288

Анонимен

преди 13 години

Много ясно, че има всякакви търгаши, ама да се плюят всички лекари и да се обвиняват в геноцид е прекалено! А случаят с бебето е ужасен, нелеп инцидент, не е лекарска грешка. Да разследват сериозно случаят с 14 годишното дете изписано след операция, това е за следствие!

287

Петя

преди 13 години

хайде бе, нощни дежурства на които не може да ги събудиш, а ако недай си боже успееш, жална ти майка! В крайна сметка всеки сам избира професията си, като не им се работи като лекари да ходят да копат царевицата! Маймуни мръсни!

286

не виня никой

преди 13 години

понеже не знам подробности,но от личен опит знам,че доста лекари са търговци,не дадеш ли обръщат ти символично внимание!Вчера ви написах как в спешен център на държавна очна клиника ми поискаха 20 лв.въпреки,че съм осигурен!Ще ви кажа и друг случай,когато с нахалство и скандал накарах джипито да ме прати на рентген,т.е. аз се превърнах в лекар!Прегледа ме,нямам температура,нито хрипове,но имам болки в гърдите.Каза ми:няма ти нищо!На рентгена -двустранна пнеомония,трябваше да и напъхам снимката в

285

до 285

преди 13 години

Пожелавам Ви всички прекрасни "сладки" неща от лекарския живот, госпожице - нощните дежурства, отсъствието от вкъщи по празници, срещата с болката и смъртта. Но затова се иска желание и грамотност, каквато Вие нямате. Кой не плаща данъци, кой взима заплата редовно? Броите парите на лекарите? Бройте на фолк певиците, там сигурен съм сте специалистка. Жалка сте!

284

до оф

преди 13 години

то не е само да пишеш на кирилица, но и грамотно. Междудругото '' междудругото '' се пише слято! Just to notify

283

Анонимен

преди 13 години

до 270 Е, аз не съм лекар, висшист съм.Работя в частния сектор.И моята заплата се бави, но всеки ден отивам с ясното съзнание, че момента в цялата държава е такъв, че всеки един от нас трябва да запретне ръкави и с всички усилия да работим в името на НАШЕТО бъдеще, това на децата ни и в по - мащабен план на държавата ни.Нищо не оправдава деянието на въпросния лекар.

282

of

преди 13 години

Аз също мога да се оплача от доста лекари, НО не от всички....спирам да се връзвам на глупости...случилото се е трагедия от която журналистите правят "сензация" и после се чудят защо им викат ***.......

281

of

преди 13 години

От какво да се засрамя...писането на български с латински букви било като да пишеш с *** по стената-чете се ама е гадно... между другото нямам близки лекари...стига споменава бог нищо не ти помага да изглеждаш по-умен.....простаците също са от бога ;)

280

DO 283

преди 13 години

DO 283 ! ZASRAMI SE !!! NE BOG E OT LEKARITE , A LEKARITE SA OT BOGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

279

GOSPOD

преди 13 години

GOSPOD WTE NAKAJE LEKARITE ---------- UBIIZI !!! IMA PROVIDENIE !!!!!!!!!!!

278

BLIZKI LEKARI

преди 13 години

VIJDAM , CHE BLIZKITE NA LEKARITE SA SE AKTIVIZIRALI TUK ----- SLADKO E DA HARCHIW PARI BEZ DANAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

277

до 280

преди 13 години

На Вас майка Ви у вас Ви е раждала и лекар не и е помогнал, така ли да разбирам? Или това не се брои? Не ходете на лекар, госпожице, ходете на знахар, там риск няма. Или?

276

of

преди 13 години

Прави ми впечатление, че полуграмотни индивиди пишат само с големи букви явно не могат да си разчетат глупостите с малки.....писането на български с латински букви било като да пишеш с *** по стената-чете се ама е гадно...

275

Анонимен

преди 13 години

IMAH PROBLEM , OTIDOH CHASTNO NA LEKAR ! VZEHA MI 15 lv. BEZ PREGLED !!!

274

NE IM PUKA !

преди 13 години

DA , ISTINA E ------- NA LEKARITE NE IM PUKA ZA NAS !!!

273

LEKARI --- UBIIZI

преди 13 години

NA LEKARITE NE IM PUKA ZA NAS ---------- ISKAT SAMO PARI , PARI I PAK PARI !!!

272

Идиоти

преди 13 години

Тези същите ***, които плюят за щяло и нещяло лекари, сестри и кой ли не, са тези които докарват на власт разни рабойници и некадърници, които разсипват всичко.

271

до 274

преди 13 години

Не грешат само тези, които не правят нищо.

270

Анонимен

преди 13 години

Не знам дали тази трагедия е можело да бъде предотвратена. Това все пак не е лекарска грешка, а по-скоро злощастен инцидент. Майката е била преуморена и не се е събудила. Съжалявам и за нея и за бебчето.

269

of

преди 13 години

Тука *** и пульо плюят ама чак ще се задават в храчките си, @269 излизали с краката напред... по-голяма тъпотия не бях срещал скоро..това да не е морга бе.Били сме там и сме живи, а и не само ние! Това да се задави пеленаче с повърнато може да се случи и вкъщи и тогава ли ще са виновни лекарите...колко пъти съм ходил да проверявам дали диша детето спейки...пеленаче се слага да спи настрани..че има безобразници от тях има, но има и истински ЛЕКАРИ на които желая здраве и здрави нерви...