22

българин

преди 13 години

Нещата са прости, *** "граждани" на България - от ГЕРБ са същите мръсни комунисти като БСП, ДПС, НДСВ (повечето, освен излъганите от пишман царя абдали) и Атака. А ето докъде я докарахме - едни комунисти да "негодуват" против престъпленията на други. Пак за тия престъпници гласувайте, български, турски и *** тапири - за ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака, НДСВ, пак за тях - до гроб. Или, както ви е навик, си намерете друг "спасител", пак избутан напред от червените.

21

Анонимен

преди 13 години

Аз пък искам уволнение! Т'ва е *** резила, жалко че в ГЕРБ нямат морал и етика, за да им направи впечатление колко е грозно това!

20

Партийна подлога

преди 13 години

Селяните партийци са необичайно прости и нагли. Повечето от тях за последните 15-20 години са обиколили всички партии в търсене на пари за крадене и са много настървени и "креативни" в стремежа си да се подложат на партийното ръководство. За съжаление резултатите често са плачевни, тъй като селянина-партиец е нискоинтелигентна и нагла ***.

19

Голям Праз

преди 13 години

*** и Турчаци, как така едно политическо ОБРЯЗВАНЕ на невинни дечица е по-малко отвратително от някаква *** викторина в която се получил някакъв *** пропаганден Герберски отговор? Абе това е политически акт на ОСАКАТЯВАНЕ на 70 дечица бе!

18

МИРИЗЛИВА ПАЧАВРА

преди 13 години

И как ще поемеш вината ?С мезе или без мезе?Хайде отивай в кошчето за ***!Образованието няма нужда от такива скапани гербери ката теб!

17

Анонимен

преди 13 години

Защо на всички ръководни постове за държавни служители избиратот Герб.Според Закона за държавния служител не трябва да има ограничения по политическа принадлежност при участие на конкурс.Или искате да кажете, че кандидатите от Герб са най-умните?Много се съмнявам ,че е така.По-вероятно отново не спазвате законите.

16

Oleee

преди 13 години

Най сте ми смешни като заявите "поемам цялата отговорност"! ПО КАКЪВ НАЧИН Я ПОЕМАШ КИФЛО?

15

Голям Праз

преди 13 години

ДПС и БСП да мълчат, защото те са още по-гнусни и цинични! ** Корнелия Нинова на масов сюнет навръх ЦветницаПратили червената депутатка да преговаря с ДПС за подкрепа на изборитеЧервената депутатка Корнелия Нинова се появи навръх един от най-християнските празници - Цветница, на масов сюнет в село Абланица. Бесепарката била пратена лично от лидера си Станишев да стопля отношенията с хората на Доган, които масово присъстваха на варварския обичай - обрязване на 70 деца. Варварското действие е било организирано от кметство Абланица, местното джамийско настоятелство и Районното мюфтийство - Гоце Делчев. Подобен масов ритуал местните хора помнят, че се е провел преди повече от 20 години. Така нареченият "празник" бил посетен и от културното аташе на турското посолство у нас Масар Бейгин, депутати и членове на Централното оперативно бюро на ДПС, общински и областни партийни лидери и кметове на Доган.Писъци на деца заляха след това центъра на селото, където бяха *** около 70 деца.

14

вяра андонова

преди 13 години

Защо МГЕРБ трябва да са виновни за случая??? Тази за какво е депутат, да се оправдава с младежката си структура??? Нестига че тези младежи и помагат за ей така, а тя уж е отговорен политик, на всичко отгоре и прехвърли цялата отговорност на МЛАДЕЖКИ ГЕРБ??? Тази не е наред, тя нали затова е депутат, да знае законите, просто използва младите да и помагат, но не трябва да им прехвърля тази отговорност и ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВИНИ ЧЕ ОПЕТНИ ИМЕТО НА МГЕРБ!

13

Кандидат

преди 13 години

Обещавам да правя точно обратното което правиха и да изпълня обещанията, които даваха на всички. Ще гласувате ли за мене?да+не-

12

Georgi

преди 13 години

"но поемам цялата отговорност за случая, каза тяпред Dnes.bg тя."Аз Съм Не-гра-мо-те-н репортер!

11

БРЕГ

преди 13 години

"Ние сме ГЕРБ, с теб сме по-силни"...Ама супер тъпо, поне да бяха го измислили малко по-интересно....

10

Анонимен

преди 13 години

Новия морал нещо май заприлича на стария.

9

десен

преди 13 години

Ще гласувате ли за Синята Коалиция ,дами и господа ?Да +Не -

8

социалист

преди 13 години

Ще гласувате ли за БСП ,другари ?Да +Не -

7

Анонимен

преди 13 години

Герберите отново на пост да си слагат плюсчета в форума.

6

прост

преди 13 години

Ще гласувате ли за ГЕРБ ?Да +Не -

5

Анонимен

преди 13 години

Не става ясно от коя партия е победителя.

4

Яко

преди 13 години

Извинение от ГЕРБ? Голям таш..., пардон, голям тестис...

3

vini

преди 13 години

Предизборната кампания на общинарите които се жалват наистина започна.Горките те да ги ожалиш от съвестност.