60

Анонимен

преди 13 години

Батето е пич! Ха наздраве Бате и да не ти пука! Форумните мишки не могат да променят чувствта на хората!

59

до 51

преди 13 години

А бат ти Бойко интересно откъде се пръкна? Сигурно дойде от Марс?! Или от редиците на БКП и Симеоново и на правешкия овен му пазеше ***! Колко от нас можеха да имат такава служба и такива привилегии и как ставаше това!???*** и *** народ сме си отпреди стотици години и си обичаме тоягата. Някой да ни стриже, да ни дои и да ни млати.Е каквото си искаме си го имаме.

58

ritci

преди 13 години

А 58-ми винаги ще си остане анонимен.

57

ritci

преди 13 години

След издаването на смъртната присъда на нашите мед.сестри в Либия,Батето(приател с Кадафи)е човека който първи отива и се моли на диктатора да не се изпълнява присъдата.

56

Анонимен

преди 13 години

На погребението ти да дойдат 1000 лицемери с фалшиви сълзи, това не е почит. Свестните хора няма кой да ги плюе, щото няма за какво. Тоя *** си заслужава да го наречеш с истинките думи - използвач живял на гърба на народа си. Че винаги ще има овце, които имат нужда от алкохолизирани кумири - техен проблем :)

55

Анонимен

преди 13 години

Батето си е Бате! Човек от народа, а не от СИК!

54

генади

преди 13 години

Иван Славков- пълен *** и ***. *** като талпа, *** като *** и нахален като *** зет.

53

Анонимен

преди 13 години

Дааа! За някой площад с техните имена и барелеф, а за други......като Боко и Цвъцко.....

52

Анонимен

преди 13 години

Какво нещо е уважението на хората! Дай Боже всекиму, но дали....

51

генади

преди 13 години

Иван Славков- зетят на Правешкият ***!Аз предлагам факултета по журналистика да бъде кръстен на негово име

50

Анонимен

преди 13 години

Гледам, че дори след *** си Батето не дава покой на тъпанарите! Добре! Така трябва да бъде:) Ха дано и тях така ги почетат след време, ама се съмнявам!

49

ПРАВ СИ Е БОЙКО...

преди 13 години

...ЗА "МАТряла".....АМА НАПЪЛНО, ПРАВ!!!!ТОВА Е РЕЗУЛТАТА , ОТ 50 год.,ВЪЗПИТАВАНЕ НА НАЦИЯТА ВЪВ "КОМУНИСТИЧЕСКИЯ МОРАЛ"...НА ПИЯНИЦИТЕ, КОНСУМАТОРИТЕ,ГОТОВАНЦИТЕ, НЕГОДНИЦИТЕ ,ТЪРКАЧИТЕ И ...."*** -ПРОЛЕТАРИАТА".....ИЗМЕТА НА КОМУНИСТИЧЕСКОТО ОБЩЕСТВО!!!!!!ДА ПОЧИТАШ И ДА СЕ ВЪЗХИЩАВАШ НА ....ПИЯНИЦИ И МУФТАДЖИЙ ....ЖИВЯЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ НА ДЪРЖАВНА СМЕТКА!

48

Анонимен

преди 13 години

Браво на хората! Ето така се показва уважинието, което изпитваш към хората! Останалото е бла, бля, бля!

47

Анонимен

преди 13 години

41 - Да, ама ти и нивото на комунистическият *** няма да стигнеш:)))))) Ще си отстанеш все така анонимен и безмълвен за умните хора:)

46

учител

преди 13 години

"Баралеф с лика..."Сигурно искате да кажете "барЕлеф"...

45

Анонимен

преди 13 години

Колко кух чалгар трябва да си, за да се прекланяш пред готованец, който цял живот е бил спускан някъде отгоре от бай Тошо, харчил парите на другите и се напивал като ***. *** почитан от ***. Тва е положението...

44

80270

преди 13 години

Питайте ЗАЯКА(ЗАЯКОВ) какви оргии млади мацки са се спретвали по морето с маркови работи -абе къде се занимавате с КОМУНИСТ рецидивист. едене пиене *** ама ВЕЧЕ НЕМА

43

хм

преди 13 години

Тя селянията по мегданите на селата ходи, не ходи по площадите на градовете.

42

Анонимен

преди 13 години

До 42Живков имаше и син, а син е повече от зет. Да си чувал някой да каже нещо хубаво за него? *** е, че българинът не може да се примири, че има друг българин, който е по-нагоре в казана . Оставете човека, вече го няма. Оставете и хората, които искат да кръстят мегдана на негово име. Така са решили, така и ще направят. Кои сме ние, че да ги съдим? И съдим ли или просто злобеем? Тъпо племе сме и това ще ни довърши.

41

hagen

преди 13 години

Ами да вземем да го канонизираме и за светец както е тръгнало.Ако не беше зет на Живков какво щеше да представлява Славков.Най-много щеше да бъде душата на кварталната кръчма.