23

Наивен

преди 13 години

Само *** като Тиквения, може да очаква по-големи приходи при растяща безработица и съсипана от самия него икономика.Със или без Митрева, разрухата в държавата е пълна.На картофи и мас дълго не се издържа.Боко, *** си , съсипа ни бе човек!

22

йкхо

преди 13 години

Тиквуна не разбра,че когото и да махне неговата некомпетентност ще си остане и ще лъщи където и да отиде.

21

Анонимен

преди 13 години

От ТИКВАТА какво може да очакваме?Тиквени семки!

20

k.siderova

преди 13 години

Dobro Utro Bulgaria :)))Bravo Boiko, al4nata Mitreva otdavna trqbva6e da q mahnat, neka byde kato obiknovenia Bulgarin, da useti naistina kakvo e kriza i ... nqmaneUspeh na vsi4ki 4estni i dostoini hora v Bulgaria :)))

19

и аз

преди 13 години

Потвърждавам: ще сменя шефа на България-ще гласувам против недоразумението ГЕРБ ! Гласувай с/у мутромилиционерите,спаси България.

18

Избирател

преди 13 години

И президентът ще от ГЕРБ!

17

Българин

преди 13 години

Добро утро, Бойко!И успешен ден!:)

16

rr

преди 13 години

Е за това ще стане президент, иначе се вежда краят.

15

монк

преди 13 години

Не я мислете бабата тя се е оправила за старините отдавна ! Ние да му мислим обикновените с мизерните заплати.

14

Комунист

преди 13 години

Поредният Тиквен бушон гръмна!!!Йогато му въртеше далаверите Туквени беше хубава....

13

Анонимен

преди 13 години

Още една комунистическа лапачка на пари си отива. То не бяха отпуски за 31 000 то не беше заплата 700 лева от социалното министерство сигурно взима още няколко пъти по толкова от НОИ. Бойко каза, че неговата заплата трябвало да е най голямата :))).Да си излиза в пенсия и със здраве да си харчи милионите.

12

Оптимист

преди 13 години

Една нищоправка ще бъде сменена с друга или друг нищоправец. На финала резултата ще си е все същия. Братовчедите на управляващите край нямат.

11

rumen221

преди 13 години

Приятели,Съвременния път за Държавно развитие ли...? Има го и на теория и на практика...!!!- Теорията се нарича - "Теория на конвергенцията..." и се роди през седемдесетте във Франция...! - Практиката се нарича - "Китайски икономически модел..." и започна с известната първа стъпка ... - "Една държава - две системи", същността на която е: - Разумно контролиран пазар, от силна национална държава..., и в "дъното" на Световната икономическа кризата отчете "само" 8% растеж...!!! Дори Борисов ВЕЧЕ РАЗБРА, че дали ще е Премиер или Президент е ВСЕ ЕДНОПроблема на БЪЛГАРИЯ е извън партията му, защото са изнудвани, чрез Дянков, да провеждат, явно провалилата се по целия свят политика на "свръхлиберализъм" - в угода на свръх богатата Америка и в ущърб на 80% от човечеството,, ВКЛЮЧИТЕЛНО БЪЛГАРИЯ!!! В съвременните индустриални общества се наложиха два пътя за развитие...:1. Левият - Европейския или Демокрацията - Общество, което се управлява от или в името на мнозинството граждани, не в полза на най-богатите, а напротив, те се товарят данъчно от обществото, защото печелят от него и се въвеждат регулации на алчността им с антимонополни закони- Днес дори в САЩ го направиха, като посегнаха на своята Светая светих, на Свещенната американска крава банковата си система, имат погресивта данъчна стълбица и ДРАСТИЧНО УВЕЛИЧИХА ДАНЪЦИТЕ ЗА БОГАТИТЕ И ИЗЛИЗАТ ОТ ФИНАНСОВАТА СИ КРИЗА2. Десният - Американския или "Либерализма", в основата на който е заложена Анархията или Бездържавието. Дивата алчност, при която - По-силния винаги е по-прав и е характерен и с най-зловещия му символ Кризите Държавата овладяна от монополите (както и при Комунизма) е крайната цел на Либерализма или това са бляновете за: Света като едно голямо село (Без, обаче, да казват в това село кой ще е кмета, попа, даскала и полицая, кой ще оре на нивата и кой ще проси)От бушуващата днес поредна Американска финансова криза, вече знаем, че това е Път за никъде!!!3. България ли??? Ние не следваме пътя нито на Либерализъм, нито на Демокрация, а МУТРОКРАЦИЯ!!! От 20 години, та до днес, властва Мафията в различните и политико-криминални проявления, легализирани като партии и дори Корпоративния данък, пенсионните, здравните и социалните задължения да са 0%, икономиката ще продължава да загива и пак няма да дойде нито един инвеститор

10

rumen221

преди 13 години

Приятели,Прочетете внимателно...:"... - Красимир Стефанов обвини НОИ, че раздува бюджетния дефицит с нереално високи прогнози за приходи от осигуровки."За първи път научавам, че ПРОГНОЗИ правят реален БЮДЖЕТЕН ДЕФИЦИТ...Този палавник - Стефанов, е за Нобелова награда за Икономика и Финанси едновременно...!!!О, Боже..., какъв Аслан...!!!този палавник -

9

аз

преди 13 години

бях чиновник в НОИ, на никого не го пожелавам като перспектива за живота-огромно количество работа за 450-500 лв!

8

ринго

преди 13 години

май става все по кахърен ....яко се омазаха и те като царистите ще са бледа сянка съвсем скоро .Жалко за изгубеното време за кой ли път...

7

даам

преди 13 години

Въпреки неефективността и неадекватността на НОИ мисля, че митрева е знаещ и можещ човек, професионалист. Но, НОИ е една ужасна структура - душегубка. Казвам го като човек, който поне веднъж месечно се сблъсква с работещите там ........ женици и други некадърни и затънали в паническа посредственост същества

6

Ленторез

преди 13 години

Няма да ти стигне времето да уволниш всички кадърни.Има още много умни хора в България.

5

Пенсионер

преди 13 години

То за какво ли ни трябва НОИ, та да коментираме наглата му вещица дато гушна над 30 бона за неизползвани отпуски - като не са й трябвали сигурно ще се е преработила. Ако само с нея се оправеха нещата с пенсиите и осигуровките досега да сме сме ги стигнали швейцарците.

4

Анонимен

преди 13 години

Заради Бокови грешки си отива жената!:) Ми то тук става въпрос за цялостна политика бе Боце:) Осигуровките са функция на икономиката, нали!?:) НАП и митници също не си събират вземанията, ама не ги сменят! Единия е нужен за защитник на Цветанов, а другия вече няма как след Мишо Бирата:)