10

Анонимен

преди 13 години

Миналата година, през април, Юнайтед изгубиха всичко. Тази година пак по същия път вървят. Интересно ....

9

Анонимен

преди 13 години

Тези пропуснати голове щеше да ги вкара и жената на изкукуригалия шотландец."КУЦИ КОНЕ" както беше казъл един.....

8

minuvach

преди 13 години

Ха ха ха...ко тана ве, а ?!?Видяхте ли, че са ГОЛА ВОДА без Бербатов ???Безсмислено тичащите по терена Руни и Ернандес! Руни има 11 гола...но ОТ ДУЗПИ - аре да не ми го хвалите,а!А на "Чичерито" почти всички са му от гюме и рикошети - я в носа, я в рамото...имал нюх за пласиране, аре глейте си работата! Да стоиш на дузпата и да рикошира в теб топката във вратата е "голям" майсторлък, да!

7

Анонимен

преди 13 години

Снощи Чичарито, Рууни и компания бяха пълното доказателство, че колкото и да тичаш като пълен *** по тревната площ, колкото и да се буташ да гониш топката, нямаш ли техниката на владеене на топката и усета и интелигентността на Бербо, не стаа!! Изкефих се, че снощи дяволите загубиха! Да видим сега кого ще винят за загубата си!

6

нЕук

преди 13 години

Значи "съро" по неговата формула в следващия мач на Ман.Юн. не трябва да пуска Рууни-3 пропуска;Чичарито - 4 пропуска;Нани около 5 пропуска; Гигкс 3 пропуска.Надменните британци обаче виждат вината винаги в "балубите".Сега в коментарите ще са виновни мексиканеца и португалеца.А снощи просто им трябваше на терена един Бербатов.

5

Анонимен

преди 13 години

Даам... прехваленият Чичарито и прословутият Рууни изпуснаха толкова елементарни положения за гол, също както и Бербо срещу Манчестър Сити, но само Бербо е виновен, те не са! Няма никой да ги вини, всеки има лоши дни... само на Бербо не му е простено...

4

yaro

преди 13 години

сигурно от "СЪН" ще напишат че пак наш Митко е виновен-сигурно аурата му е попречила на дървото Чикирики и селяка Руни да вкарат...всичко на тоя свят се връща...

3

Гошо Тъпото

преди 13 години

Еее те тоя спорт не мога да го...рзбера.Не ми е ясно къде има повече...въздух;в топката,главите на футбалерите,или на тези дето ги...гледат и...коментират.

2

crus

преди 13 години

нека плюенето по Барбатов започне сега!

1

Кукла Берби

преди 13 години

Берболина Фибова Гелосана имаше достоен заместник в лицето на латинотравестита Чичерита!!!