156

Хектор

преди 13 години

Зад всяко богатство стои поне едно престъпление-(Рокфелер).....

155

"Хейтър"?

преди 13 години

Стига бучахте, мишки виртуални! Само църкате иззад мониторите и на по ракийка, никой от вас не отива пред народното събрание с ясната идея да направи единственото правилно нещо - изколване на *** вътре, както и на всичко, що е мутра и милионер! Ако някой ви каже, че това е решението, започвате да биете отбой - "Ама, чакай, бе, не така, трябва с добро и по законен път". Е, законен път няма, то затова са си направили законите, да няма друг начин. Ама и знаят, че сме *** и *** народ!

154

живковист

преди 13 години

До УЖАСА гЕРБ. Много точно сте написали. Умно , ама "човекот е просд".Това понятие пазарна икономика не съществува. Ще ги стигнем европейците на "куково лято". Всички са маскари и пеликани.Комунистите им били виновни. Ами то нямаше истински комунисти/те ги избиха на фронта/ сега има партийни членове по сметка.Например олигарха В. Златев исие.Гласуваш за Бойко получаваш В. Златев и тем подобни мекерета.

153

samodiva

преди 13 години

Удобните политици , а ? Как не я обичам тази дума :(

152

Ето това е Герб

преди 13 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ ГЕРБ СЕ ПРОВАЛИ ТОТАЛНО И НА ВСИЧКИ НИВА - В ИКОНОМИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА,ЗА 1-ВИ ПЪТ ИМАШЕ АКТУАЛИЗАЦИЯ В БЮДЖЕТА,В БОРБАТА С ПРЕСТЪПНОСТТА/НИТО 1 ОСЪДЕН ДОРИ ОТ НАГЛИТЕ/,БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е НА НАЙ- ВИСОКИ НИВА ОТ ПРЕХОДА,*** БЕЗЧИНСТВАТ И ПОЛУЧАВАТ СОЦИАЛНИ ЗА СМЕТКА НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ.....КОШМАРНО Е - ПРОВАЛ И ТО ТОТАЛЕН НА ГЕРБ ВЪВ ВСИЧКО,НО НИЕ БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ ОТ ТОВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

151

Иван

преди 13 години

Бойко Борисов прилича на боксьор изпаднал в нокдаун, на който съперникът бие леки крошенца отляво и отдясно, но не го нокаутира, защото иска мача да се играе по-дълго ..

150

Amigo

преди 13 години

Всеки пети с 5 лв. на денХлябът скочил с 25 стотинки за половин годинаВсеки пети българин живее с 5 лв. на ден. Това сочат данните от национално проучване на агенция Афис, проведено в началото на февруари. Според изследването 22% от хората у нас декларират месечен доход от 150 лв. на член от домакинството. 34% от тях са безработни, а 32% са пенсионери. 69% са със средно или по-високо образование. 24 на сто пък са между 18 и 29 г., показват още цифрите.

149

Анонимен

преди 13 години

....ГЕРБ, ГРОБ, известни още и като ГРАБ

148

Те това е

преди 13 години

губернатора на Република България,политическия покровител на Боко тиквата и на ГРОБ ,Американския посланик е наредил на Българите да толерират ***,да не ги заставят да плащат разходите си като ток,вода,отопление,храна,да им се дават всеки месец социални......Граждани,да изметем наесен слугинажното правителство на ГРОБ, за Борисов ще гласуват всички ***,но трябва да знае че окончателно загуби нашите гласове.......АМИН......Уорлик: Ромите са също граждани на България и имат праваРомите също са граждани на България, те имат своите права и заслужават защитата, която вие и организациите ви могат да им предоставят, заяви посланикът на САЩ Джеймс Уорлик пред ромски лидери. Той участва в среща за обучение на балкански ромски лидери под наслов "Ромски лидери за регионално сътрудничество", предаде Дарик. Той посочи, че е дълбоко ангажиран с въпросите, свързани с ромската общност в България, и добави, че се е запознал с ромски лидери и семейства.

147

samodiva

преди 13 години

Аз понеже съм малка и не ги разбирам нещата , но искам да попитам - това не е ли елементарен конфликт на интереси ? Всяка фондация си има иделана цел за която да работи . И тази цел не може да бъде повишаваше на жизнения стандарт на Г- жа Бориславова . Тази цел трябва да бъде в полза на обществото. А не - сега си купих банка пък после може и да направя нещо и за вас... Защото и тези пари за които говори , за културата все още ги няма , само са обещани...

146

Пътник

преди 13 години

Садила картофи, продавала и ето банкаааа, а простолюдието не се сеща да насади картофи, и затова е бедно. И не само бедни, но и завистливи.

145

тъпи червени дебили

преди 13 години

Много завистливи тея БеСеПарчета бе. Жлъчката им се спука от злоба, задето Цветелина си купила банка, ама за на Кюлев банковата империя думичка не отварят. И как, че нали беше техен човек. За енергетичният мастодонт Ковачки същата работа. ***, какво да ги правиш. Никакъв реален поглед върху нещата. За тях всичко което е червено е добре, а опонентите винаги са лоши, алчни и виновни :)))

144

ужаса Герб

преди 13 години

репортери и медии са отишли в дома на тъщата на Цветанов която за 5 год. е спестила 200 бона и тя дори не благоволила да отвори,а е говорила с журналистите през вратата......Хора осъзнавате ли какви нагли,безскрупулни крадци избрахме като тези от ГРОБ.....Населението се чуди как да си плати сметките а тези крадци тънат в лукс......гавра,гавра нечовешка......Хора гласували за ГЕРБ/ГРОБ/ не се ли срамувате от себе си ?"Не искам да коментирам нищо, няма какво да си говорим". С тези думи любезно тъщата на вътрешния министър Цветан Цветанов - Стефка Георгиева, отказа да коментира пред "Стандарт" дали доходите й надвишават разходите, които е направила със съпруга си през 5 години. По данни на НАП, има разминаване между приходите и разходите на тъстовете на вицепремиера има и предстои ревизия. Стефка Георгиева обаче се възползва от правото си да не разреши на бирниците да обявяват проверката, тъй като тя и съпругът й Васил не заемат държавни длъжности. На въпроса на "Стандарт" - "Зет ли ви помоли да не коментирате", г-жа Георгиева тактично замълча, въпреки че на останалите питания отговаряше с твърдо "не". Тя не пожела да отвори вратата и през нея сподели, че не обича да разговаря с непознати, особено когато е сама вкъщи. Възрастната дама, чиято първа буква носи третата дъщеря на вътрешния министър - София, почистваше дома, в който е отраснала съпругата на Цветан Цветанов - Десислава. Името й дори още стои на табелката на пощенската кутия на стария блок на ул. "Сан Стефано".

143

егати

преди 13 години

прави ли ви впечатление колко зверски нагли стават рекламите в новинарските сайтове?!пълни нещастници

142

Анонимен

преди 13 години

Брех! Много злобни тея гладни комунисти бе?!? Я как са се овълчили. Май диетатa дето им я наложи Бойко преди 2 години действа безотказно :))) Освирепели са от глад гледам и сами си го казват: "ГЛАДНИ СМЕЕЕЕЕЕ" - е вечният им вой :)))

141

до 147

преди 13 години

Да, наистина не е за вярване! Но е истина, а вие не вярвате, защото Бойко добре ви обработва с демагогията си! От мен да го знаеш - по-добре Куба, отколкото цирка на Бойко!

140

Анонимен

преди 13 години

Докато обсъждаме милионите на някои хора във Варна бе открит трупа на 6 годишно дете, изчезнало преди 3 дни. Българче.

139

Иванчо

преди 13 години

Ти дали ми схвана иронията не разбрах. А за акъл, може и да си го имам. Обаче ще ти кажа нещо - Каквото нямаш в излишък не го давай...

138

бачи кико

преди 13 години

абе не случайно й викаха цеца секса навремето

137

Анонимен

преди 13 години

Нивото на червената агитка е доста ниско. Зад изблиците им на "справедлив гняв" се крие доста простотия.