130

Името

преди 13 години

Ако след тая статия някоя се е почувствала екстра работливо, имам един неуморен за укротяване...

129

Зайо

преди 13 години

Вече никъде не правят готини пирожки със сирене, каквито имаше преди 15 г.

128

към коментар№127

преди 13 години

Знаеш ли харесвам те! Знаеш ли, защо ми хареса? Защото си толкова непринуден, дори неумееш да разграничаваш Жените от Мъжете! Това да не ти изиграе лоша шега по житейския път!? :))) И с тази самоувереност си пленителен. :)))

127

иванчо

преди 13 години

Отказвам се да водя споеове с вас момчета. Пича от 124 ми изгляжда свестен, а г-н 126 го намирам просто ненужно нападателен и не виждам да дава адекватни доводи. Сори момчета, ама имам работа и заради тея коментари ще трябва да наваксвам... ако толко искате пуснете IM някакъв и да продължим спора си довечера...

126

към коментар№124

преди 13 години

Псуеш и как те търпят в чужбината, такъв Бай ***.... "До Чикаго и назад"..... вервай си, че си и на Луната, ако щеш. Явно си хванал Господ за шлифера или си мислиш все още, че и пилците къде летят се ядът. И ти ще пораснеш! :)

125

Анонимен

преди 13 години

хехе, андрешковците наскачаха защото не им се иска статуквото да се наруши. А то е - скатаване, кафенца, клюки, вестници, сайтове за запознанства, форуми, скайп, обяд 2 часа и в 18:00 аре бегане по къщите за хапване, пийване, телевизийка, шоуто на слави и най-вече - чакане на следващите 3-4 поредни почивни дни и проклинане на работодателя. Е ще ви кажа - и това ви е много за тази производителност. И защо си мислите, че някой ви е длъжен за нещо особено ако пък е чужденец?

124

Хей ти Иванчо,

преди 13 години

За това говорим нито с много труд нито с много учене не се получава и всеки ден това се доказва. От 16 год . една нормална възцраст да си самостоятелен мъж, жена много са трудностите, но се бориш не да оцеляваш, а да Живееш! Има разлика. В оцеляването е да живееш ден за ден - това означава почти просешка тояга. Живеенето е да си позволиш, какво ти желае душата ДНЕС, УТРЕ или след, месец. Брат, сестра, трябва се живее подобаващо.

123

иванчо до 117

преди 13 години

Пич, не съм в бг от 2 години. Никой не ми помага и се оправям сам. Готвя, чистя пера и гладя... Обмисли го това докато сърбаш на мама манджата или докато въртиш волана на купената от тати кола. Фък оф!

122

Анонимен

преди 13 години

Навремето Тодор Живков беше написал формулата : 5 / 4 / 3 / 2 / 1 /, което значеше : Петте години от петилетката ще ги вземаме за четири, като работата за трима ще я вършат двама, а ще им плащаме като за един !

121

Анонимен

преди 13 години

А не бързайте с изводите. Едва ли не обвинявате хората, че сами са избрали да работят за малки заплати и след това нямат право да се оплакват. Абе, някой от вас да е оставал без работа на 50? Ако щеш и 3 висши да имаш, никой не те иска и понеже трябва да се яде се хващаш на какво да е. Е, как няма да ти е болно и обидно? И съвсем нормално няма да си в настроение да работиш.

120

иванчо - до 113

преди 13 години

Да не съм се родил в ситуация, която да ме постави в позицията да се оправям сам в живота от 16, но не мисля, че това е по-често срещания случай, нито пък,че променя нещата.Да имам много да уча за живота, както и ти и всимки останали. Ти от 16 сам ли се оправяш? Ако да сори брат, тежко ще да ти е било, но ако си изплувал само доказваш тезата ми, че с мн труд нещата стават...

119

Анонимен

преди 13 години

Ще дам един *** пример.В България в една фирма работят двама специалисти - българин и чужденец.Работят една и съща работа (като българинът знае езика на който говори чужденеца, за да се разбират).Българинът взима 500 лв., а чужденецът 2000 лв.

118

мдаммм

преди 13 години

За съжеление не е само за ягодите.Действителна ситуация с доста примери в нашата държава :- Чужда фирма с така наречен чужд инвеститор- Офис в София или общо България и офиси в други градове в Европа- Дейноста извършвана от българския Офис е една и съща с тази която се извършва и в другите из Европа- заплатата в България ор 4-6 пъти по-малка при еднакво свършена работа ( даже в някой ситуации Българското представилство натделява )Имайте предвид че не става дъма за търговия а за пройзводсто

117

Кубрат

преди 13 години

Вместо в 9000 ще се почва работа по-рано :)Имаше една статия за работата на шефовете хахах

116

Хей ти Иванчо,

преди 13 години

Когато спрат изобщо да ти помагат тогава ще се усетиш какво си имал неблагодарнико! Ами Bai прав ти път крива ти пътечка! :)

115

съмишленик

преди 13 години

До -89- всичко много точно казано.Повече хора с такова мислене и ще се праменят нещата...

114

Анонимен

преди 13 години

Има картелно споразумение.Това е причината да са ниски заплатите.Едновременно ги свалиха.И едновременно ги държат ниски.Не говоря само за български фирми.И чуждите фирми също дават ниски заплати.

113

ДО 777

преди 13 години

Я СТИГА ГЛУПОСТИ! ПЛАЩАМЕ СИ ПО ЕВРОПЕЙСКИ ! БИЗНЕСА ДА РАЗВЪРЖЕ КЕСИИТЕ А НЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩОТО ТАМ ПАК СА НАШИТЕ ПАРИ! ЕГАТИ НАГЛОСТТА! ТРУПАТ МИЛИОНИ ПЛАЩАТ МИЗЕРНО А И ОТ ОБЩАТА КАЦА ИСКАТ ДА КРАДНАТ

112

към коментара№111

преди 13 години

Някои се оправят от 16 годишини. Така че но живота за едни е много сурав... за друд още по к....в така че никога не знаеш кокво ще ти предложи живота и на какво ще те подложи. Приятен ден! Какво знаеш още ти за живота....? Какво знаеш ти? Има много неща да видиш и разбереш. Хубав ден!

111

Лъжете !!!!!!

преди 13 години

Лъжете,лъжете и пак лъжете.Никога никъде в България положеният труд не се заплаща достатъчно а приблизително от седем до десет пъти по-малко ако беше полаган в чужбина,главно в истинските държави които отдавна са разбрали че ако искат да станат като България трябва да лъжат работниците си и да им плащат десет пъти по-малко от необходимото.Никъде не съм видял работодател който да плаща повече от осемстотин лева брутна заплата за висококвалифициран труд.За същия труд в чужбина се плащат 5000 евро.