107

Анонимен

преди 13 години

Забравих да спомена и тия, които си изхвърлят кучетата, когато "на детето му омръзне", когато забременеят или куп други причини, тия от селата в покрайнините на градовете, за които кучето има съвсем друга роля и от там също се бълват купища палета... На Запад прибират уличните кучета в приюти, защото са еденици и гореописаните от мен проблеми са ОВЛАДЕНИ. Но всичко опира до обикновения човек, а не някаква институция. Малко култура трябва...

106

Анонимен

преди 13 години

Имам предложение: избиваме всички улични кучета и чакаме следващата доставка от ... Марс, която ще дойде точно догодина!Докато има хора, които си заплождот женските *** "веднъж за здраве", докато има хора, които си пускат мъжките кучета на уличните, "за да му олекне на момчето", докато има полу домашни по строежи, обекти, сервизи ..., НИЩО няма да се промени. Ще се реши, когато 90% от пишещите тук осъзнаят, че ТЕ са проблема. Затова на запад нямат такъв проблем. Мислят там обикновените хора.

105

dsadas

преди 13 години

Който го е страх, да си купи ултразвук джаджа...

104

Хапи лошите и страхл

преди 13 години

Четейки коментариите се убеждавам колко вярно е твърдението, че кучетата хапят само лошите и страхливите хора.

103

555

преди 13 години

И после само някой да ми е казал, че София е хубав град и достойна европейска столица.

102

Totew

преди 13 години

Е, да бяха само бездомните кучета....От снимката се вижда, къде всъщност е проблема....

101

Анонимен

преди 13 години

Къде са досегашните коментари? коментарите

100

МАЯ

преди 13 години

ПИСНА МИ ОТ ТАЯ КУЧЕШКА ДЪРЖАВА1 ТАЯ ФАНДЪКОВА СПИ ЛИ/ НЕ ВИЖДА ЛИ ЧЕ ЧИСТА ДАЛАВЕРА ПРАВЯТ ТИЯ КУЧКАРИ С РАЗНИ ТАМ ОРГАНИЗАЦИИ! Я СТИГА ГЛУПОСТИ АМИ КМЕТИЦАТА ДА ВЛЕЗЕ В ЧАС! ЕГАТИ ДАСКАЛКАТА НЕ Е СПОСОБНА САМА ДА ВЗЕМЕ НЯКАКВО РЕШЕНИЕ1 БОЙКО ЧАКА ДА И ДАДЕ ТОН1 АМА СМЕШНА ПАЧА1

99

будала ли съм?

преди 13 години

"Броят на бездомните кучета ... растe", а количеството на парите за пробремите с уличните кучета скоропостижно намаляват! Ей, да не би да се влагат средствата в благородната кауза за размножаване на зверовете, както и за ***, де? Да са израсходвани за кастрация и дума не може да става при този растеж.

98

Анонимен

преди 13 години

ПРАВ СИ! ТОВА НЕ СА НОРМАЛНО МИСЛЕЩИ ХОРА ТИЯ ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ ЛИ СА КАКВИ СА? СТОЯТ И САМО СЕ ЧУДЯТ КОЙ ДА УВЕДОМЯТ ЗА ЛОШО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЖИВОТНИТЕ! АБЕ *** А ДЕЦАТА КОИТО ПРЕД ОЧИТЕ МИ ГИ ХАПЯТ И ГОНЯТ КОГО ДА УВЕДОМЯТ??СТИГА С ТАЯ КУЧКАРСКА ДЪРЖАВА НЯМА НУЖДА ОТ УБИВАНЕ НА ЖИВОТНИ ДА СЕ ВЗЕМАТ ТАМ ТИЯ *** ДЕТО ЛАПАТ В ПАРАЛАМЕНТА ДА СИ РАЗМЪРДАТ МАЛКО СИВОТО ВЕЩЕСТВО И ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМА! ДЪВЧЕМЕ С ТИЯ КУЧЕТА ЕДНО ИСЪЩО! А ЕДНО Е ЯСНО- КУЧЕТА ПО УЛИЦИТЕ НЯМАТ РАБОТА!

97

Анонимен

преди 13 години

Кучетата нарастват пропорционално с обитателите на София. Вървим към град-държава. Като Венеция и Генуа през 12 век.

96

износ

преди 13 години

Кучетата на кучешка пъстарма и износ за Виетнам. ***, които ги хранят - също!

95

Мнение

преди 13 години

А колко милиона се откраднаха за проблема с уличните кучета? Колко акции и приказки за кастрация? А уличните *** 2 пъти годишно продължават да раждат кученца. Значи парите се крадат и ефект няма.

94

Yo

преди 13 години

trupki me pobivat, kato gledam snimkata... :s

93

jasemi

преди 13 години

До 92 Имаш право буквално се размножават,разнасят болести и т.нповече от кучетата ама ходи,че обяснявай мен повече ме е страх от *** отколкото от кучета!

92

ами

преди 13 години

да увеличат още с 2 лв. цената на месото , да видим ще останат ли кучета по улиците !

91

do 86

преди 13 години

"ти ще прибереш ли един *** (той е човек)???????? "Tova ne e dokazano oshte :)

90

ссс

преди 13 години

ТО си снимката си го казва,в ква държава живеем..........Ае боже господи тея хора в тоя министерски съвет *** ли са бе??? Бати скапаняците ,яд ме хваща

89

Анонимен

преди 13 години

Колко по-спокоен би бил животът без кучета и ***!

88

ТОНЕВА

преди 13 години

Три пъти ме нападаха -двата пъти ми раздраха краката.Преди месец сутринта,тръгвайки за работа ме гризна по задните частиВидя ми се като магаре голямо Между другото то стои рано сутрин в градинката при закуските в кв Павлово.Страх ме е да ходя на работа!