103

Диляна

преди 13 години

Нямам против да скоримнича пред полицай, но ако се окаже , че съм права. Ха тогава. А за такъв полицай , който аз познавам . Такъв полицай който навреди на майка ми , който стана съучастник на Кметски престъпници и им прикри мръстни деяния , какво трябва да му се случи. Как ОДП Враца в лицето на Директора го защитават , а нас наричат наглеци и не желаят да се срещнат очи в очи.Какво трябва да получи такъв служител от РПУ-Роман. Без съжаление - немога да вярвам на тази институция и никога няма да

102

Анонимен

преди 13 години

Ми аз мисля, че и ти си мафиот, ни МВР не ти пави нищо! Защо!? Гербер ли си!?:)

101

златко

преди 13 години

АХАХАХААХАХАХАХ, МИЛИЦИОНЕРИТЕ СА НЕВИННИ, ВИЖДА СЕ НА ВИДЕОТО И НА СНИМКИТЕ КАК СТАРИЯ ЧОВЕК ГИ ПРЕБИВА....ДА ЖИВЕЕ МИЛИЦИЯТА НА ЦВЕТАНОВ И НА БОЙКО БОРИСОВ !

100

Анонимен

преди 13 години

Ех, защо не съм полицай, да видят тия престъпници как се арестува, пък тогава нека плачат колкото могат. Цецо не си прав да се съгласяваш на червения плач, щом е уличен със СРС, какво доказателство повече от това, няма да се чака корумпирания червен съд да се произнесе, ами като едно време, както *** правеха ...и бяха 70г. на власт. А сега СРС-та, МПС-та и накрая съда го признава за виновен и хоп, осъжда го условно! За това скоро с престъпността няма да се оправим!

99

Анонимен

преди 13 години

Вече вярвам на Петров, че Боко и Цвъцко са организирали отвличанията и рязаха пръстите на хората! Станаха на власт и това спаря! Причинно-следствената връзка се вижда:)

98

Пич

преди 13 години

"Тук могат много да ги защитават, но заради тази криворазбрана подкрепа за престъпниците (те са точно такива) в униформа или полицейска карта България няма нито едно спечелено дело за полицейско насилие"Не бе приятел, нещата са по-прости. Има запис, където много ясно се вижда, че този човек просто не е бит!!! Ти можеш да разсъждаваш цял ден върху темата, но Тенчо просто не е бит. Той е свален на земята защото не е легнал доброволно, толкова е просто. Какво още не си разбрал?

97

rumen221

преди 13 години

Приятели,Брей, че лоша власт дойде... Натискат пресата, дори без капка срам и свян посегнаха на Символите на Българската Демутрокрация... - Борчетата...!!!- Не власт, а терористи...!Изгониха "символите" на преходаот "работните" им места - магистралите и отвличанията..., посегнаха им на бентлитата..., запорираха им къщите..., разбиват им "честната" търговия с наркотици и контрабандни цигари..., развалят заменките, разбиват схемите по ДДС, дори на бинзиностанциите им (без касови апарати) посегнаха... Сега тормозят и лъскавите им мадами...Къде е тук човечността..., правата на човека... Протегнали са с грубите си лапи", дори към Личните им съдии и прокурори..., че и към имотите на "бедните" им дечица... Явно на тези "кръвопиици" не им стига, че изгониха "личните" им полицаи и митничарчета, сега налитат и на личните им данъчни инспектори, ДОРИ НА СЪДИЙТЕ ИМ ПОСЕГНАХА..... Какво доживяхме, боже-е-е, какво доживяхме... Да опозоряват така символите на прехода...!!! А момчетете аха, аха, да преминат в "бялата икономика"... и какви данъци само щяха да си плащат... По 20% от "магистралните" заработки..., по 30% от отвлечен душманин..., па като от новата власт не искат, както до сега да прибират тези пари, както правеха предишните..., можеха да ги внасят в хазната...Добре, че още не са посегнали на хилядите фалшиви казина... Все пак трябва да уважаваме чуждестранните и нашите "честни бизнесмени"..., а не може да оставим нашите съвсем без доходи... Дечица хранят...!!!

96

Анонимен

преди 13 години

Някой да е очаквал Инспектората да накаже свои подчинени за действията им? Абсурд!Тук могат много да ги защитават, но заради тази криворазбрана подкрепа за престъпниците (те са точно такива) в униформа или полицейска карта България няма нито едно спечелено дело за полицейско насилие. Нещо повече - броят на делата по този показател драстично нараства 2010 и всичките са загубени. Докато подобни животни носят униформа, в България не може да има ред и сигурност!

95

Анонимен

преди 13 години

Всичко е относително. Въпрос на гледна точка. Теорията на Айнщайн доказва дори тази случка. От гледната точка на честните хора, насилие няма срещу този явен, доказан престъпник. От гледната точка на далавераджиите, крадците, и тези които винаги имат наум за няква измамна схема само да им падне, е ясно че това е агресия и нарушаване на правата на този плазмодий Тенчо (тения - за мен той е кучешка тения, начинът му на живот е същия ).

94

До 69

преди 13 години

69 е позата в която ще застанете след изборите.Всеки "минус" герберска подлого е еднн глас срещу милиционерско-физкултурническата ви клика...Винету

93

До 87

преди 13 години

Ха, ха, ха, браво, абсолютно си прав. Те не знаят кой е вътре и да не би същия Тенчо не си чисти в момента оръжието- е така, съвсем случайно и кво става питам аз при това положение. За това си има ПРАВИЛА ПРИ АРЕСТУВАНЕ, които трябва да се спазват, а не Цветанов да се съгласява, престъпници, които се арестуват и то при положение, че са били на разработка и са подслушвани чрез СРС да искат някакви привилегии при арестуване, още малко и ще им пеят лет ит би, айде стига сте ревали за тия мошеници!

92

Анонимен

преди 13 години

Цецко, условията са твоя работа, а не не адвокатурата. Айде пак здравата глава виновна, че болната е ***.

91

ИСТОРИЯТА

преди 13 години

В начина на действие на МВР ,има позната нотка от Знаковите Отвличания и Убийства.Дали тези хора не са в една и съща Институция и под едно обучение и Ръководство.

90

Анонимен

преди 13 години

Еми те ви лъжат че така било по цял свят, щото предполагам повечето хора не са живяли навън, но със сигурност така НЕ Е ПО ЦЯЛ СВЯТ !!! Щото има и хора които са живели, живеят а и пътуват по "цял свят" и знаят закакво става въпрос. 21 години ви манипулират с права, достойства, свободи...Ми то е ясно че само луд би наранил невинен просто така за кеф.

89

Анонимен

преди 13 години

Стига сте ревали за човешките права на мафиотите.А нашите права къде са?

88

Анонимен

преди 13 години

Абе как ще бъдат любезни с такива, които им налитат. И после защо сиганьора налита да бие полицайте. Трябва да има респект към полицията. Тоя щом го арестуват, значи не му е чиста работата-има си разузнавателни средства и щом е уличен в престъпления, няма какво да се церемонят с него. Корумпирания съд после като го пусне и кво, поне да го омлатят при арестуване, да има поне някакъв ефект от десетките часове работа на полицайте да го дебнат и да го подслушват.

87

Пич

преди 13 години

"Много ясно че не са го били. От видеото се вижда как този наглец Тенчо ли е Пенчо ли е, нлита към вратата срещу полицаите които си вършат работата. При "Поздравления за това мнение!!! Ама кажи го това на форумните мишки. Според тях трябвало да почукат два пъти, да изчакат 15 мин, после да си мушнат служебните карти под прага на вратата и ако ги поканят, тогава да влезнат. И като влизат трябва да си събуят обувките. Така било по цял свят!

86

Анонимен

преди 13 години

84-ти, тиможе би искаш лично министър на МВР да влезне първи през вратата за да може да го разпознае престъпника, след това да се легитимира с лична карта, пръстов отпечатък, сканиране на ретината и това пред поглед на поне 3-*** нотариуси и още толкова независими свидетели....Не усещаш ли че си ненормален а?!? ***.

85

jo1

преди 13 години

И не само там, а на всякъде по света.

84

до 75

преди 13 години

Абе я... ходи да го свириш бе, щурче. Елеонора и клошаря вие ги убихте. "правовата" ви държава ги уби, по време на "правовите" ви правителства и хич некрадящите политици и "несъществуващите" мутри воглаве с "прекрасните" ДС закони. Аре бегай у лево. Като докараш пак на власт гея, *** и ... дамския полов орган, вкарай всички полицаи в затвора.