анонимен

преди 13 години

Отдавна съм писал тази г- жа министър ще е следващата смяна.

134

червен Гърбавист

преди 13 години

Ако ми се злобееше, щях да отбележа "разликата" между *** и ГЕРБ - първите крадат тихомълком и без шум, вторите са "прозрачни", като наричат кражбата си "премия".Има резон държавните служители да взимат поощрения, обаче - по-малко вероятно би било да рискуват длъжността си за да вземат подкуп. Но ако на държавните власти им е през оная работа за корупцията, дори Бог не може да ни оправи!

133

:(

преди 13 години

ХА, ИЗТРИХА МИ КОМЕНТАРА

132

До 142

преди 13 години

Как съдебната система е започнала да действа като нова? Корупцията си вилнее с бясна сила. В момента се занимавам с няколко дела и кой от кой съдия е по-корумпиран. Нашата събедна система няма да се оправи...А г-жа Попова, направо да си намали заплатата, защото нищо не е свършила!

131

Анонимен

преди 13 години

Ами защо след като съдебната система започна да действа като една нова, добре смазана машина и министърката ни да не си вземе полагаемото за труда си?

130

АНОНИМКА

преди 13 години

ТЕЗИ ПАРИ ИМ ГИ ДАВАТ ЗАЩОТО ВКАРАХА ВСИЧКИ КРАДЦИ ПО ЗАТВОРИТЕ ЛИ ? ОТГОВОРЕТЕ ЧЕ НЕ СЕ СЕЩАМ И ЗАЩО ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ ЩЕ ИМ ПЛАЩАТ А АЗ СЪМ БЕЗ РАБОТА И НА МЕН НИЩО НЕ МИ ДАВАТ НО ТОВА Е БЪЛГАРИЯ ДАВАТ НА НЕКАДЪРНИТЕ ДА СИ РАЗИГРАВАТ КОНЯ КАКТО СИ ИСКАТ А ХОРАТА ИЗНЕМОГВАТ

129

иван

преди 13 години

нали замразиха всичко гадовете мръсни

128

До 128

преди 13 години

Не искам да се определям от никоя партия, защото и аз като повечето тук не мога да понасям всичките тези продажници и престъпници. Истината обаче е, че по времето на Серго положението беше най-добро. Взимахме заплати, и ги увиличаваха и пенсиите също. По тяхно време хората масово купуваха апартаменти, а това се прави когато хората имат възможности. Защо сега нокой не купува, защото батко ни Бойко и хляба ни взе за друго да не говорим . Айде със здраве.

127

Анонимен

преди 13 години

ZABELIAZAL SAM CHE V BG KOLKOTO PO-MALKO RABOTIS TOLKOVA POVECHE VZEMAS.SAMO TRIABVA DA GOVORIS NALIAVO I NADIASNO CHE MNOGO RABOTIS,A REZULTATITE NIKOI NE GLEDA!!!

126

Анонимен

преди 13 години

"Забрави да сложиш кавички на МНОГОТО РАБОТА"Нищо съвършено няма.

125

Анонимен

преди 13 години

"Боко преписва НЕПРАВИЛНО от Хитлер. Поне да беше прочел Моята борба а не Винету..."Боко преписва едно към едно от Хитлер, само че времената са други, а и няма как да започне война със съседите си за да прикире недостатъците на икономиката като дефицит и задлъжнялост.