17

анти чифут

преди 13 години

до 18Да се забранят и речниците тогава *** фашизоид!Съществително нарицателно име, мъжки род, тип 7 Обиден синоним на "евреин". Днес "***" се използва единствено в отрицателен смисъл, като обида, и употребата й е нежелателна.Етимологияот турски çifutФразеологични изразиПревод руски: *** турски: çifutСинонимиевреинСродни думиПроизводни думичифутски"***" се среща на Балканите там, където е имало турци например, в разказа "Jесам ли а он?" на хърватския писател от Бачка на име Павле Башич-Палкович.В българския език думата е засвидетелствана в произведения на писатели като Алеко Константинов, Иван Вазов, Стефан Стамболов, Любен Каравелов, Захари Стоянов, Христо Ботев и Георги Сава Раковски.В легендите "Цар Константин намира кръста Христов" и "Възкресение Христово" са използвани производни на думата "***".

16

Анонимен

преди 13 години

как ще се е самосъздал Христос тва е все да вярваш че Духа на Аладин от Лампата верно излиза тва са пълни измислици нали някой трябва го напрай та да се пръкне тва да не ти е фантасмагория!

15

до администратора

преди 13 години

Допускаш антисемитски исказвания и изрази като *** за които наказанието е затвор

14

Анонимен

преди 13 години

ем хах за това благодарете на Исус че сега неговите Хора избиват хора кой го е карал да основава секта да си би мирно седяло не би чудо видяли а ся ходете се молете на Христос да спаси света хаха ако си вярвате значи сте ПЪЛНИ *** вие предадохте Тангра вие не сте достойни хора!

13

до 3

преди 13 години

С какво една езическа секта е по-добра от друга. Помни: Бог е един а езичник е който вярва в повече от един Бог като християните, както и да го увъртат. Триединството си е откровена демагогия. Бог е всемогъщ и може да има безкрай много проявления а не само три, но това не значи че не е един. Тук вече имаше и дефиницията , Христос не се е самосъздал

12

Анонимен

преди 13 години

кво да не би да е Марсианец бе какъв може да е след като е основал секта отклонена от Юдайзма да не би да е някой Джадай случайно баси и глупаците сте!

11

анти чифут

преди 13 години

до 9Дай доказателства и ще се съглася.Например световните банкери.Войните по целия свят и те ли са дело на сектанти масони-***?Колко милиарда хора трябва да избият ***?

10

Анонимен

преди 13 години

" пък и Исус е Еврейн "Да ти си бил там преди 2000 г. да го изследваш :)))

9

Анонимен

преди 13 години

Най-страшен е "пророк" който говори 99.9% истина но подвежда с почти невидимо зрънце лъжа. Какво ни учи 2000 години история. Само няколко години след идването на християните на власт започва средновековието, а мракобесието и сега продължава. Посочете ми поне една от тези 2000 години в която някоя християнска държава да не е водила агресивна война и да не е избивала хора с най-модерните за момента средства

8

атеис

преди 13 години

Ако приемим,че е възможно някой да изкупи греховете на човечеството със смърта си, иче христос е направил точно това,спасяваики ни,то защо от нас се иска да ходим в храмовете и да се молим за спасението си.

7

Анонимен

преди 13 години

ми прави са така да мислят Еврейте за Християнските Сектанти кой обича секти? пък и Исус е Еврейн тъй че не обиждайте Етноса на бога на който се кланите!

6

Анонимен

преди 13 години

е то тука Вярвящите Християни са ей такива кат тази Монахиня черната знайшли колко Исусовци имаме в Махлата :D

5

анти чифут

преди 13 години

Нема ли тука *** да разяснят?Както се разбира най големите антихристияни и неверници са Юдеите.Че БОГ е техния враг............ За всеки евреин е голяма чест да бъде наречен ТАЛМУДИСТ, т.е. да бъде признат за човек от "избрания народ", който има солидни познания по книгите на талмуда и житейски стриктно спазва написаното в тях. Съвременните еврейски общества, където и да се намвират по света се консолидират на основата на Талмуда.Abhodah Zarah (22 a) Не общувайте с неевреи, те проливат кръв.Kerithuth (6 b, p.48) Евреите се наричат хора, християните не са хора.Nilkhoth Maakhaloth Християните са идолопоклонници, не общувайте с тях.Abhodah Zarah Християните са мръстни, защото те не са от Синайската планина. Makkoth (7 b) Невинен си в убийство, ако намерението ти е да убиеш християнин.Zohar (II, 64 b) Раждаемостта на християните трябва да се намали осезателно.Iore Dea (142, 10) Стойте физически далече от църкви.Iore Dea (335, 43) Изгнание за този евреин, който продаде земя на християнин.Iore Dea (154, 2) Забранено е да учите християнин на търговия.Babha Bathra (54, b) Всяка християнска собственост принадлежи на този евреин, който пръв предяви претенции.Babha Kama (113 b) Позволено е да измамиш християнин.Zohar (I, 160 a) Евреите винаги трябва да се опитват да измамят християнина.Hilkhoth Akum (X, 1) Не спасявайте християни, когато са в смъртна опастност.Hilkhoth Akum (X, 2) Покръстените евреи трябва да получат смъртно наказание.Choschen Ham 9425, 5) Тези, които не вярват в Тората трябва да бъдат убити.Pesachim (49, b) Не са необходими молитви, когато обезглавите някого в деня на Шабат.Hilkhoth Akum (338, 16) Или ги отвърнете от тяхната вяра или ги убийте.Zohar ( II, 43 a) Изтреблението на християните е необходима жертва.Ialkut Simoni ( 245 c) Да пролееш кръвта на неблагочестив е жертвоприношение на Бога.Zohar ( L, 38 b,39a) Високопоставеното място в Рая е отредено за тези, които убиват идолопоклонници.Abhodah Zarah (26 b) T Дори и най-добрият от гоите трябва да бъде убит.Sanhedrin (59 a) Тези, които любопитстват да разберат еврейските закони, да получат смъртно наказание.Sepher Or Israel (177 b) Ако евреин убие християнин, той не извършва никакъв грях.Sanhedrin (58 b) Да удариш евреин е все едно да удариш шамар на Бога.Obadiam Когато Рим бъде разрушен, Израел ще бъде спасен.

4

До 3

преди 13 години

Ами може би и католиците мислят така за православните :))Което не е много правилно.

3

Анонимен

преди 13 години

католиците не са християни,а луцифериани

2

Анонимен

преди 13 години

"Тази година Великден съвпада за католиците и християните"В смисъл за православните и католиците ли? Защото все си мисля че и католиците са християни макар и с други виждания.

1

Анонимен

преди 13 години

Тази година Великден съвпада за католиците и християните. Всяка година в Йерусалим пристигат хиляди хора и има много поклонници.