57

До 62

преди 13 години

Я си виж рейтинга,бе кавал!Марш на дежурство в районното!Омотай партенките и тичай с изплезен език към хранилката!Номера ще го видиш на изборите.Ако искаш по-рано, прочети форумите.

56

Мариян

преди 13 години

И ко ша праим ся!Нали ви повтарям постоянно,че Нибиру съществува,ама вие не вярвате!!!Скоро ще повярвате!!!

55

Пресмехулника

преди 13 години

Как само си личи кои са платените клакьорчета във форума. Те са навсякъде и са инструктирани от бабата бсп да охулват всичко свързано с ББ. Дерзайте другари, но номерът ви няма да мине. Помните ли брадвата, която размахваха червените безхаберници преди предните избори. Ами тя взе, че посече доста яко тези, които я размахваха. Така, че не се самозалъгвайте.

54

цър-пър

преди 13 години

Има да грухти из Космоса :)))))

53

Анонимен

преди 13 години

Да изстрелят Фидосова срещу траекторията на кометата и тя с привличането си ще я отклони от курса.Хем има сериозна обиколка,хем е достатъчно алчна,като и кажеш - "искаш ли комета"? , тя ще каже искам.

52

До 56

преди 13 години

А бе ти нормален ли си. Мисля, че не си. Какво общо има премиера с публикацията.Това простаците-кретеноиди почивен ден явно нямат.

51

Анонимен

преди 13 години

Потърсете в гугала филма -Изгубения Рай ,ще ви стане ясно за каква манипулация на човечеството става въпрос и каква конспирация има срещу бялата раса

50

опаляяяя

преди 13 години

Хаха,ние май най-ще накярим от "извънземните",щото ще ни оттърват от Доган,Станишев,Бойко ,Симо Ментата ,Р.Овч. и въобще от цялата тая гнусна ***.Ама пък-ще е много интересно да се появят извънземни и да се включат в изборите за Президент,да гласуват един вид и да видим-те ся завалиите кой са си харесали.Какъв сюжет за филм само-Извънземни избират президент!И сключват договор после,обаче появява се народния герой/ББ/ и освобождава страната от филшиво избрания извънземен президент и заживяваме

49

Ха дано

преди 13 години

По-бързо да се разменят полюсите, че нема отърване от простака от Банкя и неговата милиционерска клика. То бива приказване на простотии ама тоя надмина всички арменци взети заедно!

48

:)

преди 13 години

Демокрацията , Интернет , Телевизията е една голяма сцена за всички ненормалници , не че преди ги е нямало просто не са имали този силен глас. А такива като днес ги публикуват за да има какво да се чете ..

47

Bobi

преди 13 години

Стискайте палци да не се събуди Везувий в Неапол, че тогава ще ни се разкаже играта. Кометите на този етап малко ме интересуват.

46

До 15

преди 13 години

Подкрепям те с двете ръце, брат. Дано извънземните да вземат ББ за галактически император, че ми писна...

45

Ленин

преди 13 години

Е, приятели, всичко свършва скоро с моето завръщане, скрит в сянката на тази комета.

44

Анонимен

преди 13 години

Aйде да свършва вече, че ми писна само от fear mongering

43

Носторадамус

преди 13 години

Няма да има край на света през 2012 това е ясно, но с тази пропаганда за края на света ми се струва, че хамериканците подготвят голям военен конфликт нещо като Трета световна война...Те и световната криза направиха като по учебник имитирайки тази от 30-те години на миналия век.

42

Анонимен

преди 13 години

Бойко не би позволил да стане това, защото ще се прецакат изборите! :)

41

инед

преди 13 години

Аз ако открия комета ще я кръстя ТТИ - Треперете Терани - ИДВАМЕ

40

Анонимен

преди 13 години

tova e gey parad na izvanzemni.

39

Анонимен

преди 13 години

16-ти октомври е една седмица преди изборите. Тиквата за малко няма да стане президент. Хаххаххахахаха сигурно като я чете тази новина и газ пикае.

38

Анонимен

преди 13 години

Ще бегали в гората , хахаха, той Ленин и в гората ще ви намери другари господа