176

Дедо Гаджа

преди 13 години

182, това с кродилка`та много ми хареса! Преди години един приятел, Бог да го прости, наричаше жените с неразмерно широки усти "шивачки". Та и Надка, се е шиела с този или онзи български или иностранен големец, де в кревата - де в аероплана.

175

Спомен

преди 13 години

Завършилата задочно българска филология Нада, къде се слага пак? То не бе външен министър, то не бе евродепутат. То не бе крадене. То не бе повсеместно онождане според интереса - от Петър Стоянов и Костов... до Трактора. Аре, спри се, ***! Писна ни от теб! Крокодилка алчна ненаядена!

174

айде бе...

преди 13 години

Добре, точно тя ще говори за уговорки. Да не си мисли, че й вярваме, че тя не се е опитала да си осигури победа и да си уговаря вътре гласуващите. Просто обаче си е повярвала повече. Добре е да знае, че тя не е институция и че без партията зад гърба си е никой. Натриха й носа, но според мен си го заслужава!

173

Majmun

преди 13 години

Не стига че се оака по повод сестрите в Либия,ами и името си смени.Сега със сменено име иска да е президент.Е айде стига.

172

Нищо не забравил

преди 13 години

СДС и ДСБ още ли са живи, бе? Историята отдавна ги погреба, а 2-3 се правят, че още швъкат. Нада-крадлата и ДПС-мутрата се "бориха" честно за кандидат президент. Това е поредният анекдот на ковчега СДС...

171

Знаещ

преди 13 години

Да, знаем я Нада Същата, която храни журналистите в Ловеч. Същата, която съсипа като външен министър съдбата на медицинските сестри, като отзова посланика ни и ги остави без защита и подкрепа през целия си мандат, докато си разнасяше *** с министерския мерцедес. Същата, която по времето на престъпната Костова приватизация за жълти стотинки купи, т.е. открадна гаража на ЦК на БКП, струващ милиони. Същата, която като председател на СДС издигна червена кандидатура за кмет на София бившия финансов министар от правителството на Станишев Да продължавам ли? Знаем я. Всичко помним. И никога няма да го забравим. Да се маха тая от хоризонта, че ми се повръща от мутанти на прехода

170

аааа

преди 13 години

Ало Надеждата надежда в тебе отдавна няма. Ти така се оака в политиката че добре че СДС не те издинаха само да хабят картите. Ало Нейнска НДСВ на евроизборите не беше подкрепена от ДПС ако немаш нищо напротив скъпа лай лай ***. И по добре си гледай еврото че и там кой те избра чудя се на акъла му.Влезе там и не се чу ни видя. Тъй че сега мълчи. Малко ли пари глътна и крадна от държавата ти и бившия ти мъж.

169

Анонимен

преди 13 години

Наде , вместо да се нервиш , кажи нещо за "Надин",Кремиковци, далаверите на Каменчо и бившия гараж на УБО, далаверите в СДС и т.н.!Наде най добре се скрий нейде и си харчи натрупаните парички и се радвай преди да е дошъл Видов ден!

168

Анонимен

преди 13 години

На всички фенове на Надка искам да ви напомня, че тая мома си "подаваше" 3 пъти оставката след поредицата провали на избори, докато тя ръководеше СДС. 3 пъти се заканваше преди изборите, 3 пъти пропусна случайно да се махне. 3 пъти!И вие искате тая лицемерна и лъжлива *** за президент? Вярно си заслужаваме съдбата с такъв *** народ...

167

mutra

преди 13 години

Кво ревете бе сополи ? Нема по убава и по кадърна в родната политика от наденцето Да не искате този *** фидосова за пезиденто бе ? Нема да му смогнете на гориво ,едене и пияне на тоя лайновоз Надето президентка требе Я вижте кво финно дупенце ,красиво лице стройно и хубаво само за президент Селяни от село СИРИЩНИК да не коментират надка че пращам джиповете и ви закопават у перник ейЙЙЙ

166

Анонимен

преди 13 години

Неее, нееее... не мога повече... след като плъхът Костов излезна от дупката си, сега и тая ще почне да цъфти по телевизия, вестници и т.н.Неее.. просто ми идва в повече с такива "фигури" в публичното пространство...

165

XD

преди 13 години

Ех, Наде Наде не можеш да губиш. Не ти е мястото в политиката. Много егоцентризъм. Оди си в европарламента, а след 3 годинки в дома.

164

швейк

преди 13 години

Много насериозно взеха да се взимат някои внедрени комунистически изчадия като тази силиконова жена!Не им стига , че разбиха надеждите и вярата на милиони хора, а на всичко си въобразяват ,че някой ще им подкрепи кандидата- какви безумни наглеци.Останали са една каруца хора и се пънат и се карат .Смешковци.Тези внедрени СеДеСари са по- лоши и от Юда/ той поне се е осъзнал и обесил/.Разграбиха и разпродадоха всичко а най- големите бандити се изпокриха като мишоци.Срам и резил!

163

iliq

преди 13 години

dolna *** pak e gladna xa xa xaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

162

gerb

преди 13 години

exeeeeeeeeee xubavoto nade pak ogladnq :))))

161

До 161

преди 13 години

Как СДС да прави разчистване като 95% от тях са комунисти?Не забравяй как беше продадена ,и разграбена през управлението на Костов,и кой беше външен министър ,и какъв дял взе от гаражите !

160

МУТРА

преди 13 години

Кво пискате бе мишоци,едно наше брато стана министър-председател та президент ли неема да станем.Аре леко с мебелите !

159

синя

преди 13 години

Румен Христов ли? Това е несериозно! Тази кандидатура е нещо от зоната на абсурда! Надежда Нейнски е несравнимо по-добра кандидатура!

158

гаргамел

преди 13 години

Това,че някой се навира в политиката,съвсем не означава че е политик!Но това,че някой краде,автоматично го прави крадец!

157

Дедо Гаджа

преди 13 години

Надке, всяка кариера, пък била и та политическа, има своето начало и своя край. Така е и при теб. Кюти си в Европарламента, дипли парички, а после умувай какво ще правиш след някоя и друга година.Освен това, не е морално, жени с леко поведение през изминалите години да се кандидатират за най-висшата и престижна позиция на България.