129

ХХХХ

преди 13 години

Спомнете си Ставийски... Няма държавност...

128

СИЛА-продължение

преди 13 години

А вие господа - поредните времено управляващи кога ЩЕ СЕ СЪОБРАЗИТЕ С НОРМАЛНОТО ЖЕЛАНИЕ НА ХОРАТА ДА КАРАТ А НЕ ДА ТРОШАТ КОЛИТЕ И ГЛАВИТЕ СИ ПО НОРМАЛНИ ПЪТИЩА!!?

127

СИЛА

преди 13 години

Карането в нетрезво състояние и превишена скорост НЕ оправдават продължаващото вече над 20г ПРЕСТЪПЛЕНИЕ относно т.нар. "пътища" в БГ.В скорошна европейска класация на пътищата по света БГ заема "достойното" 135 място от 160 страни!!! Изпреварена в т.ч. и от редица развиващи се африкански държави!Много е удобничко да се криете зад уникалното КОМУНИСТИЧЕСКО оправдание "несъобразена скорост"!

126

Анонимен

преди 13 години

простаците щом карат със 100 км./ч по пътища с дупки , представете си с колко ще карат по пътища без дупки ?! Най-малко с 130 км/ч ! ------------------- Когато няма дупки дори да караш със 130, не може да се пребиеш така.

125

До бясната с 2-те ду

преди 13 години

НЕ съжелявам,че ти го казвам, но дупките по т.нар. "БГ-пътища" реално са причината за над 60% от катастрофите, съответно убитите. Тази истинска класация обаче няма да я видиш по добре обясними причини в официалните "комюникета"...ПП Дупките /и на снимката/ са факт, а 100км/ч са удобното предположение/оправдание от официален тип.

124

СЛУЧАЕН

преди 13 години

В Симеоновград излиза на дежурство една - е нека са две патрулки.....не може до всеки *** да има ченге.....всичко опира до самосъзнанието и дисциплината на индивида.При нас това качество липсва......ние всичко можем , всичко знаем , все някой ни е виновен , че не искаме да спазваме законите , но обичаме да си търсим правата....*** НАРОД - СЛАБА ДЪРЖАВА

123

Анонимен

преди 13 години

Bog da prosti pochinalite! Dai Boje razum na balgarskite mladeji

122

бясна до №112

преди 13 години

Съжалявам,че ще го кажа,но за убитите на пътя не са виновни дупките.Не може в населено място да караш с 100 км. и после виновни дупките.Де да бяха те.Бог да прости загиналите.

121

9878

преди 13 години

Ами, живейте си в *** с дупки и правете кметици и кметове милионери със средствата отпускани за ремонти! Какво да каже човек? За една катастрофа съществени причини са и пътищата, но щом ви харесва да са изровени , карайте си по тях, а кметиците да плащат погребения!Свинята си е свикнала на ***!А кметицата на келепир от ***! Жалко за всички!

120

до 115

преди 13 години

Браво, човек! Това се опитвам да им кажа и аз на някои хора тук, като им дадох пример с Япония и едно японче ...и малоумщината на тези които казаха след спасяването на япончето "Има Господ" под нея статия. А това че 30 000 японци ги отнесе цунамито, забравиха. Тогава що нямаше Господ?- ги питах. Мълчат като дупета и само ми цъкаха минуси вярващите. Смешници. Вервайте му, той ще ви оправи, оня горе.

119

fde

преди 13 години

продължение на 121сега че пътищата не са китка, не са, но това не ни освобождава от отговорност като се качим зад волата, даже напротив, трявба да сме още по внимателни о отговорни.

118

fde

преди 13 години

има ли значение дали е с дупки или без дупки участъка?според мен в дадения случай е абсолютно ирелевантно.летял е със над 100 при положение, че ограничението е 50, летял е с над 100 при положение, че не може да прецени свойте способности на "шофьор". защото да си шофьор не означава да летиш като *** по улиците, а да преценяш къде може и къде не може да се кара по бързо. Летял е с над 100 при положение, че знае (или още по лошо, не знае) каква е обстановката и състоянието на платното.Убиец.

117

до 112

преди 13 години

Лошите пътища не оправдават карането в нетрезво състояние и с превишена скорост в населено място.Политизирането на подобен случай показва кой стои зад гърба ви.

116

horw

преди 13 години

Проблемите са много, но соновно е това, че момчето е карало с висока скорост!!!! Ако и пътя да беше оправен, пак може да се случи. Ако и полиция имаше, за да следи за изпълнението на ограничението може би нямаше да стане така... но полицията да ни пази от самите нас ли???? Ако си го нямаш в главата... ниска обща култура. В главите трябва да се НАБИВА, че високата скорост е СМЪРТОНОСНА, всеки ден, постояннно...

115

абе

преди 13 години

стига сте се оправдавали с дупките по пътищата ! Не искам да кажа ,че не трябва да се ремонтират ! Но простаците щом карат със 100 км./ч по пътища с дупки , представете си с колко ще карат по пътища без дупки ?! Най-малко с 130 км/ч !

114

пътник

преди 13 години

Напълно съм съгласен с мнението на коментар 112Да допълня само, че младежите са си младежи, карат с високи скорости, НО НА КМЕТОВЕТЕ ИМ ИЗЛИЗА ПО-ЕВТИНО ПОГРЕБЕНИЯ ДА ПЛАЩАТ , ОТКОЛКОТО ДА ОПРАВЯТ ПЪТИЩАТА! ТАЗИ КМЕТИЦА ТРЯБВА ДА ДАДЕ ОТЧЕТ ЗАЩО НЕ Е ОПРАВЕН ПЪТ И ДА ДАДЕ ОТСТАВКА, А НЕ ДА СЕ ПРАВИ НА МАЙКА ТЕРЕЗА И ДА СЪЧУВСТВА НА СЕМНЕЙСТВАТА НА ЗАГИНАЛИТЕ! КОЛКО ХИЛЯДИ Е ПРИСВОИЛА МРЪСНИЦАТА ЗА МАНДАТА СИ???БОГ ДА ПРОСТИ ЗАГИНАЛИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ И СЪД ЗА КМЕТОВЕ И КМЕТИЦИ ,КОИТО СЕ УЛЯХА

113

Васко Кеца

преди 13 години

Със сто километра в час пак съм номер едноооо!Със сто километра в час - аз летяяяяя!

112

от 102 до 110

преди 13 години

Малее ,кой знае как ще ме дупи "Бог" там в "ада" , а ти ще отидеш в "рая" и ще си живуркаш сред красиви градини ,блазе ти !От вярята в глупости можеш само душевно да се успокояваш ,че един ден ще си в "рая" ! Това ,че съм атеист още не ме е накарало нито да открадна ,нито да убия ,нито да набия някого ,т.е. грешно е да се мисли ,че вярата прави хората добри ! Просто ви се чудя на малоумието ,че вярвате в неща които ги виждат само фантазьорите ,и никой не ги е доказал !

111

redordead

преди 13 години

абе има ли смисъл да комнетираме - решението е едно - хващат ни всички да ни закарат във Фукушима, а в България да дойдат япончетата - светът ще стане едно по-добро място:)

110

Атака

преди 13 години

Ей няма спасение от такива ***!Ама всички са такива - от 1000 кладенеца вода ще извадят за да те убедят как нямало проблем да се кара бързо - това е тук държавта всеки си мисли че той е най-умния и най-важния!