74

Анонимен

преди 13 години

"Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни"Това ми звучи като поредната идиотщина, скалъпена от Позитано. Стилът им прозира от сто километра! :)

73

borokaro

преди 13 години

из 10 Бойковски заповеди на ГЕРБ 1. да нямаш друг вожд освен мен2.не лъжи - освен ако това няма да допринесе за каузата и за лично облагодеталстване3.не кради - освен ако не са пари на ЕС и народа Български4.почитай не баща си и майка си - почитай ГЕРБ и Бойко Борисов5.не убивай - това остава непроменено...и тн.

72

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

..."Води ни партиѝо, води ни - към светли бъднини -аз знам, аз вярвам, че си права - когато съгрешиш дори"...Това е поемане на вина по комунистически... - имат си пълно доверие...

71

jasemi

преди 13 години

До Селянин: То пък другите много кадърни,затова сме на този хал,айде моля!

70

Безпристрастен

преди 13 години

До 48А бе Странджа,Пак ли БСП ви "ср.ха в гащите". Тук въпросът е ,че някой ГЕРБЕР се е престарал. Измислил е един лозунг -"да ти умре коня"Такова нещо може да се "роди"в главата на някой недоучил ,напорист партиен кариерист.Малко се засрамете .Ти не , защото си опериран от това чувство.

69

до 68

преди 13 години

Знаех си, че някой ще се хване за това! :) Нарочно го написах така! ;) Виж, че съм сложил тирета на чат-пат и тук-там - нещо, което много от вас, платените, пропускат ;)

68

borokaro

преди 13 години

ВОДИ НИ ГЕРБ , ВОДИ НИ - КЪМ СВЕТЛИ БЪДНИНИ ВОДИ НИ ..."Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни"...Да живее другаря Бойко Борисов ...

67

Селянин

преди 13 години

до 63Ти си поредното доказателство,че в ГЕРБ са пълни некадърници.Как се пише Сички или Всички?

66

до СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Къде го сложи Командира до Бракониера? :(

65

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Каквото и да си говорим най-големите мазмантии са Първанов и Костов...

64

borokaro

преди 13 години

ВЯРНО ЧЕ ГЕРБ Е НАЙ-ЯКАТА ПАРТИЯ -ето и доказателството че това е така -Европейската служба за борба с измамите ОЛАФ в момента разследва над два пъти повече злоупотреби с европейски пари за селското стопанство у нас отколкото през 2009 година, когато страната ни стана европейски рекордьор в тази област. Това съобщи БНР.

63

лии

преди 13 години

Страшен кмет са си избрали тия от Пещера.То почти навсякъда са такива от партия герб.

62

53 до 60

преди 13 години

Няма от какво да ме е срам. ГЕРБ са най-яката партия! Сички останали са некви мишоци! И чат-пат некой хамстер тук-там :)

61

borokaro

преди 13 години

ПРЕДЛАГАМ НОВ ПРОЧИТ НА КОНСТИТУЦИЯТА - СЕЩАТЕ СЕ КОЙ ДУМИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАМЕНЯТ С ГЕРБ ...Народна република България е социалистическа държава на трудещите се от града и селото начело с работническата класа. Ръководна сила в обществото и държавата е Българската комунистическа партия. Българската комунистическа партия ръководи изграждането на развито социалистическо общество в Народна република България в тясно братско сътрудничество с Българския земеделски народен съюз. В Народна република България цялата власт произтича от народа и принадлежи на народа. Народът осъществява властта чрез свободно избрани представителни органи Народно събрания и народни съвети или непосредствено

60

Анонимен

преди 13 години

На платените драскачи от Позитано им свърши обедната почивка и се върнаха да плюят с нови сили :)

59

53

преди 13 години

53 - ти как не те е срам бе гербаджия ***. бил герб идиотин неден

58

Хахав

преди 13 години

Само с простотии ни занимавате , ей! Държавата загива,а те ни занимават с детска градина в Пещера и някакви гъзелисци на Борисов...Такива винаги е имало ,и ще има,но аз питам: НИЕ ДЪРЖАВА СВЯСТНА НЯКОГА ЩЕ ИМАМЕ ЛИ?

57

яяя

преди 13 години

до довечера да не го върнете пак на поста му. СЕШНИЦИ. махайте се всички от тази д ържава че я окепазихте съвсем и тази депутатка също дето вече две години никой не я е чул и видя л в парламента

56

онзи

преди 13 години

Сценария за мероприятията се одобрява от ИК на ГЕРБ. Защо страдат невинни, нека Тиквата да си признае и понесе отговорността.

55

познай кой

преди 13 години

А ти гледал ли си "Службогонци" ?