86

Оги до 91

преди 13 години

Кремено *** проста - пледираш толерантност?Ти по-гляма толерантност от това да се плаща ток, вода, храна, да се издържат деца на едни етнос(***) от друг(българския) виждала ли си някъде.Поданници викаш а?Поданник е човек, който работи и си плаща данъците отиващи за благото на родината му.Мръсните миризливи необразовани *** не са поданници.Те не са ни никакви и трябва да се оттървем от бремето което ни носят.Ние с нищо не сме им длъжни!

85

До Атанасов

преди 13 години

Нямаш приятели тук. Бягай ***, където искаш.

84

KREMENA ST ZAG

преди 13 години

As ,pritpo4itam,4i Vie tuk fav FOROMad-tragtatopistzi,ste idin intiligtoalen VOLK i bihti pruiavili razumnust po tos NeverEnding Kazoz.Neka PRIOPSHTIME, neka utvorime sartcata +obiatiata si i da sa Splutime saz Tzig.mnogustradalin Etnoz,Zloba+agrisivited :Ni biha dali pludove.Tziganiti svirat Wonderbar na:Tapani,klarineti,saxufoni..etc.etc.etc._mozikalnu sa nadareni.!Putentni sa .aaa..aa..Fsia4iski...

83

До стринка KRIMENA

преди 13 години

Ако Елвис и Катерина Валенте не си плащаха данъците щяха да са или в затвора или да са клошари.Не съм ччувал тия двамата да са криминално проявени,или да са живяли с помощи от държавата.А обикновенно изключенията за които пишеш, потвърждават правилото.Елвис е бил арестуван за наркотици, а Валента е имала доста съмнително магистрално поведение.Низвергнати ли?

82

Ъъъ, моля ?!

преди 13 години

А магистралната полиция за какво е била извикана ? Да съберат по някой лев ли ?

81

666

преди 13 години

До АтанасовАтанасов ,я ми напиши и ми отвори очите по отношение на найметованието на етническа група "РОМИ" .Това найменование за етническа пренадлежност или народ наричан "РОМИ" признато ли е от ООН.Ако е така каго е къде е ратифицирано това решение?

80

Анонимен

преди 13 години

Кои разрешава на тези *** оръжие питам аз!!! КОЙ????

79

!

преди 13 години

Ама оставете ги да се мелят!

78

до Атанасов

преди 13 години

Атанасов, сам си, *** ***! Измитай се за Европа, щом толкова държиш да си европеец! Аз искам да бъда преди всичко БЪЛГАРИН!!!

77

valentin

преди 13 години

*** стеляли с пушки-а Атанасов *** ги защитава!!!???Скрии се някъде!!!То бива простотия-но твоята е от земята-до луната!!!D D D

76

До 63

преди 13 години

А не мислиш ли, че за да има уважение то трябва да е взаимно?

75

Коко

преди 13 години

Добре де Ушев не мога да рабера защо ги пазите да не се изпотрепят- стойте и гледайте отстрани, може да се снимате за спомен! : )

74

Оги до Атанасов

преди 13 години

Атанасов и на теб да ти ....майката.Всеки нормален член на семейство се старае да допринесе за семейството си.А това са ***, които само взимат наготово.Никое семейство не търпи свой член крадец, убиец, и т.н. освен ако цялото то не е изградено от такива членове.В този смисъл смешнико *** са си едно семейство, но то не принадлежи към семейството на европейските държави.Европеиците ни натискат да ги храним, защото виждат,че отидат ли притях те ще трябва да се разправят с тая ***.

73

ИНТЕГРАЦИЯ

преди 13 години

Трябвало е Полицията да загради махалата , за да не бяга никой.След това да вкара един микробус с оръжие и боеприпаси,да го остави на средата на центъра ,и да се оттегли.

72

мда

преди 13 години

Имало е безплатно кеч-шоу,а съм го изтървал!

71

До 66

преди 13 години

Това е лечението,мамка му.Нито лев държавна пара за неработещата,крадяща,пиеща,ебяща,насилваща и множаща се ***.Тогава ще има пенсии за нас и за родителите ни,ще има детски добавки за НАШИТЕ деца,Ще има за болници и лекарства.Следващото което трябва да се направи и другите "***" - държавните лапачи да почнат да си плащат данъци и осигуровки.Тогава ще има пари за всичко!!!!!!!!!!!!!

70

valentin

преди 13 години

Атанасов-престани да пишеш глупости!!!При тея животни това си е нещо нормално!!!Какъв правозащитник си!???Защитавай честни,почтенни и достойни хора-а не Престъпници!!!Ти май не си Българин-а ***!!!

69

ххх

преди 13 години

Държавата ги "гали" че идвад избири(това всеки го знае) но и Европа не ги иска в техните страни и затова ни плаши със санкции. Сутрин като отивам на работа между 6.00-6.30 е пълно с т.н. РОМИ и автобусите толкова много миришат че не се трае(става въпрос за тези от честотата, те повечето стоят на сянка отколкото да метат, а като метат вдигат прах до небето). От тази *** няма отърване, само за *** стават.

68

Dundy

преди 13 години

Атанасов, а какво е мисленето на един европеец, веднага ти давам пример-на Запад като чуят българин и веднага ни асоциират с ***, заради това ни Шенген, ни достъп до пазара на труда, а уж сме в ЕС. Във всички страни се чудят как да ни ги върнат, защото не могат да се справят с паплачтта.

67

666

преди 13 години

до АтанасовНаправи си труда и отиди до тази Европа за която пищеш и прокламираш ,постой там ,но не забравяи да кажеш ,че си от България,и слушай коментарите на хората-европейците.-ще чуеш ,че ние сме ***, крадливи и миризливи с черна коса и тъмни очи.Ако не знаеш чужди езици,намери си преводач. И не пиши клишета ,това вече е много истъркано !