25

леко, леко ,

преди 13 години

си станахме ---Талибани ----ФАКТ!Пак ли някой ни е виновен ?

24

Жоро

преди 13 години

Абсолютно си прав ! Полигона отдавна трябваше да го върнат , но за мигачите и арогантното каране аз лично оправия не виждам . И глоби няма да ги стреснат , прости и нетолерантни кртени върлуват по пътищата за съжаление.

23

jkijj

преди 13 години

ei klo6ar i drugi den neko policai4e te iskara vinoven za ne6to 6e mi interesno taka li 6e misli6 kato te vkarat na toplo i ispusne6 sapuna.

22

Анонимен

преди 13 години

Няма табели и осветление щото *** ги крадат а полицията нищо не им прави.Хем е 3 пъти по опасно да шофираш в БГ от колкото да си на фронта в Авганистан хем плащаш данаци за цялата тази работа и един от най скъпите бензини в ЕС.В авганистан може да е война но пътищата им са далеч по добре от наще където няма война.

21

crus

преди 13 години

мисля .че е крайно време да върнат полигоните и средното образование за книжка....после новите шофери да не могат да карат кола над 60 коня поне 2 години ... а младите джигити дето гледат лошо от разните 20 годишни премиум кошници ... тях не знам ко да ги правим ... също за неизползване на мигач да има глоба,за арогантно шофиране глоба ... мисля че нищо невероятно не предлагам или пък непостижимо

20

Rudi

преди 13 години

Просто манталитета на бугарина е такъв-злоба, ненавист и омраза. Това ще го унищожи.

19

Анонимен

преди 13 години

дрън,дрън-само се чудят тия от министерствата как да си оправдават парите.

18

Анонимен

преди 13 години

Ей много е лесно.Просто сме свикнали,че имаме книжка завинаги все едно като дипломата от ВУЗ.Я да почнат за всяко нарушение да прибират книжката и да се кара на ново курс и при ПТП да се взима завинаги и да видите как всеки ще спазва стрикнто закона.Ще си пазят книжките повечето.А ако някой кара без книжка най-ниската присъда да е 5 години затвор,без да има опция за условна и преждевременно излизане срещу положен труд 2 за 3.

17

s-h

преди 13 години

Прав е г-н генерала за маркировките,ама не казва нищо за дупките и за калпавите настилки на някои места.Голяма част от между градските пътища са осеяни с дълбоки дупки,банкетите не се почистват,отводнителните съоръжения също.Плащаме скъпи винетки а караме по кратери се едно сме на луната.

16

Анонимен

преди 13 години

Липсата на контрол е проблема! Ако оправят законите, увеличат наказат. отговорност и ги вкарваха за алкохол безмилостно в затвора, а не продажни съдии да правят джигите нац. герои, ако като в Германия обикаляше по пътищата мобилна полиция с цивилни автомобили, дали щяха ли да изпреварват на завои, дали ако за един ден наредят патрули по пешеходните пътеки в София и им скъсат *** от глоби, дали няма да почнат да спират на другия ден? Държавата трябва да реагира! Контрола ще оправи и манталитета

15

Ivan Grozni

преди 13 години

Това положение е напълно нормлано, след каот на пътя пазят корумпираните , косвени убийци от КАТ...

14

Анонимен

преди 13 години

Да се забрани шофирането щом се стъмни!Който предизвика ПТП и е виновен да му се взима книжката завинаги.

13

каката

преди 13 години

Манталитет - това е отговорът! НЕ може да тръгнеш да изпреварваш някой, а той нарочно да даде газ, само защото едва ли не според него ти вече ще си нещо повече....*** работа

12

Макито

преди 13 години

Допълнение... и това контролирайте дами и господа щом една кола е влязла размазана в БГ да няма право да се движи пак по наще пътища... Те какво правят внасят ч уж за части а после колата се регистрира и се пуска в движението... още един потенциален убиец на пътя...

11

Fullrange

преди 13 години

Трябва по билбордовете да има снимки на човешки органи и крайници, разкъсани и разпиляни по пътя от катастрофи. Това може да даде по-добър резултат. Числата не говорят на тъпанарите, но снимка на 10 метра черва по пътя и крайник с дамска обувка на 5м от тях и .....т.н. ще дадат резултат. Убеден съм в това.

10

Иван

преди 13 години

Светлинно табло със жертвите може ама осветление по пътя не нали ?

9

Макито

преди 13 години

Като говорите за контрол на движението не говорете само за контрола на това как карат колите си наще сънародници, а и за това как се контролира качеството на наще пътища... В европа и една дупка да стане някъде по платното за движение веднага е контролирано видяно и е испратена фирма за да разреши проблема. Втория виновник за катастрофите ни са колите втора ръка които са изхвърлени от европа... Всички знаем че в Бг влизат само смачкани и ударени коли...

8

Анонимен

преди 13 години

Предлагам таблата да са две:Едното за загинали бедни убити от богати и мутри и другото за загинали богати и мутри.Така ще се види кой кого мрази повече.

7

Анонимен

преди 13 години

"Светлинно табло ще показва жертвите по пътищата"Обзалагам се че ще има залагания

6

taka e

преди 13 години

Bai Ganjo oshte ne e razbral, a dali i shte razbere, che kolata e ORYZIE! ne go li izpolzvash kakto triabva U B I V A !!! ama typi glavi bylgarski! turzite i rusnazite ne ni zatriha, ama nie sami shte se zatrieme s tezi kamikazeta shofiori - oshte niakolko godini i niama da ima ganiovzi. a sega mi pishete minusi - istinata boli!